Vann over hodet

Trøtt i tryne Trine

Trøtt i tryne Trine

Dette bildet er tatt tidlig i dag morges. Så tidlig at det var rett før jeg glemte meg selv på veien. I går kveld pakket jeg treningstøyet klart for lettere å dra meg igang med fysisk aktivitet på morgenkvisten. Det er et bra tips forresten. Da er avtalen med en selv gjort, og vanskeligere å endre på. Jeg hadde allerede bestemt meg for at det skulle svømmes. Været viste seg ikke fra sin beste side i helgen og jeg tok ikke sjangsen på ute-trening i regn, orket ikke.

Jeg pakket niste, badetøy og la på hjul. Suste inn til Risenga Svømmehall i Asker for å legge noen tusen meter bak meg i bassenget. Men så var det stengt! Åpnet ikke før ni!! Jeg holdt på å gi opp, men udusjet og ufresh  var en uaktuell  løsning for dagens møter. Derfor satte jeg meg i bilen for å jobbe. Måtte jo dusje før møter i Oslo! Trådløst nett og en laptop kan jo brukes overalt. DIGG! Der satt jeg og jobbet i en god time før de åpnet og jeg fikk sjekket inn.

Her er dagens treningsøkt:

 • 400 m oppvarming (rolig bryst og crawl)
 • 10×50 m tempo ( 25 alt jeg kan, 25 m roligere)
 • 200 m rolig
 • 20×25 m tempo ( 10 sek pause mellom hver lengde)
 • 200 m rolig
 • 10×50 m tempo ( 25 alt jeg kan, 25 m roligere)
 • 200 m utsvømming
 • 10 minutter tøying i varmt basseng

Dette er en start, og ja, kanskje en bra start. Jeg har drevet med konkurransesvømming i mine yngre dager, men med så mange meter bak  meg i basseng tidligere år, tok det mange år før jeg nærmet meg et klorvann igjen.

Men på lørdag dro vi til Risenga med ungene, og da slo det meg. Dette er jo en treningsform jeg kan, ingen belastning OG en får trent hele kroppen! NICE! Dette skal jeg gjøre to ganger i uken….herlig form for trening, oppfordrer deg til det samme! Dette MÅ jo være supert for disse leddene mine tenker jeg. Gidder ikke kjenne etter om det gjør vondt engang. De er nå der….

Kom over et herlig sitat på Facebook idag, jeg lo godt :

Til alle kvinner: Ha aldri sex med en politimann, for han sier bare STOPP Aldri med en butikkmann, for han sier; Vær så – god neste. Aldri med en lærer, han gir deg bare pekefingeren hvis du gjør feil! Men derimot med en i omsorgstjenesten, for han sier: Opp igjen. Vi prøver på nytt!!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:24:34+00:00 30. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. thile 30. august 2010 at 16:32 - Reply

  Heia, heia!!! Full av beudring jeg….=)=)=)
  Klem

 2. Bjørn Kenneth 30. august 2010 at 17:11 - Reply

  Dette var litt av en økt må jeg si! Burde kanskje kopieres av flere…. meg inkludert!

  Sprekt!

 3. julie aida 30. august 2010 at 21:53 - Reply

  sv: takk for kommentar om bildene mine! blir glad jæ vettu!

 4. Bente 30. august 2010 at 22:37 - Reply

  WOW,Bra treningsøkt 🙂

  Likte sitatet,men det med mennesker fra omsorgsyrket må kune gjelde menn.Jeg er sykepleier og tenker at han skal få slippe fare over den lettere brukte skrotten min, stakkars mannen.

  vet vel egentlig at han ikke er enig.
  trene mer,orker mer.Det er nok løsningen.

 5. Ann Cathrin 30. august 2010 at 23:36 - Reply

  Hæ??!! Det var litt av en økt-sprekt!

 6. Heidi P 31. august 2010 at 12:02 - Reply

  He he he….den var goooood….
  Synes du er superflink jeg trine. Du finner jo ting du liker og på den måten motiverer du deg. Skal selv teste ut zumba i løpet av høsten men først litt sykling da formen er ikke så bra som jeg trodde etter endt sykkeltur i dag…hehe…
  Variasjon er også bra…….
  Det er jo bare å få det med i rutinene så går det av seg selv til slutt hehe…skal prøve det samme her….

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits