Vann over hodet

Trøtt i tryne Trine

Trøtt i tryne Trine

Dette bildet er tatt tidlig i dag morges. Så tidlig at det var rett før jeg glemte meg selv på veien. I går kveld pakket jeg treningstøyet klart for lettere å dra meg igang med fysisk aktivitet på morgenkvisten. Det er et bra tips forresten. Da er avtalen med en selv gjort, og vanskeligere å endre på. Jeg hadde allerede bestemt meg for at det skulle svømmes. Været viste seg ikke fra sin beste side i helgen og jeg tok ikke sjangsen på ute-trening i regn, orket ikke.

Jeg pakket niste, badetøy og la på hjul. Suste inn til Risenga Svømmehall i Asker for å legge noen tusen meter bak meg i bassenget. Men så var det stengt! Åpnet ikke før ni!! Jeg holdt på å gi opp, men udusjet og ufresh  var en uaktuell  løsning for dagens møter. Derfor satte jeg meg i bilen for å jobbe. Måtte jo dusje før møter i Oslo! Trådløst nett og en laptop kan jo brukes overalt. DIGG! Der satt jeg og jobbet i en god time før de åpnet og jeg fikk sjekket inn.

Her er dagens treningsøkt:

  • 400 m oppvarming (rolig bryst og crawl)
  • 10×50 m tempo ( 25 alt jeg kan, 25 m roligere)
  • 200 m rolig
  • 20×25 m tempo ( 10 sek pause mellom hver lengde)
  • 200 m rolig
  • 10×50 m tempo ( 25 alt jeg kan, 25 m roligere)
  • 200 m utsvømming
  • 10 minutter tøying i varmt basseng

Dette er en start, og ja, kanskje en bra start. Jeg har drevet med konkurransesvømming i mine yngre dager, men med så mange meter bak  meg i basseng tidligere år, tok det mange år før jeg nærmet meg et klorvann igjen.

Men på lørdag dro vi til Risenga med ungene, og da slo det meg. Dette er jo en treningsform jeg kan, ingen belastning OG en får trent hele kroppen! NICE! Dette skal jeg gjøre to ganger i uken….herlig form for trening, oppfordrer deg til det samme! Dette MÅ jo være supert for disse leddene mine tenker jeg. Gidder ikke kjenne etter om det gjør vondt engang. De er nå der….

Kom over et herlig sitat på Facebook idag, jeg lo godt :

Til alle kvinner: Ha aldri sex med en politimann, for han sier bare STOPP Aldri med en butikkmann, for han sier; Vær så – god neste. Aldri med en lærer, han gir deg bare pekefingeren hvis du gjør feil! Men derimot med en i omsorgstjenesten, for han sier: Opp igjen. Vi prøver på nytt!!!!

By | 2016-05-19T11:24:34+00:00 30. august, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits