Idag kom jeg over en melding på Facebook som garantert vil glede både deg og meg. Hvorfor? Fordi vi får prosenter på sko, hele 20%, bare ved å legge til en kar på Facebook. La oss bombandere han….DET hadde vært en høydare!

Jeg oppfordrer herved ALLE som leser bloggen min å legge denne karen til. Les følgende statusoppdatering fra han:

Hjelp Jonas Vatshaug Ottermo som har lagt ut følgende melding: «Kan alle som kjenner noen damer som jeg ikke har på vennelisten vennligst hjelpe meg med følgende: få dem til å legge meg til som venn, og skriv denne teksten på veggen min: «kvinner trenger flere menn som jonas» ALLE får 20 % rabatt på alle kjøp på www.baresko.no ut 2010. Takk for all hjelp!

Klikk HER for å komme til Jonas sin profil.

Dette er jo festlig…..greie sko har de og i denne butikken. La oss alle legge han til…idag har han «stakkarslige» 496 venner…..la det bli over 3000 før vi gir oss. Spre ordet….hahahahaha. – Alle får 20% sier du Jonas…jeg skal ihvertfall ha tyve prosent ut året ,og i  hele 2011 for dette innlegget. I tillegg kan Jonas stikke på posten og legge disse skoene i str 39-40 i en pakke. Mailer deg addressen min! Smask med smell og god påske!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.