Med rompa bar

Vel hjemme i stuen, pakker om kofferten, og drar videre imorgen igjen allerede. Skal på cup med sønnen som skal sparke fotball hele helgen. Gjett om han gleder seg. Camping-plass er stedet vi kaster loss, og den ligger i Torsby i Sverige rett over svenske-grensen. Nettsiden kan du finne her : http://www.torsbycamping.se/

Jeg sniker med meg laptopen og blogger derifra. Må jo jobbe litt mellom slagene uansett, så det skal nok gå fint. Denne sommeren har det blitt vel mye reising nå kjenner jeg, kan nesten ikke vente til skolen og hverdagen begynner igjen. Jeg liker rutinene i hverdagen, både når det kommer til jobb, trening, kosthold, litt alenetid, og ikke minst kreative møter.

Men tilbake til campinglivet…..vet ikke helt om det er meg. Dusje/drite i fellesskap her lissom:

Ja, ok, ikke det verste jeg har sett, innrømmer det. Men så er det denne deling av kjøkken, vil jeg takle det?

Rent og pent ja, men en kan jo risikere at noen spiser en ut av huset! Hørt om tyver? Hallo! Nei, jeg sover ikke i telt, orker ikke. Ungene hadde sikkert elsket det, men noe varmere, klammere, og mindre komfortabelt kan jeg ikke tenke meg! Luksusdyr sier du? Ja, innrømmer det gjerne. Madrass, egen driter/dusj , og alenekjøkken liker jeg best. Derfor skal jeg innkvartere her:

Og ikke minst nyte denne utsikten hver morgen når kaffekoppen nytes, laget på «eget» kjøkken. Lenge leve caminglivet og de som orker det.

Idag sendte Tv 2 en reportasje hvor de lurte meg trill rundt. Jeg har sagt det til Jostein mange ganger, at de ALDRI kommer til å klare å lure meg. Jammen gjorde de ikke det, selvom jeg avslørte det ganske kjapt. De viste ikke det, det brude de! Tv 2 har lovet meg videoklippet, og da skal jeg legge det ut her på bloggen.

Nå må jeg pakke videre…..blogges fra søta bror. Gjett om jeg skal Harry-handle!! Tar med mannens Visa-kort, for han må være hjemme å jobbe. Hihi 😉

By | 2015-05-31T10:10:51+00:00 4. august, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits