Rosablogger Trine Grung?

Jeg vet ikke hvorfor jeg føler meg rosa når følgende innlegg skal skrives, men det er liksom ikke helt meg å komme med sminketips. Kjenner jeg nesten grøsser litt ved tanken, føler ikke det er legitimt hvis selvrespekten skal opprettholdes! Men når leserne etterspør det, da føyer jeg meg.

Det har seg jo sånn at jeg har en hudlidelse kalt Rosacea. Det er jo mange som har kommentert Rudolf-nesen min uten å vite at jeg ikke kan gjøre så masse med den. Den er kommet for å bli, og resten av livet vil jeg nok se ut som den reinen som fører flokken. Ser en det fra det perspektivet er det ikke så ille å ha en rød, hoven, tidvis kvisete nese.  Du kan lese mer om dette under Huden din.

Men en ting letter problemet, og det er oljefrie, rene hudpleieprodukter, og sminke fri fra olje. Derfor tester jeg i disse dager Beauty Pasifique og når det gjelder sminke har jeg lenge sverget til GLO.

Når jeg var i syden nettopp hadde jeg anskaffet meg en beautybag siden jeg hadde en del produkter med meg. Typisk at den ble stjålet på vei hjem til Norge! Irriterende! Heldigvis var folkene på Makestyle kjappe og fikk sendt meg nytt av alt. Jammen er det mye en drasser med seg på tur…jeg så det når bestillingslisten ble sendt etter forsikringsoppgjøret var på plass på kontoen.

Men her er altså en liten serie av sminketingene jeg sverger til og bruker stort sett hver dag. (Bildet av solpudder er ikke her for det ettersendes fra Makestyle. Pluss en del koster, MÅ ha gode koster)

En god oppbevaringsveske kjøpt på en sportsbutikk for 139,-

Gode koster er et must! Det koster litt å kjøpe inn, men er vel verdt det. Spesielt den for øyebryn, klarer ikke leve uten den! Er nummer tre fra starten på dette bildet.

Kjekt å ha med seg på tur, alle skygger samlet på et brett. Fikk denne sendt fra Makestyle og finnes her.

Denne lille esken er til øyebrynene og kosten likeså. Denne bruker jeg HVER dag, og går nesten ikke på butikken uten å ha tatt på brynene. Grunnen er enkel….jeg barberte nesten vekk øyebrynene når jeg var «liten» og derav trenger de litt assistanse. Tips til foreldre- ikke legg barberhøvelen synlig for unge tenåringer.

Her er det som får huden til å se fresh ut. Den ene er for å dekke rødheter i huden og heter derav Camuflage. Den todelte er concealer og brukes av meg under øynene når jeg skal på fest. Da sperres øynene opp! Flasken er dekk-krem, og den bruker jeg bare til fest. Litt for dekkende til hverdags.

Her er hverdags-sminken min, og jeg klarer meg IKKE uten Pressed Base. Den er et must hver dag!

Denne kosten er et must til Pressed Base. Kjøpes her. Til Pressed Base MÅ du ha en skikkelig kost. Det koster men er en engangsinvestering. Husk å rense alle koster en gang i uken. Jeg bruker da vanslig shampoo og balsam. Funker som et uvær!

Her uten sminke:

Her MED hverdags-sminke

By | 2015-05-31T10:05:10+00:00 1. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |14 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits