Trine’s balanseliste

Det handler om å finne balansen. Balanse i seg selv for å sende ut riktig energi. Jeg skrev tidligere i uken om dette fenomenet Flinke Piker, og mange kjente seg igjen. Vi kan ikke ordne, fikse, organisere alt til enhver tid. Da «dør» vi, visner hen som en uttørka rose. Vi må blomstre, og derfor følger jeg nå opp med en liste for å vise de grepene jeg nå tar for å komme i balanse. Jeg må finne roen, og i skrivende stund er jeg helt salig.

Modifinac gjør sitt for  at leddene ikke får lov til å herje med meg, sånn får det bare være inntil videre selvom jeg HATER å ta tabeletter. Jeg er HELT motstander, men pr. i dag er det ikke noen annen utvei. De gjør at jeg ikke bruker opp positiv energi ved å irritere meg over smerter i ledd. Enkel tanke, mindre å tenke på!

 • Jeg finner Trine-tid hver dag, i form av trening
 • Jeg går til fotsoneterapi hos en fantastisk dame på Spikkestad, som og liker den alternative tanken
 • Jeg velger å følge hjertet, og driter i den intelektuelle tanken som alltid ødelegger min alternative side
 • Jeg prater med en healer som har funnet meg på Facebook
 • Jeg tester noen produkter for å få balanse i syrenivået i kroppen, skriver mer om en stund
 • Jeg passer på å lese litt hver dag (se lenger ned)
 • Jeg passer på at samtaler med mennesker er av positiv art
 • Jeg unngår folk som gir meg negativ energi (da raser jeg som en kortstokk med en gang)
 • Jeg passer på å jobbe i akkurat passe mengder
 • Jeg gleder meg over Stavangertur til uken
 • Jeg gleder meg til to viktige møter angående bloggen neste uke
 • Jeg gleder meg til nytt design kommer på bloggen snart
 • Jeg spiser sunt, men passer på at skeier jeg ut, så er det helt greit
 • Jeg motiverer meg ved å lese litt i beck-programboka mi hver dag
 • Jeg passer på at jeg har ro rundt ungene, at de får den varmen jeg vet jeg er flink til å gi dem

Det var vel lista si tenker jeg….godt å skrive det ned, deilig å ha litt overskudd til å faktisk velge å se den positive retningen. Det er så viktig….

Idag har jeg hatt med meg laptopen på tur. Jobber på veien når det passer meg. Først var jeg innom frisørdamene mine på Imitchi Drammen. Kari og Cecilie har en spennende tid framfor seg, dere skal snart få treffe de begge. De er to herlige damer med MASSE god energi, og det er så hyggelig at vi har blitt venninner. Deilig å bli kvitt både grå motorvei og sommersolbleka tupper:

Jeg leser alltid mye og har flere bøker på nattbordet til enhver tid. På listen min ser du at jeg bruker fotsoneterapeut om dagen, og denne dama liker den alternative tanken som meg. Jeg søker hjertet etter råd, og ja, det kan kan høres søkt ut, jeg ser den. Men jeg må bare skrive ting som de oppleves for meg okke som. Hun ba meg lese denne boken av Christel Nani, og den dama har jeg lest mye av fra før. Gir meg MASSE!!! Utrolig med de kreftene som rår, bare en vet å ta de i bruk. Jeg har min alternative side, men enn så lenge blir det litt vel personlig å dele den. Må utforske litt mer selv først. Til skeptikere- fyr løs! Jeg vet at det gir MEG noe, og det er det viktigste for alle og enhver!

God helg…en liten blomsterhilsen fra Trinemor…hehe.

Bilder kan og gi en masse…..dette gir meg noe. God helg, gleder meg til X-Faktor!!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:17:49+00:00 3. september, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Hilde 3. september 2010 at 15:19 - Reply

  I dag var det ordentlig kos å lese bloggen din og jeg tvilte ikke et sekund på at du ville ta de nødvendige grepene for å finne tilbake roen og balansen. Tunge dager kommer helt sikkert tilbake men jeg velger å tro at man kommer styrket ut av en bølgedal og sterkere rustet til å møte den neste. For den kommer jo vet vi:-)

  Ha en strålende helg!

  Klem

 2. Wenche 3. september 2010 at 16:19 - Reply

  Hei igjen.
  Jeg er helt i din alternative tankegang. Var nettopp på kurs med Anne Kristine Augestad, intuisjonskurs. Spennende.
  Boken du serverer her virker spennende. Regner med at bokklubben min Energica har denne. Ha en fin dag…

 3. Wenche 3. september 2010 at 16:25 - Reply

  Da er den bestilt :-)))

 4. Heidi 3. september 2010 at 18:19 - Reply

  Bra innlegg Trine. Les også mitt innlegg i dag om positive affirmasjoner har du prøvd det? ser egentlig sånn ut at du har prøvd. Det tar jo tid å endre tanker, men et start å begynne.
  Blir spennende å følge deg. SKal rappoerte hvis jeg finner ut noe interessant også…hehe…..
  Skål for en kjempe god helg her blir det vin og jenteprat…sååååååååååååååå altfor lenge siden jeg har gjort….

 5. thile 3. september 2010 at 21:47 - Reply

  Så bra du skriver, tanker og følelser, om ditt liv.
  Jeg liker dine 15 punkter.
  Spennende med nyheter på bloggen din!

  Ha en herlig, avslappende helg.

  Klem

 6. Trine Grung 3. september 2010 at 22:18 - Reply

  Takk…liker godt å blogge. Hadde lenge dårlig selvtillit pga skrivingen men bedre nå. Kjekt noen sa den var bra i all enkelhet 🙂

 7. Tyra 7. september 2010 at 23:22 - Reply

  Kjempefin bok du har valgt deg, den er det virkelig verdt å lese!

 8. Lene 9. september 2010 at 08:49 - Reply

  Hei Trine

  Vet ikke om du er klar over det, men Christel kommer faktisk til Norge og holder for første gang Work-shop her på Holmen Fjordhotel 24-26 sept 2010? Mulig det er plasser igjen…Ser deg der?

  Mvh Lene

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits