Taco to the people

Ungene våre er noen vanedyr, og vi syntes det er koselig å etterkomme de tingene som de setter pris på. Fredager er det tacotid for oss….og gjerne et familieprogram på tv etterpå. En liten skål med lørdagsgotteri (ja, det er lørdag på fredager i vårt hus) , og den er liten. Skålen altså. Det blir ikke fråtsing i sukker her i huset, men det ante du vel, hehe.

Jeg lager IKKE slike tacobygninger som dette, jeg er ikke noen tryllekunstner heller. Men vanlig taco med kyllingkjøttdeig eller kyllingfileeter er digg. Vi er nok som de fleste norske husstander…..for er der noen som IKKE lager taco?

Men det hører med til historien at jeg liker å lage ting fra bunnen av. Derfor ble jeg veldig glad når en twitter-venn ved navn AstridAa la ut en tweet om at hun holdt på å lage taco med hjemmelaget krydder. Oppskriften har hun funnet på lavkarbo.no, men du kan og finne den her hos meg.

Til 400 gr kjøttdeig:
2 ts salt
2 ts cumin (=spisskummen)
1/2 ts koriander
1/2 ts chilipulver
1/2 ts hvitløkspulver
1 ts paprikapulver
litt pepper

» -Jeg tar oftest mindre salt og mer cumin, paprika og chili. Det kommer litt an på om det er små barn som skal spise også, da bruker jeg ikke så mye chili. » Dette er fra AStrid, men jeg er glad for å få tipset.

Det kommer flere tips fra unge lovende Grung idag. ROS er vårt lokale idrettslag, og jammen slo ikke håndballgruppen på stortrommen og arrangerte Lekeland for ungene. Det kostet litt ( 150 pr pers), men ungene grisekoste seg. Litt unødvendig at voksne måtte betale like mye når det ikke var noe vi kunne gjøre….det bør tenkes på til neste år. Femti kroner er greit for oss som satt i solen med veps rundt oss, men 150! Det var var litt i overkant syntes jeg.

Heier litt på denne karen som tok seg turen for å hilse på fansen. Du gir av deg selv Bjørn Johan Muri…det skal du ha!

Jeg må bare hylle Godsetunionen som igår under Elvefestivalen gikk i tog for å heie når Godset møtte Brann. Flott gjeng som stadig hyller laget og følger de i tykt og tynt.

By | 2015-05-31T10:17:55+00:00 22. august, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits