Oppdateringer på veien

Jeg har litt travle dager, men lover at bloggen ikke skal gå i glemmeboken av den grunn. Jeg satser 100% på denne trivielle siden min igjen, og snart blir det helt nytt fresh design. Vært i møte med min design-partner i dag. Robert er en fest.

Blogging er enkelt, gøy, givende og skapende for meg. Anbefaler alle å ha en blogg, enten om den  er privat, lukket, åpen eller hva. Det gir meg så masse å mene litt, dele og enagsjere folk, at jeg ikke kommer til å gi meg.

Jeg liker å ta bilder, og kameraet mitt er aldri langt unna. Men bilderedigering er jeg ikke noe særlig god på, og derfor er det meg en sann glede og snart arrangere PHOTOSHOP-KURS konkurranse. Her på bloggen og via Twitter skal fire heldige plukkes ut for å lære mer om nettopp dette. Helt gratis. Jeg fikk kontakt med noen via Twitter som arrangerer kurs, og vips så skal jeg snart bli supermester på Photoshop!! Gleder meg ufattelig mye!

Jeg er jo endel på sosiale medier, men bruker nok mest tid på Twitter og Facebook. I helgen laget jeg en egen gruppe på Facebook som heter Trinegrung.no, og jammen er det nesten 1000 medlemmer allerede! WOW! Tusen takk for tilliten!! Gruppen finner du HER! Jeg kommer til å arrangere egne konkurranser for de som er medlem ,og den første blir lansert om ikke lenge. Det er ikke store greiene, men jeg får tilsendt en del kjekke ting siden jeg blogger, og jeg kan likegjerne dele det med leserne mine.

Idag hadde jeg en hyggelig lunsjprat med Hanne Hoftun. Hun jobber som programleder i NRK P1, og vi skal være kreative sammen veien videre. Digger prater med mennesker der det er konstruktive, kreative samtaler! Takk for det Hanne!

Gled deg til nytt bloggdesign! Skal røpe lanseringsdato innen uken er omme…..i tillegg blir det snart «live»programmer her på bloggen. Dette skal jeg fortelle mer om etter jeg har hatt møte med en potensiell fotograf som jeg har funnet som skal filme. Tenk så gøy om jeg får det til……mitt eget talkshow her på bloggen!! DET hadde vært noe! Det blir jo i all enkelhet i starten, men alt er bedre enn ingenting! Det kjekkeste er jo å være den første i Norge til å gjøre noe lignende!! JUHU! Gir meg ikke!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-08-23T17:44:40+00:00 23. august, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , , |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Sandra Love 23. august 2010 at 18:07 - Reply

  Så gøy, Trine:)

  Jeg har faktisk PhotoShop, men kan det ikke. Min datter er en kløpper på det, så har meldt meg på et kurs hos henne:)

 2. Cathrine 23. august 2010 at 18:12 - Reply

  Trine! For et vanvittig kult liv du lever akkurat nå. Har fulgt deg lenge, og jeg syns det er fantastisk moro og se hvor langt du har kommet siden tv norge. Supert! Stå på!

  • trinegrung 23. august 2010 at 18:16 - Reply

   Gud så utrolig hyggelig Cathrine…setter stor pris på dine ord! Jeg er jo laget sånn at jeg aldri gir meg uansett….må bare stå på selvom jeg har nededager som alle andre! Bloggdronning er en tittel jeg lever godt med 😉

 3. Potetsnuppa 23. august 2010 at 18:35 - Reply

  Jeg heier så sinnsykt på deg Trine!! Det er en sann fryd å følge bloggen og jeg skjønner ikke at mediasjefer ikke skjønner hvor mange som følger deg via sosiale medier. STÅ PÅ! Venninnene mine og jeg her i Trondheim følger deg og prater masse om det du blogger om!

 4. Anja 23. august 2010 at 19:11 - Reply

  Her er det mye spennende i vente skjønner jeg 🙂

 5. George 23. august 2010 at 19:33 - Reply

  Gått å komme igang tenker jeg. You Go Girl!

 6. Cathrine 23. august 2010 at 19:35 - Reply

  Ta det til deg! Mener hvert ord og skulle ønske det var meg 🙂

 7. Roza 23. august 2010 at 20:50 - Reply

  Det er alltid spennende følge deg strålende Trine:)…Gleder meg være med videre:)

 8. Heidi 23. august 2010 at 21:02 - Reply

  Hei og hopp Trine. Gøy å følge med tror alle har opp og ned dager de som sier det har det bra hele tiden tror jeg bare ikke vil vise det.
  Stå på…..Morsomt å følge med!!!!

 9. Niklas 23. august 2010 at 23:07 - Reply

  Blir spennende å følge med videre også 🙂

 10. Susan 25. august 2010 at 09:44 - Reply

  Så spennende skulle lært mer om det ja:-) Alltig morsomt å få meldinger fra deg:-)

 11. lene.gabe 25. august 2010 at 20:37 - Reply

  du er som en strålende vind med dine ideer og gode humør,takk for at du ville ha meg med :-)) klemz og gleder meg til fortsettelsen hihihii

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits