Jeg heier på Cecilie Skog….igjen

Det er lenge siden jeg hørte om Cecilie Skog første gang. For en del år tilbake laget min mann et tv-program kalt Flo, Fjell og Fjære , og Cecilie var en av ekstremsportsutøverne som var delaktig. Jeg så programmet og noe ved denne dama rørte meg. Hun er så liten og spe, men likevel så tøff. I tillegg er det noe ærlig over hele hennes forsiktige væremåte….jeg er sikker på at det ikke finnes et negativt hårstrå på manken hennes. Og den manken er ikke liten.

Jeg felte flere tårer da nyheten om hennes mann Rolf ble formidlet til meg via en nettavisen. Jeg ble oppriktig trist og følte sånn omtanke for denne ildsjelen med dette enorme pågangsmotet. Tenk hvor mye jobb det er å bestige et fjell, de forberedelser ned til den minste detalj. De teller til og med rosinene de skal spise på veien! Jada, det er farlig, men dog så følger de drømmen sin, de våger, og det respekterer jeg.

Men tilbake til denne nyheten om Rolf. Jeg kjente ikke Cecilie personlig, men følte likevel for å sende noen ord, litt omtanke i det helvete hun gikk igjennom. Jeg gikk inn på nettsiden hennes http://cecilieskog.com/, trykket på kontakt og sendte litt omtanke via en mail. Jeg fikk svar i løpet av neste dag, at mine ord var blitt formidlet og mottatt med takk. Det gjorde godt for meg, selvom jeg ikke kjente henne personlig.

I sommer var jeg og gikk visning på Norwegian Outlet, og hvem er nesten den første jeg treffer på? Cecilie Skog. Hun kjenner  meg igjen, kommer mot meg, og et varmt, gjendisig håndtrykk, et blikk fra begge parter, er nok. Vi vet begge hva vi tenker. Hun takker for omtanken uten et ord….og det blir et sterkt øyeblikk for meg. Sikkert fordi mailen jeg sendte var ekte omtanke, jeg følte virkelig med henne. Hun er en tøff dame!

Igår laget jeg en gruppe på Facebook hvor vi kan heie og støtte henne i Skal vi Danse. Det fortjener hun…..hun har ihvertfall pågangsmotet til å nå langt! Heia Cecilie. Gruppen finner du HER!

Her er videoen fra Norwegian Outlet:

VG
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:17:09+00:00 31. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Lise 31. august 2010 at 11:16 - Reply

  Digger Cecilie- Sterk,modig,søt og ydmyk !! Ja til flere som henne og håper hun kommer helt til tops i årets skal vi danse!!

 2. Vibeke 31. august 2010 at 13:22 - Reply

  Jeg er SÅ enig med deg, og stiller meg bare bak alt du har sagt om Cecilie Skog! Fantastisk dame!

 3. Lill Wadel 31. august 2010 at 13:34 - Reply

  Så flott Trine!! Hun er en vi alle kan lære masse av, jeg heier også!

 4. Anne-Lise 31. august 2010 at 13:58 - Reply

  Cecile er en «farlig» dame på en god måte. Hun har en personlighet som går rett under huden på deg og like inn i sjelen. Det kan ikke være et eneste menneske i denne verden som ikke liker henne. Jeg gleder meg stort til å se henne på en annen arena uten å bli svett i hendene av høydeskrekk. Jeg heier definitivt på henne!

 5. Anette 31. august 2010 at 14:43 - Reply

  hun er fin 🙂

 6. Therese 31. august 2010 at 16:01 - Reply

  Nå fikk jeg gåsehud og fikk klump i halsen!! Så flott skrevet. Og jeg heier også på Cecilie Skog, hun er beundringsverdig, selv om jeg ikke kjenner henne.

 7. trinegrung 31. august 2010 at 16:02 - Reply

  Takk 🙂 Hun er veldig flott…og hyggelig

 8. såpa 31. august 2010 at 17:01 - Reply

  du har vel fått med deg hvordan hun har oppladet til Skal vi danse? På Kilimanjaro.. kom akkurat hjem

 9. trinegrung 31. august 2010 at 17:05 - Reply

  Jepp…leste det på nettet! Litt av en bragd….FOR en dame! Jeg vil gjerne være med til neste år om leddene tilsier det! Tenk for en opplevelse da!

 10. Anne Karin 31. august 2010 at 21:34 - Reply

  Heier på sympatiske og skjønne Cecilie!

 11. Silje 18. september 2010 at 21:24 - Reply

  Heia Cesilie!! Hun har fått min stemme i dag 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits