ROS-Cup 2010

Det er lørdag og jeg sitter vel plassert ved et bord. Foran meg stikker en mikrofon rett i tryne, jeg er speaker på årets ROS-Cup. Jeg trodde ikke jeg skulle bli flau over en slik oppgave siden jeg har mange års erfaring med mikrofonpreik. Men det er noe HELT annet å sitte her å se de som hører det du sier, enn å sitte i et radiostudio hvor hundretusener velger stemmen din som følgesvenn. Jeg svetter, men kjekt å bidra.

Det er mye ansvar som legges på oss foreldre som har en travel hverdag. Denne uken har det vært fire ulike foreldremøter i tillegg til at jeg sitter i styret til ROS Cup, så jeg har hatt nok å gjøre. Det er viktig at vi alle bidrar for at ungene skal få delta på slike arrangementer, selvom jeg tidvis, som de aller fleste, ønsker oppgavene dit peppern gror.

Idag heier vi på ildsjeler, og vår ildsjel heter Rune Klemetsdal i ROS! I tillegg til å ha 2 full stilling på Gardermoen (over en times kjørevei HVER vei) og to barn som er aktive på gresset,  engasjerer han seg i det meste i ROS. TAKK!!

Hva heter ildsjelen der du bor?

Min speakervenninne Kristel. Gutter, hun er singel!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-09-04T12:01:41+00:00 4. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Maya 4. september 2010 at 12:36 - Reply

  Hva med vårs jenter da, Trine… med tanke på din single speakervenninne Kristel! 😉
  Og all ros til ROS! 🙂

 2. trinegrung 4. september 2010 at 12:44 - Reply

  Hun svinger bare en vei…hihi

 3. thile 4. september 2010 at 14:48 - Reply

  Herlig smil du har Trine ;o) Kos deg….

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits