Trenger du påfyll?

Alle trenger påfyll innimellom, om det er faglig, mentalt, eller ren underholdning for å løfte humøret. Jeg har i dag meldt meg på en kveld med Caroline Myss. Hun kommer til Norge og jeg gleder meg stort!

Amerikanske Carolyn Myss er en av de mest spennende skikkelsene i alternativ medisin i dag. Hun regnes som en av de viktigste brobyggerne mellom healing og klassisk medisin og har i en årrekke samarbeidet med leger og annet helsepersonell.
Hennes foredrag og workshops er ‘beryktet’ – publikum blir deltakere i hennes energifelt og det finnes flere eksempler på spontane helbredelser og andre uforklarlige fenomener som oppstår i salen.

Caroline Myss har utgitt fem bøker på norsk og den sjette blir lansert i forbindelse med hennes besøk til Norge: ”Healingkraftens hellige dimensjon” (Cappelen Damm).
Redaksjonssjef i bokklubben Energica – som eies av Cappelen Damm – Nina Normann Ferguson, skriver i sin leder i det siste nr. av magasinet Energica:.

Caroline Myss – En usedvanlig innsiktsfull og blant de klokeste bidragsytere på området sjel, kropp og sinn – og legger jeg til nå, en personlig favoritt gjennom mange år – trekker på sine mange år som medisinsk intuitiv og gir oss historier fra virkeligheten om mennesker som ble betraktet som uhelbredelig syke, men som ved et mirakel overlevde.

Basert på tanker og observasjoner hun har gjort seg så langt, har hun oppdaget en rekke trossystemer som hun bokstavelig talt ser virker enten oppbyggende eller svekkende på helbredelsesprosessen. Det viktigste oppbyggende trossystemet er at helbredelse i siste instans er en mystisk opplevelse. Med mystisk mener hun at det må en overskridende kraft til som er fylt av guddommelig intensjon for at man skal bli fullstendig frisk. Dette gjelder spesielt såkalt håpløse tilfeller. Det handler ikke så mye om å tenke seg til helbredelse eller ønske seg helbredelse, som å overgi seg til helbredelse, til en større helbredende kraft – til Gud?

Jeg skal på dette foredraget mest for å lære, få litt påfyll fra noen jeg tror vil gi meg masse. Kanskje noe for deg?

Tid: Tirsdag 14. sept kl. 19.00 – 22.00
Sted: Oslo Kongressenter – Samfunnssalen, ligger ved Sentrum Scene i Oslo.

Billetter får du her: www.billettservice.no tlf. 815 33 133 eller på Posten, 7-eleven og Narvesen.

By | 2017-03-16T07:17:16+00:00 26. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits