Jeg heier på Cecilie Skog….igjen

Det er lenge siden jeg hørte om Cecilie Skog første gang. For en del år tilbake laget min mann et tv-program kalt Flo, Fjell og Fjære , og Cecilie var en av ekstremsportsutøverne som var delaktig. Jeg så programmet og noe ved denne dama rørte meg. Hun er så liten og spe, men likevel så tøff. I tillegg er det noe ærlig over hele hennes forsiktige væremåte….jeg er sikker på at det ikke finnes et negativt hårstrå på manken hennes. Og den manken er ikke liten.

Jeg felte flere tårer da nyheten om hennes mann Rolf ble formidlet til meg via en nettavisen. Jeg ble oppriktig trist og følte sånn omtanke for denne ildsjelen med dette enorme pågangsmotet. Tenk hvor mye jobb det er å bestige et fjell, de forberedelser ned til den minste detalj. De teller til og med rosinene de skal spise på veien! Jada, det er farlig, men dog så følger de drømmen sin, de våger, og det respekterer jeg.

Men tilbake til denne nyheten om Rolf. Jeg kjente ikke Cecilie personlig, men følte likevel for å sende noen ord, litt omtanke i det helvete hun gikk igjennom. Jeg gikk inn på nettsiden hennes http://cecilieskog.com/, trykket på kontakt og sendte litt omtanke via en mail. Jeg fikk svar i løpet av neste dag, at mine ord var blitt formidlet og mottatt med takk. Det gjorde godt for meg, selvom jeg ikke kjente henne personlig.

I sommer var jeg og gikk visning på Norwegian Outlet, og hvem er nesten den første jeg treffer på? Cecilie Skog. Hun kjenner  meg igjen, kommer mot meg, og et varmt, gjendisig håndtrykk, et blikk fra begge parter, er nok. Vi vet begge hva vi tenker. Hun takker for omtanken uten et ord….og det blir et sterkt øyeblikk for meg. Sikkert fordi mailen jeg sendte var ekte omtanke, jeg følte virkelig med henne. Hun er en tøff dame!

Igår laget jeg en gruppe på Facebook hvor vi kan heie og støtte henne i Skal vi Danse. Det fortjener hun…..hun har ihvertfall pågangsmotet til å nå langt! Heia Cecilie. Gruppen finner du HER!

Her er videoen fra Norwegian Outlet:

VG

By | 2017-03-16T07:17:09+00:00 31. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits