Den nakne sannhet

Tidlig lørdag morgen og formen er upåklagelig. Har jeg ikke verdens herligeste morgenkåpe? Hehe. Jeg er så glad hver gang jeg velger å kjøre til til og fra fest, som jeg gjorde igår. Da spretter jeg (ja, ikke bokstavelig talt med disse leddene) opp av sengen og elsker det faktum at helgen er her. Familietid. Men se så fin tatoveringen har blitt rundt øynene her jeg sitter uten å ha sprutet vann i tryne engang. Elsker det!

Jeg gleder meg som en unge til imorgen. Da skal jeg til Horten for å være reporter på indre bane på Olaf Tufte Farmers Challenge. Jeg har jo sett disse «heltene» løfte alt fra traktorhjul til melkespann, og i år skal jeg altså springe mellom de for å ta temperaturen på det som skjer. Gjett om bloggen blir med på det da? JA! Hva i alle dager skal en spørre om? Tenkeboksen ut dagen, for det blir jo sikkert en «kjempeutfordring».

Men dere, jeg trenger deres hjelp.

Neste helg skal vi i 50 års lag og jammen ringte ikke arrangøren i går for å høre om jeg kunne holde Takk for maten – tale. Jeg er jo generelt positiv når jeg får prate høyt i forsamlinger, men en tale!? Takk for maten tale…det høres ut som noe en må ta på alvor og gjøre skikkelig. Planlegge. Ikke min sterke side. Jeg liker å si/gjøre ting på sparket…..

Jeg trenger deres hjelp….hva skal en slik tale inneholde og hvor mye fokus må det være på selve maten? Kan den ikke bare handle om meg og bloggen da? Kødda…..hihi. Har dere noen gode tips eller kanskje teksten til en tale dere har holdt tidligere?

HJELP!!

By | 2010-08-28T10:06:35+00:00 28. august, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |16 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits