Gode relasjoner=god energi

Idag gjorde jeg noe som det er VELDIG lenge siden jeg har gjort. Jeg hadde en hel formiddag for meg selv. Eller det vil si, jeg delte den med noen gode samtalepartnere. Kreative mennesker med god energi….det ga meg så mye! Alle mennesker trenger inspirasjon i livet, folk som har et positivt fokus og gir av seg selv. Det hadde jeg rundt meg i dag ,og jeg kjenner hvor godt det gjorde.

Mest av alt blir jeg inspirert når noen har en visjon/en drøm og bare går for den. Tørr å gjøre det som i utgangspunktet virket umulig. Jeg er jo sånn selv, hvorfor har denne delen av meg selv visnet litt på veien? Hva er det som holder meg igjen og gjør at jeg ikke hiver meg utfra 10m uten å tenke hvordan jeg lander? Jeg gjorde det før….jeg må leve mer. Det føles sånn.

Disse herlige menneskene jeg omga meg med i dag, eller det vil si hun som bodde i dette fantastiske huset vi satt, tørr der andre muligens vegrer seg. Hun og mannen kom over en gammel fabrikk langs elven i Drammen og kjøpte den nesten på dagen. Solgte huset de bodde i og startet jobben med å pusse opp. FOR et sted!! Jeg blir målløs når jeg ser sånn. Det var så vakkert der at jeg vurderer å flytte inn i sakkosekkene som stod over alt. Bildene ble ikke perfekte….men fikk lov å legge de ut.

Gamle skap i bakgrunn ble som nye her

Tidligere fabrikk, nå enebolig

Hele stuen full av fantastiske bilder

Dødskult kjøkken

Jeg ble så glad og slappet sånn av når jeg var der. Grisekoste meg, dette skal jeg gjøre oftere.

HEY- glemte i farten at jeg trosset leddene og dro meg i svømmebassenget i morges. Klarte å dra både meg og leddene 2800 m, og jammen gjorde det godt. Flere burde svømme, det er bare digg!

Beauty Pasifique er med meg!

Jeg tester produktene fra Makestyle.no forsatt, og jeg har aldri hatt finere hud. De hjelper ihvertfall meg!

Nesten ikke rød nese heller!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:05:04+00:00 2. september, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |6 Comments

6 Kommentarer

 1. thile 2. september 2010 at 17:10 - Reply

  Herlig du er, fin humor 😉
  Vakkert ansikt, nydelig øyne!
  Så super fin enebolig!!!

  Idag har du hatt en fin dag, flink du er med svømmingen:)

 2. Therese 2. september 2010 at 17:17 - Reply

  Kult hus! Hvem er det som bor der?
  Det vi ser på bilde er en «fatboy», ikke saccosekk.

 3. trinegrung 2. september 2010 at 17:19 - Reply

  De jeg skravlet med bor der….jeg legger ikke ut deres navn. Det blir litt feil, men enig at jeg kanskje burde tatt bilde av damene! Pokker…neste gang!

 4. grete von hippie 2. september 2010 at 17:20 - Reply

  WOW så kult sted 🙂 Hvis jeg lar bøker eller blader ligge på gulvet, ser det rotete ut, her var det skikkelig tøfft. Fikk en idè jeg…ang. bøker og blader. Takk for interessant innlegg.

 5. Line Storlid 2. september 2010 at 18:23 - Reply

  Fantastisk kult hus!Kjenner energien der bare av å se bildene! Der kunne jeg glatt flyttet inn;O) skjønner godt at du fikk påfyll når du i tilegg til omgivelsene var sammen med energigiver og ikke energityver som vi altfor ofte lar oss «fange» av! Og huden din GLØDER;O)
  Flott innlegg Trine. Tror det er første gangen jeg kommenterer her, men spennende å lese og se,.så det skal jeg jammen gjøre oftere!
  Line;O)

 6. bebe 3. september 2010 at 05:42 - Reply

  Hei Trine

  Tittet litt på nettsiden til Makestyle. Lette etter info om produktene til Beauty Pasifique…Men fant ikke noe generellt om dette merket. Er dette produkter spesiellt beregnet på hudlidelser ol? Blir litt interessert når du sier huden din er blitt så bra vettu 😉

  Bebe

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits