Jeg sier ikke mer enn- se på det bildet. FOR en flott kar…Olaf Tufte er ikke bare kjekk, men og ufattelig hyggelig. Flott sted han hadde i Horten….gleder meg allerede til neste år!

Idag gikk Tufte Farmer Challenge av stabelen, og jeg hadde med mitt trivielle bloggkamera. Jeg filmet helt til pøsregnet kom…..himmelen åpnet seg når det var litt under en time igjen. FOR et vær denne helgen….helt oppgitt. Men deilig med litt innetid….det er sikkert!

Kos deg meg filmen:

Må jo innrømme at det var litt morsomt at noen ba om MIN autograf….hehe. Kjempekjendis 😉
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Hvordan skape endring og våge mer?

Kanskje kan min reise inspirere deg? Jeg sender ut mail gratis hver søndag.

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.