Du MÅ trykke her…..

Idag kom jeg over en melding på Facebook som garantert vil glede både deg og meg. Hvorfor? Fordi vi får prosenter på sko, hele 20%, bare ved å legge til en kar på Facebook. La oss bombandere han….DET hadde vært en høydare!

Jeg oppfordrer herved ALLE som leser bloggen min å legge denne karen til. Les følgende statusoppdatering fra han:

Hjelp Jonas Vatshaug Ottermo som har lagt ut følgende melding: «Kan alle som kjenner noen damer som jeg ikke har på vennelisten vennligst hjelpe meg med følgende: få dem til å legge meg til som venn, og skriv denne teksten på veggen min: «kvinner trenger flere menn som jonas» ALLE får 20 % rabatt på alle kjøp på www.baresko.no ut 2010. Takk for all hjelp!

Klikk HER for å komme til Jonas sin profil.

Dette er jo festlig…..greie sko har de og i denne butikken. La oss alle legge han til…idag har han «stakkarslige» 496 venner…..la det bli over 3000 før vi gir oss. Spre ordet….hahahahaha. – Alle får 20% sier du Jonas…jeg skal ihvertfall ha tyve prosent ut året ,og i  hele 2011 for dette innlegget. I tillegg kan Jonas stikke på posten og legge disse skoene i str 39-40 i en pakke. Mailer deg addressen min! Smask med smell og god påske!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-08-28T19:36:47+00:00 28. august, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: |4 Comments

4 Kommentarer

 1. Merethe 28. august 2010 at 22:16 - Reply

  Eeh, nei takk. Jeg legger ikke til folk jeg ikke kjenner.

  Dessuten sto dette:Kan alle som kjenner noen damer som jeg ikke har på vennelisten vennligst hjelpe meg med følgende: få dem til å legge meg til som venn, og skriv denne teksten på veggen min: «kvinner trenger flere menn som jonas»
  EN AV DEM får 20 % rabatt på alle kjøp på http://www.baresko.no ut 2010.

  Et rop om oppmerksomhet jeg ikke gidder slenge meg på.

 2. Guro 28. august 2010 at 23:39 - Reply

  Jeg kan garantere at dette ikke er et rop om oppmerksomhet. Men Jonas skal gifte seg om to uker, og dette er ett av hans oppdrag i løpet av dagen. Og det stemmer at det har stått at en av dem skulle få 20% i starten, men dette ble senere endret til alle 🙂 Skjønner godt at du ikke vil legge til fremmede folk, men Jonas er absolutt ikke noe å være skeptisk til 🙂

 3. Merethe 29. august 2010 at 10:01 - Reply

  Hehe, ja jeg ser at han har forandret det fra en til alle.
  Likevel. Jeg tror faktisk man får lov til å gifte seg uten å ha hundrevis av facebookvenner man ikke kjenner.

  😉

 4. Linda 29. august 2010 at 10:43 - Reply

  Dette var jo moro! Klart jeg er med! 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits