Oppdateringer på veien

Jeg har litt travle dager, men lover at bloggen ikke skal gå i glemmeboken av den grunn. Jeg satser 100% på denne trivielle siden min igjen, og snart blir det helt nytt fresh design. Vært i møte med min design-partner i dag. Robert er en fest.

Blogging er enkelt, gøy, givende og skapende for meg. Anbefaler alle å ha en blogg, enten om den  er privat, lukket, åpen eller hva. Det gir meg så masse å mene litt, dele og enagsjere folk, at jeg ikke kommer til å gi meg.

Jeg liker å ta bilder, og kameraet mitt er aldri langt unna. Men bilderedigering er jeg ikke noe særlig god på, og derfor er det meg en sann glede og snart arrangere PHOTOSHOP-KURS konkurranse. Her på bloggen og via Twitter skal fire heldige plukkes ut for å lære mer om nettopp dette. Helt gratis. Jeg fikk kontakt med noen via Twitter som arrangerer kurs, og vips så skal jeg snart bli supermester på Photoshop!! Gleder meg ufattelig mye!

Jeg er jo endel på sosiale medier, men bruker nok mest tid på Twitter og Facebook. I helgen laget jeg en egen gruppe på Facebook som heter Trinegrung.no, og jammen er det nesten 1000 medlemmer allerede! WOW! Tusen takk for tilliten!! Gruppen finner du HER! Jeg kommer til å arrangere egne konkurranser for de som er medlem ,og den første blir lansert om ikke lenge. Det er ikke store greiene, men jeg får tilsendt en del kjekke ting siden jeg blogger, og jeg kan likegjerne dele det med leserne mine.

Idag hadde jeg en hyggelig lunsjprat med Hanne Hoftun. Hun jobber som programleder i NRK P1, og vi skal være kreative sammen veien videre. Digger prater med mennesker der det er konstruktive, kreative samtaler! Takk for det Hanne!

Gled deg til nytt bloggdesign! Skal røpe lanseringsdato innen uken er omme…..i tillegg blir det snart «live»programmer her på bloggen. Dette skal jeg fortelle mer om etter jeg har hatt møte med en potensiell fotograf som jeg har funnet som skal filme. Tenk så gøy om jeg får det til……mitt eget talkshow her på bloggen!! DET hadde vært noe! Det blir jo i all enkelhet i starten, men alt er bedre enn ingenting! Det kjekkeste er jo å være den første i Norge til å gjøre noe lignende!! JUHU! Gir meg ikke!!

By | 2010-08-23T17:44:40+00:00 23. august, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , , |12 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits