En skremmende hverdag

Se på dette bildet og tenk at det var ditt barn. Helt forferdelig å se, jeg blir kvalm og kjenner viljen til å gjøre noe stiger. Hver kveld plastres nyhetene av forferdelige bilder fra Pakistan, og en kan ikke la være å tenke – jeg er glad jeg bor i Norge. For det gjør vi. Vi er så heldige som bor i Norge at jeg har ikke ord for det.

Jeg fikk nettopp denne mailen her og valgte å hjelpe denne gjengen siden dette er en god sak!

Vi er en liten gruppe fra Lillestrøm VGS som har laget en innsamling for flomofrene i Pakistan gjennom Røde Kors. KLIKK HER

Gjennom sosiale medier vil vi vise at det går an å belyse en så alvorlig katastrofe, og oppfordre mennesker til å gi en liten slant. Du trenger ikke tømme lommeboka, hver krone hjelper.
Dropp Colaen og sjokoladen i dag, og gi de 50 kronene til de som virkelig trenger det. Lag deg matpakke istedetfor å kjøpe lunsj på skolen, det skal ikke så mye til!
Vi er mange på internett, du og! Har du en blogg? Dediker gjerne et innlegg til denne saken. Inviter folk til denne gruppen, eller spre linken på Twitter eller andre sosiale medier. Du kan gjøre det her og nå, det skal ikke så mye til! Bare klikk på denne linken, «støtt min insamling», og du kan enten gi en av summene som allerede står der, eller bestemme selv der det står «annet beløp».

Klikk på bildet og kom til disse ivrige innsamleres side
By | 2010-08-24T14:15:26+00:00 24. august, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits