Skal Trine danse?

Det braker snart løs med kjoler og paljetter, og kjendisene våre skal «redde» helgekveldene med sine rompevrikk. Jeg ser i VG at det spekuleres i hvem som skal danse, og jeg klarer ikke la være å mene litt jeg da! Nei, jeg skal ikke danse dessverre! Hadde trengt den treningen nå ass…..melder meg på til neste år! Hvor er påmeldingsskjema?

Maria Haukaas Storeng, tidligere fotballtrener og nå fotballekspert på TV 2, Tom Nordlie, prest Einar Gelius, skjønnheten Aylar Lie, friskusen Cato Zahl Pedersen, komiker Stine Buer og tidligere «X Factor»-deltaker Tommy Fredvang skal alle være klare til å svinge seg i valsen. Programleder og komiker Håvard Lilleheie og Kristin Skogheim er visst klare for «Skal vi danse».

Det er Se&Hør som mener at disse er de som er klare, men helt sikre er vi ikke før vi skrur på tv’en ikveld. Da skal samtlige avsløres i Sommertid med den blide krølltoppen på Tv 2. Jeg syntes den var ufattelig kjedelig denne listen, håper den IKKE stemmer….Cato har vi jo sett på 71 grader…lite kreativt. Einar Gelius? Hallo!!! Her likte jeg bare Håvard Lilleheie!

Jeg vil lage min egen liste over tryner jeg mener fortjener, og bør danse. Litt sent å gjøre noe med nå, men mitt eget drømmelag må da være lov? Jeg liker Aylar privat, hun er virkelig en koz jente, men ville heller hatt Linni Meister på gulvet siden hun er min nye BFF og ei heller har en litt bråkete fortid. Det ser ut til at EN glamourmodell må være med vært år, og da gir jeg stemmen min til Linni. Hvorfor kan de ikke ha mere personligheter med? Hvis listen til Se&Hør stemmer syntes jeg castingen er litt tam. Kjedelig og litt fargeløs rett og slett. ENIG?

Men uansett, her er min liste over herlige kjendiser jeg vil se med paljettkjole og rompevrikk:

1.   Terje Skonseng Naudeer- fordi han er den kjekkeste skuespilleren vi har i Norge, etter mitt syn, og fordi jeg vil gjerne se mer av personligheten hans.

2.

Jorunn Stiansen- fordi hun er nydelig å se til, litt stor i kjefte og ikke minst byr hun på selv! Det er et must om en skal vinne frem til meg., men hvor i alle dager ble du av Jorunn???

3.

Aune Sand- selvfølgelig må han med. Jeg ler meg i hel av fyren, han er gal, unorsk og bare festlig! Litt mye griseprat, men gøy at vi blir så sjokka!

4.

Solveig Kloppen- fordi hun ER morsom og genuint snill og god. Men det spørs om hun hadde klart å by nok på seg selv…..kanskje vanskelig å skille rollene? Humor, programleder, privat….

5.

Lasse Kjus- fordi jeg er sikker på at han er sur fordi Kjetil Andre får så masse oppmerksomhet nå. Få Lasse litt mer fram a!

6.

Porno-Tanja- Kan Aylar være med, så kan vi like gjerne ta den helt ut å få med denne dama. Sikkert mange som har sett mer av henne på film enn Aylar. (ikke jeg)

7.

Kurt Nilsen- trenger å gå ned noen kilo og han stiller litt for lite opp for pressen for tiden. Kom deg på dansegulvet min venn, snart kjøttkaker hos Grung/Flo?

8.

Mina Hadjan- Denne dama er jo frekk og byr virkelig på seg selv. Blir kanskje litt for masse for det norske folk?

9.

Harald Eia- Jeg er bare fan…..digger Harald og humoren hans.

10.

Bjørn Eidsvåg- fordi han er morsom, hadde ikke vondt av å trene litt mer, og har sikkert behov for å lære noen «mooooooves» Kom deg på gulvet Bjørn!

11.

Smørblide Eli Kari- ja, hun er like blid ALLTID! Hadde sikkert vunnet hele driten hvis dansestegene holdt følge med dansepartner. Typisk tv-tryne som det norske folk elsker!

12.

YlvisBror- Han er en fest! Ufattelig morsom og i tillegg utrolig søt. Lurer på om han er like festlig privat som på skjerm? Tre barn? Er du med i en sekt eller? Du er jo så ung mann!!!!

En ting oppdaget jeg når jeg pløyet Kjendis-listen til Tv 2, vi har ufattelig mange kjedelige kvinnelige kjendiser!!! Herregud….. få vakre og, så jeg skjønner jo hvorfor pressen absolutt vil ha med disse vakre glamourdamene til enhver tid! Veldig få med en personlighet….de byr jo ikke på seg selv! De står bare der og gliser….boring spør du meg!? Har jeg glemt noen som bør på listen?

JEG GLEMTE EN……Takk til Twittervenn som minnet meg på det!!! Else Kåss Furuseth- hun ER jo en fest!!

By | 2010-08-10T13:25:26+00:00 10. august, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , |15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits