Når mote møter kjendis

Det er absurde mengder med PR denne dama får, Pia Haraldsen, og jeg skjønner godt at designere (i denne runden Agape,) og Oslo Fashion Week,  henger seg på og lar henne designe og fronte for de. Til syvende og sist er det jo muligens Agape som tjener mest på dette, fordi navnet kommer frem og får mer PR. Pia får jo PR uansett, bare hun skifter truse er det visst verdt spalteplass. Men for guds skyld, dama er vakker og bruker pressen til sin fordel. Det skjønner jeg enda bedre.

Hvorfor skal en ikke det? Bruke pressen for å fronte det en måtte ønske, om det er en selv? Det er jo nesten bare i Norge at dette ikke er «godtatt». Janteloven lever sterkt her på berget, og det er nesten farlig å la mennesker slå seg på brystet og ytre – «jeg ønsker å bli sett….deal with it!» De unge i dag (ikke alle nei) går med den oppfattelsen at en er vellykket bare en er kjendis. Til en viss grad er det litt skremmende, for det er umulig at alle blir det, men samtidig er det nå viktig med rollemodeller. Men hvem er så gode rollemodeller, og hvem bestemmer hvem vi skal se «opp» til?

Pressen. De er viktige her. De avgjør hvem som skal få slippe til, hvem som er den hotteste kjendisen nå, og det er et evig spill kan jeg love deg. De kjendiser som gidder å sprade på den røde løper (de gjør det KUN for å få PR, ikke noe annet) de kjenner jo pressefolkene og fotografene bedre enn sin egen bukselomme. Det er et sirkus å beskue når en er der, og jeg flirer like godt hver gang. Nå er jeg heldigvis ikke den som gidder å gå på disse røde løperne til støtt og stadighet….finner det ufattelig intetsigende og fordummende, men i underholdningsbransjen ER PR viktig, men noen ganger går det en grense.

Pia Haraldsen liker mote. Hun kan tildels mote vil jeg tro, ihvertfall hvis en skal tro bestekompis Jan Thomas som stadig slenger seksere etter henne. Det er kanskje her hun skal holde seg i fremtiden? På motefronten. For nå begynner det å bli så mange knagger Pia, folket klarer ikke følger med lenger. Lene Aleksandra sier i et VG intervju at klærne Pia har designet muligens slår best ann på bygda….JEG tror at på bygda driter de i hele dette sirkuset. Men når sirkuset pakker sammen vil sikkert Agape selger mer kjoler siden de er signert Pia. Et kjent navn. Moteskaperne skriker ut at dette er uhørt, hun kan ikke design, og Pia sier selv hun tegnet alt på en uke!!!? WTF!

Jeg skal ikke uttale meg om kjolene….har ikke peiling på mote. Men jeg ble ikke noe særlig imponert…..tror ikke Pia hadde gått i mange av de selv på den røde løperen. De var ikke glam nok, og derav mister Pia litt troverdighet syntes jeg. Hun burde signere noe hun SELV ville valgt når den røde løperen, som hun er så glad i, tas i bruk.

Hvorfor vier jeg plass til henne på min blogg spør du kanskje deg selv? For å være helt ærlig, så aner jeg ikke……men jeg kan nå litt om dette sirkuset Pia er en del av. Eller kanskje jeg skal kalle det spillet. Til og med rampelysjournalister som ringer meg kaller det det. Spillet.

Når skifter denne trenden? For det er en trend, som Pia selv sier. Kjente mennesker setter signaturen sin på et produkt, og vips så blir det PR. Hvor lenge lar folk seg lure/rive med av dette evig kjaset om kjendiseri? Jeg blir litt sliten av det, men samtidig syntes jeg det er morsomt å beskue det fra utsiden.

Likte du kjolene?

By | 2010-08-20T13:23:50+00:00 20. august, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits