Facebook/twitter treff!!

Dette gleder jeg meg veldig til! Vi skal ha samling på FOLKEN for ALLE som har lyst å komme. Det blir både for FACEBOOK venner og Twitter venner som har lyst å stikke innom! Jeg har laget en egen event på Facebook som du finner HER! Jeg hadde blitt veldig glad hvis du gikk inn på eventen og delte den med dine venner!

Twitter er et herlig samfunn for å dele ting, diskutere det meste, og ikke minst få kjappe tilbakemeldinger hvis en lurer på noe. Facebook er det nå 1 millioner nordmenn som bruker daglig! Jeg har mang en gang flyttet inn på Twitter/Facebook og skravlet i timesvis med de som følger meg. Sosiale medier handler om nettopp dette….delta, dele og til en viss grad by på seg selv. Dette enten om det er en bedrift  eller en privatperson.

Grunnen til at jeg skal til Stavanger er ikke ene og alene dette treffet på Folken. Jeg er stolt samarbeidspartner med Kvadrat i jobben min som Medieutvikler , og den 9 september skal de ha STORLANSERING av sin nye nettside. Det gleder jeg meg til, og da passer det perfekt å ha tweetup dagen før. Sett av datoen 8 september kl 20.00 så sees vi på FOLKEN!

Jeg har blitt intervjuet av Barnehagekalenderen…kjekt! Takk for bloggreklame…setter pris på det!

I tillegg kan du se mine kommentarer i dagens VG papir (på side 28-29) angående de syltynne modellene som sprader på Oslo Fashion Week. Forkastelig! Ser jo ut som de lever på bomull og er så virkelighetsfjernt at jeg blir KVALM! Send de på fettfarm sier jeg!

By | 2017-03-16T07:17:36+00:00 19. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits