Men kjære deg…..

Jeg leser på VG sin side at kjæresten til herlige Petter Northug skal vinne sponsorhjerter via sin blogg. Er det rette veien å gå?

Det er kanskje litt vel sent å begynne og blogge for å komme seg på toppen av en eventuell bloggliste. Da tror jeg det må være hyppige besøk av Petter der for at folk skal følge den. Eller pressen for den saks skyld. Rachel Nordtømme er ikke kjent nok enda for at det er interessant, selvom du er kjæresten til norges festligste skiløper. Petter en en sjarmerende og unorsk idrettsutøver, og i vår familie er vi fan. Stor fan!

Men jeg tror at for en skal lykkes som blogger er det noen kriterier som må dekkes:

 • En må være dedikert
 • Glad i å ta bilder
 • Du bør ha en bra penn/tastefinger
 • Gjerne finne sin egen nisje
 • Opparbeide seg et stort nettverk innen sosiale medier (Facebook og Twitter)
 • Ikke være opptatt av lesertall (selvom det er gøy å følge med på)
 • Tålmodighet. Å få en belest blogg er ikke gjort på en ettermiddag, og ei heller ved å få et presseoppslag eller to i året. Folk glemmer fort.

Jeg blir litt overrasket når noen tror det er så enkelt. Noen tastetrykk på dette internettet så tror de at hele verden vil følge en! Hvorfor er dette fokuset på lesertall så viktig? Jeg var tidligere veldig opptatt av det, men har heldigvis funnet gleden igjen ved å skrive/blogge. Ikke så viktig at hele verden skal lese mine trivielle ord.

Det blir HELT feil fokus å starte en blogg for å nå sponsorer. De vil neppe finne en i mylderet av blogger som allerede eksisterer. Rachel Nordtømme, har valgt å blogge på blogg.no sin plattform, og der er du ihvertfall IKKE alene. Det å komme på topplisten deres er svært vanskelig om en er nykommer. VOE klarte det, men samtidig er hun ufattelig flink, både med bilder og videoer. Og hun er vakker.

Rachel Nordtømme er og vakker, og har ikke noe imot å by på seg selv. Det ser en jo allerede etter at bloggen kun har eksistert noen få dager. Men ikke ha det fokuset du nå har, at dette er for å nå sponsorer. Nå folket, vinn på banen, bli mer kjent….DA vil folk lese bloggen din og sponsorene vil ha nytte av å linke seg til deg. Pr i dag har det liten verdi for sponsorer, etter mitt syn. Men det kan fort endre seg, hvis du dedikerer deg til dette fenomenet som blogging er blitt. Hvis jeg hadde vært i dine sko hadde jeg startet på eget domene. For kjent vil du bli, men kanskje ikke imorgen?

Dette er ment som velmenende råd….chill! Dama er kul!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

54 Kommentarer

 1. Colubris 24. august 2010 at 11:42 - Reply

  …men kjære deg..Trine

  Ordet Blogg kommer fra Web Log (internet dagbok), som du sikkert vet. Det vil si at det ER så lett å skrive blogg. Det er jo det som gjør bloggenerasjonen så spesiell. Det at ALLE kan, uavhengig av kunnskaper eller hvorvidt man er kjent.

  Hvorvidt folk kommer til å like Rachels blogg kan verken du eller andre «senior bloggere» (30 pluss er senior i bloggsammenheng slik jeg ser det) vite, for du er nok ikke i hennes målgruppe…

  Faktisk synes jeg det er litt trist at du som allerede HAR en posisjon i bloggnorge rakker ned på en ufarlig nykomling på denne måten. Jeg tror Rachel kan være en inspirasjon til andre idrettsinteresserte ungdom, og det trenger vi!

  Hilsen Røykenbørig

 2. trinegrung 24. august 2010 at 11:45 - Reply

  Jeg rakker ikke ned på henne, tvert imot! Jeg gir henne noen gode råd og heier på henne. Jeg mener bare hun har feil fokus….les VG først. Jeg syntes det blir feil å starte en blogg for at målet skal være å tjene penger- nå sponsorer.

 3. Hilde Andreassen 24. august 2010 at 12:10 - Reply

  Rachel Nordtømme har alt som skal til for å nå opp i bloggverden. Et vakkert ytre, en verdenskjent kjæreste, har til tider passert Tone Damli Aaberge som det navnet som flest har søkt på på nettet, er en dyktig idrettsutøver med et sunt renomme osv.

  Det er en pakke som inneholder veldig mye mer enn en 10. klassing som leker voksen og en Victoria Beckham-wannabe som nå troner øverst på blogg.no.

  Jeg tror du vil bli overrasket over hvor raskt den jenta vil bygge seg opp en stor fanskare. 🙂

 4. trinegrung 24. august 2010 at 12:12 - Reply

  Flott….da krysser vi fingrene for det! Mulig jeg tar feil….

 5. Bjørn Kenneth 24. august 2010 at 12:16 - Reply

  Her synes jeg du har totalt skivebom, eller lager storm i et vannglass som noen sier.

  Hun har jo helt rett i at hun som friidrettsutøver sannsynligvis vil bli mer attraktiv for sponsorer etc om hun blogger.

  Jeg forstår ikke hvor i all verden du får det til å bli at hun har begynt å blogge for å skaffe sponsorer!?!

  Jeg tror du skal lese artikkelen om igjen og ikke se på den med samme vinkling som du gjorde første gang!

 6. trinegrung 24. august 2010 at 12:20 - Reply

  Men da må jo bloggen ha noen lesere først….hvis ikke får de ikke noe igjen for å sponse….hvis det er via bloggen de skal markedsføres. Dessuten burde hun ha eget domene mener jeg…..lettere å finne…..

 7. Hilde Andreassen 24. august 2010 at 12:20 - Reply

  Bjørn Kenneth har et poeng. Det er ikke sponsorer til bloggen hun jakter på, men sponsorer til idrettskarrieren – og da er det særdeles viktig å være synlig og etterspurt. I så måte vil bloggingen, så lenge hun gjør det rent og pent, være særdeles gunstig.

 8. Animal 24. august 2010 at 12:22 - Reply

  Men kjære deg Trine ;-D

  Det er første gang jeg er inne på din blogg – muligens en av de siste også – hehe

  Tror ikke helt du har forstått noen ting ang Rachel Nordtømme sin blogg.

  Ps: Jeg har ingen tilknytning til hverken Rachel eller Petter.

 9. trinegrung 24. august 2010 at 12:22 - Reply

  Det er jo akkurat det jeg skriver….OMG! Klart hun skal blogge og derav nå sponsorer……puh. Men først bli kjent….så nå sponsorer

 10. Thor 24. august 2010 at 12:50 - Reply

  Med det utseendet så spiller det vel ikke så stor rolle hva du skriver, så lenge hun legger ut stadig nye bilder. Lurer på hvorfor VG valgte å bruke akkurat det bildet …?

 11. trinegrung 24. august 2010 at 12:51 - Reply

  Thor- ja ikke sant! Hehe

 12. Thor 24. august 2010 at 12:57 - Reply

  Hun er jo søt da og Petter er jo en kjekk og artig kar, så hun får nok bra med lesere her etterhvert.

 13. apples 24. august 2010 at 12:58 - Reply

  Tar det mer enn utseende for å lykkes da? Fellesnevneren for de fleste av de populære bloggene er jo unge, vakre jenter som legger ut hundrevis av bilder av seg selv.

  Kan man i tillegg formulere et par sammenhengende setninger og har en kjent kjæreste så skal det sikkert ikke så mye mer til.

  Og denne jenta i knestrømper, shorts og rosa topp? Yummy yummy… 😉

 14. Thor 24. august 2010 at 13:07 - Reply

  Apples: Det er nok ikke disse bloggene man besøker for å få påfyll av gode og dype tekster. Men det er farlig å undervurdere folk, det kan jammen meg hende at noen av de kan å skrive også 😉

 15. apples 24. august 2010 at 13:17 - Reply

  @Thor – selvsagt kan nok flere av dem skrive! ..men som du sier.. det er nok ikke derfor folk besøker bloggene.

  Det er jo ganske greit med en blogg i så måte – man står helt fritt til å velge hvilket inntrykk man vil gi folk. Vil man kommentere nyheter, vil man filosofere over livet, eller vil man legge ut sommerbilder av seg selv?

  Det ene utelukker ikke det andre, og det ene er ikke bedre enn det andre, men man må jo være klar over at jo flere bilder av pene jenter, jo mindre tekst blir lest.

  Man kan jo heller ikke klage på responsen – man velger selv hva slags lesere man ønsker å tiltrekke seg ved å selv velge ut innhold. Denne jenta vil nok få mange i tenårene som lesere (type Northug-fan), mange som er interesserte i friidrett, og mange som vil se bilder av henne i tettsittende klær.

  Og det skjønner jeg godt, for å si det sånn. 🙂

 16. Thor 24. august 2010 at 13:25 - Reply

  Hmm, jeg er ikke i tenårene, sånn passe interessert i friidrett, det var kanskje ikke så bra 🙂

 17. Cecilie 24. august 2010 at 13:29 - Reply

  Hva er vitsen med å kommentere et VG oppslag uansett. Første gang jeg leser bloggen din også skriver du om hvordan kjæresten til Northug skal blogge. Hun er nok altfor ung til å bry se om hva gamle damer mener om det. La henne blogge i vei! Tipper hun får masse unge lesere som synes hun er kul. Nye bloggere kommer til og jeg håper ikke de leser gamle blogger for å lære seg hvordan det gjøres. Internett = anarki.

 18. Anja 24. august 2010 at 14:03 - Reply

  Hehehe, én ting skal du ha Trine, du skaper et stort engasjement om dette emnet som ingen av disse menneskene skjønner hvorfor du skriver om! Her er mange tydeligvis veeeeldig engasjert, så hvorfor skal ikke du kunne være det? Dette er jo til og med god promotering av bloggen til denne Rachel, så jeg skjønner ikka hva folk klager etter. Aldri noe vondt i å gi gode råd på veien…det må man kunne glede seg over, spesielt om det kommer fra noen med langt mere erfaring enn deg selv. Vil samtidig påpeke at jeg syns det er helt på jordet å kalle deg en «gammel dame» :/ Jeg må bare le!

 19. Øyvind 24. august 2010 at 14:19 - Reply

  «Aldri noe vondt i å gi gode råd på veien…det må man kunne glede seg over, spesielt om det kommer fra noen med langt mere erfaring enn deg selv»

  Joa, men på død og liv disse rådene. Seile sin egen sjø kan være godt det også. Uten at man hele tiden skal høre. «Gjør dit, gjør datt». Før man får prøvd selv engang. Det er slik mange mødre gjør for/mot sine unger.

  Hadde jeg vært Rachel så hadde jeg fått meg gode latterkuler iallefall. Kjør på Rachel. Dette klarer du, eller finner du ut av selv. Det er tross alt bare blogging. Bare pass på å gi ikke gi disse o`store bloggerne med erfaring så mye å ta deg på. Ellers blir det vel snart en sak igjen.

 20. Magnhild 24. august 2010 at 15:59 - Reply

  Veldig bra komemntar. Helt enig med deg. Virker som om alle tror det er bare å blogge så skjer det fantastiske ting. Greit med en reality check innimellom.

 21. Karen 24. august 2010 at 16:05 - Reply

  Heisann. Du har blitt nominert av meg. Tar du utfordringen?

 22. Vilde 24. august 2010 at 18:15 - Reply

  jenta må få lov til å gjøre det hun vil… mulig at bloggen hennes blir ganske interessant etter hvert.. who knows ?

 23. Drea 24. august 2010 at 18:22 - Reply

  Norge er, som alle andre land, latterlig opptatt av «kjendiser», så at hun får mange leser for at hun er sammen med Petter tviler jeg ikke på. Dessuten er hun vakker, og DET er vel kanskje det største kriteriet for å nå høyt i bloggverden. :b It´s a shallow world!

 24. Rune 24. august 2010 at 19:50 - Reply

  Nå er det ikke sponsorer til bloggen hun vil skaffe. Hun vil skaffe sponsorer til idrettskarrieren sin. OG ved å blogge flittig, kan hun kanskje gjøre seg mere kjent og dermed få sponsorøynene opp

 25. soulprincess 24. august 2010 at 20:16 - Reply

  Hei Trine:)
  «En må være dedikert
  Glad i å ta bilder
  Du bør ha en bra penn/tastefinger
  Gjerne finne sin egen nisje
  Opparbeide seg et stort nettverk innen sosiale medier (Facebook og Twitter)
  Ikke være opptatt av lesertall (selvom det er gøy å følge med på)
  Tålmodighet. Å få en belest blogg er ikke gjort på en ettermiddag, og ei heller ved å få et presseoppslag eller to i året. Folk glemmer fort»

  Dette var STEIN BRA RÅD:)kunne ikke sagt det bedre selv…
  Har selv blogget siden April 2009, det er først i det siste at ting begynner å skje…man må IKKE selge SJELA for å nå publikum….

  Fokuser på bra innhold…det er mitt råd:)

  Ha en kjempe fin dag Trine:)
  SP

 26. Håvard 24. august 2010 at 22:06 - Reply

  Trine… Jeg synes ikke jeg ser noe annet på facebook og på blogge din at du hele tiden skriver at vi må ta en titt på bloggen din, melde oss inn i dine ymse grupper, poster gang på gang link til bloggen din i statusfeltet på facebook. Ikke kom her og fortell meg at du ikke er opptatt av lesertall. For det er bare bullshit:-)

 27. Margrethe 25. august 2010 at 08:27 - Reply

  Det er litt dumt hvis du skal kritisere henne når hun kun har blogget i en uke. Da vet du ikke hvordan hun skriver, om hun skriver engasjerende eller liknende 🙂 Det er mange friidretts tenåringer, som meg som har veldig lyst å se hvordan en toppidrettsutøver trener ol. Dessuten så trenger man ikke å være kjendt for å blogge?, jeg synes alle som har lyst til å blogge skal få lov til det uten å bli kritisert! 🙂 Det er jo det nesten samme som fotballfrue, hun ble slang seg på blogg bølgen med navnet: Fotball frue etter at hun ble med i Vg’s TV serie fotballFRUER : -) Så jeg tror Rachel har mye bra å komme med, før hun skal bli kritisert – Etter å ha blogget EN uke. Det er ikke sikkert at hun engang hadde tenkt seg oppe ved topp lista? Tenk på det 🙂 Men jeg liker deg og Trine, så stå på! 🙂

 28. Kristine 25. august 2010 at 09:25 - Reply

  … og nå ligger hun på 2.plass! Ser ut som du tok feil der.

 29. Sol 25. august 2010 at 11:01 - Reply

  Ja, nå ligger hun på 2. plass – og hvorfor det?

  1. Hovedoppslag på VG-nett med utfordrende bilde
  2. Kjæresten til Petter Northug
  3. Jenta er pen og har bra kropp
  4. Hun legger ut lettkledde bilder av seg selv og private bilder av Petter Northug

  Jeg tipper denne bloggen vil ligge på topplista lenge, men ikke fordi at Rachel Nordtømme er en up and coming friidrettsutøver. Det er ene og alene fordi at hun er dama til Petter Northug og ser bra ut. End of story.

  Tone Damli Aaberge ligger ikke stabilt på topplisten fordi at hun er en bra blogger. Det er fordi at hun er kjendis og ser bra ut. Bloggingen hennes er helt ræva.

 30. Linda#29 25. august 2010 at 11:06 - Reply

  Jeg syntes det er bra det endelig kommer en blogger som skriver om annet enn fjortis ting og mote! Endelig en til som vil skrive om livet som idrettsutøver! Er så lei av de samme bloggene om og om igjen.. Har vel ikke den mest spennedne bloggen selv, men blir inspirert av slike blogger som hennes! Og Trine Grung- takket være deg har Rachel fått dobbelt så mye lesere pga. ditt innlegg:) Hun ligger nå som nr.2 på blogg lista, og snart er Voe historie.. rart at ei jente på 14 år har ligget der på topp så lenge.. sier vel mest om osss andre bloggere og våre innlegg?!

  Ha en forstatt fin dag:)

 31. stine♥ 25. august 2010 at 16:07 - Reply

  Hva får dere til å tro at om hun er pen vil hun derfor komme på topplisten? ser jo at hun ligger på 2. plass nå, men husker dere ikke gutta fra paradise hotel som steg opp på 5 og 6 plass for litt siden? De ble jo borte så fort folk skjønte hvor ræva bloggen var. Etter å ha skumlest bloggen hennes, vil jeg ikke si den er så bra. Grunnen til at hun plutselig kom på 2 plass var jo fordi hun ble linket av alt fra VG til blogger.

 32. Turi 25. august 2010 at 17:18 - Reply

  er det mulig! hvorfor må du bry deg om henne?

 33. Forbipasserende(!) 25. august 2010 at 17:29 - Reply

  oh my god..

 34. Ruben 25. august 2010 at 18:08 - Reply

  Vil bare informere Trine om at Rachel er på 2 plass på topplista med over 46 000 lesere. Kan du vise til samme tall kanskje?

 35. Mariann 25. august 2010 at 20:20 - Reply

  Hei Trine! Takk for kommentar. Jeg håper også jeg tar feil av deg. For å være en person som utgir seg for å kunne gi råd om å framstå på en bra måte i sosiale medier, må jeg si du setter et fryktelig dårlig eksempel med deg selv. Jeg syns det er rart at du ikke evner å se hvor nedlatende du er, når du skriver innlegg i denne sjangeren – og da mener jeg ikke bare dette innlegget. I det aller minste klarer jeg å innrømme at det jeg har skrevet om deg er lavmål av meg, hehe. Du får ta det som et kompliment, om ikke annet.

  Sist vi hadde en meningsutveksling, sa jeg at jeg ikke leser bloggen din, og det gjør jeg heller ikke. Men du fascinerer meg, fordi jeg syns det er så ufattelig merkelig at en voksen dame er så ute av stand til å se seg selv utenfra. Derfor er jeg nødt til å plage meg selv med å gå inn her og lese de forkvaklede synspunktene dine, når jeg en og annen gang får med meg at du har laget bølger et sted.

  Jeg er ikke teitere enn at jeg fatter at jeg dermed både utsetter meg selv for unødig lidelse, OG bidrar til statistikken din – men det får jeg heller lære meg å leve med de gangene det skjer.

  Ha en glitrende dag du også! 🙂

 36. lillemeg 25. august 2010 at 20:43 - Reply

  Vel, da ligger Rachel Nordtømme på 2plass på blogglisten! Tett oppunder lesertallene til Voe…. 😉

 37. trønder 25. august 2010 at 21:40 - Reply

  a Rachel e lokal kjendis i trøndelagen. Va meir kjeint einn Petter førri hain bynt å vårrå frækk i kjæftn.

 38. Caroline 25. august 2010 at 22:26 - Reply

  Haha, ser ikkje ut som det var så vanskelig alikevel. 2. plass er ikkje noke å klage over akkurat 😀

 39. Bonzo Corazon 26. august 2010 at 19:23 - Reply

  Hei Trine.
  Jeg tror du mente godt med det du skrev om Rachel men det er bra å ha litt variasjon for vi er forskjellige. Jeg synes det er flott at dere er flinke til å skrive. Kos deg videre. Fint bilde! Synes du har blitt enda slankere 🙂

 40. Ida 26. august 2010 at 22:15 - Reply

  Hva vet vel du om å være en god blogger? Alle sammen skal ha mulighet til å blogge om det er det de vil, og hvilken oppmerksomhet hun trekker seg har vel ingenting med deg å gjøre?

  Mener ikke å være frekk, men synes det er veldig rart at du skal komme med «konstruktiv» kritikk, hvem er du til å si at hun trekker feil oppmerksomhet. Alle individer har rett til å gjøre som de vil, du er vel voksen nok til å forstå at det å kommentere at en 20 ett eller annet år jentes valg på å starte blogg er bare tull

 41. Kristine 27. august 2010 at 11:50 - Reply

  med en 3 plass på blogg.no listen vil hun nok klare seg bra:-)

 42. Flinke Piker 27. august 2010 at 15:31 - Reply

  Helt enig med deg – faktisk 🙂

  Emma.

 43. Hege 28. august 2010 at 01:16 - Reply

  3.plass er vel ikke så verst det, Trine;)

 44. nyskjerrig på noe :P 28. august 2010 at 14:08 - Reply

  Du sier: «Rachel Nordtømme er ikke kjent nok enda for at det er interessant…», var du kjent nok enda for at det er interessant da du startet bloggen? . Kanskje jeg misforstår, men fortsatt. 😛 Morsom med diskusjon!

 45. Mann som er lei av snerpedamer! 28. august 2010 at 18:45 - Reply

  Flinke, snille piker skal ikke mene noe. -For en gammaldags holdning!!! Jammen ikke rart dere ikke har høy statistikk på bloggene deres, dere er for mainstreem. Dritkjedelige!!! Er ikke kreative nok, klarer ikke å skape deres egen greie! Det er merkelig at det kalles rosablogging, det er jo mørkt som i helvete! Hvilken bukse folk skal gå med i morgen, innlegg om at flått er farlig (eh…vi leser aviser, ikke blogg agurknyheter, please),menINGER om folk i kø…GJEEEEEEESP! Marianne ovenfor (værsogod for at jeg nevner deg) er en copy-cat av dimensjoner. Hun vier feks et eget innlegg til hets av Trine Grung. Argumentet hennes er at Trine ikke grunngir sine meninger, så da er Trine stokk dum. Marianne, derimot, grunngir alt, så hun er smart. Kjempelogisk, I EN EKSAMENSBESVARELSE!!! -Og når man blir sønderknust av litt kritikk. Det skinner gjennom så det ljomer etter!

  Jeg digger at Trine tør å skrive fra hjertet. Det er modig og IKKE MINST ærlig. Jeg digger at Trine ikke føler trang til å bevise noe hele tiden, og jeg finner det sjarmerende at hun er litt gal. Hun har skapt sin greie. DERFOR har hun mange lesere. DERFOR er hun interessant for media. Marianne, derimot prøver for hardt og er ikke kjent for noe annet enn at hun slang dritt om Trine på bloggen sin. Tragisk!

  Stå på Trine, les statistikken din, gå i speilet og LE HØYT OG LENGE!!!

 46. Silje 28. august 2010 at 18:49 - Reply

  Enig med han over! Når utgav Trine seg for å være ekspert på noe som helst?

 47. Lill Wadel 29. august 2010 at 10:41 - Reply

  Trine

  Siden jeg er ny i denne verden så har jeg fulgt flere en tid og blant annet deg. Trine jeg har et spørsmål til deg,, hvorfor går du i strupen på mennesker hele tiden? Det verste er jo at du gjør det på områder og mennesker du overhode ikke har noen kunnskap om, som her

  Du «kjære deg allerede i» (overskriften) til en persom som du heller burde se opp til å lære litt av, for hun har oppnådd noe… hun har gjort sukess på mange områder… blant annet et stabilt, solid forhold som tydeligvis er bygget på stor respekt for hverandre. Med idretten har hun også gjort suksess…. og når man starter å gjøre sukess så er det stor sansynlighet for at hun gjør det på flere områder også. .. og etter hva jeg ser så gjør hun også sukess med bloggen sin akkurat nå!

  Vi mennesker er ikke like og det er spennende når noen tørr å gjøre som du, Trine… Være litt vågal, frekk i måten du prater på osv. men jeg tror at dersom du starter med å følge dine egne råd så er du også på vei mot suksess!

  Jeg liker når vi gjør noe, jeg liker når vi tørr noe men jeg liker aller best når vi kan gjøre noe som er positivt for andre!!

 48. Amalie 30. august 2010 at 21:34 - Reply

  helt utrolig at en såpass voksen dame som deg sletter kommentarer! tydelig tegn på at deg jeg sa STEMTE og at du ikke hadde noe å si på det jeg sa, og ikke ville at andre skulle få lese det jeg mente! (som stemte!)

 49. Bliss 31. august 2010 at 16:11 - Reply

  Nå MÅ jeg jo bare inn å lese bloggen til denne Rachel-jenta! Hun er sikkert sjeleglad for engasjementet og all blesten rundt sin nye blogg… Smart….

 50. Midnight 28. oktober 2010 at 18:03 - Reply

  Du Trine.. hehe, utrolig nok ville tilfeldigheten ha det til at jeg leste dette innlegget akkurat idag. Du har sett forsiden på vg/db idag? (husker ikke helt hvem av de det var.)
  Jeg syns ikke slike blogger er spennende å følge, men du burde kanskje skrive et oppfølgingsinnlegg i din blogg? (som jeg faktisk følger! hehe)

  Ha en fin dag 🙂

 51. Erling 20. januar 2011 at 13:24 - Reply

  «Medieutvikler» var da en feiende flott titttel for ei som gir råd om hvordan man kan få bloggen sin «belest».
  Sitat: «Å få en belest blogg er ikke gjort på en ettermiddag».
  Den dagen du greier å lære bloggen din å lese vil jeg også ha en… (blogg altså)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits