Stavangertur med noe attåt

Jeg er på jobbtur til Stavanger, men la inn noen ekstra timer/dager her når jeg allikevel skulle hjemover. Det er digg å campe hos mutter, slappe av uten noe mas og kjas….og i tillegg mobilt kontor. Hvordan skulle jeg overlevd hvis jeg ble spikret fast ved en kontorpult? Jeg må farte litt jeg, og derfor er jobben min som Medieutvikler (les mer HER) perfekt !

Siden jeg hadde noen dager til rådighet bestemte jeg meg for å lage en såkalt Tweetup i Stavanger. I Oslo arrangerer dette ofte, og er et nettverkversktreff for de en kjenner innen sosiale medier. Smalltalk rett og slett. Venner via Twitter og Facebook treffes for skravling, og dette tenkte jeg og andre på Twitter ville vært en bra greie. #Tweetupstavanger kalles det, og jammen er det ikke 60 påmeldte! Kjempegøy, og jeg gleder meg som en unge til arrangementet på Folken i kveld kl 20.00!

Avisene plukket det opp, sikkert via mitt nettverk, og jammen ble det ikke en helside. Stas!

Rogalands Avis 07.09.2010

Helside i avisen medfører ofte litt radioprat. Derfor var jeg imorges tidlig oppe og snakket om sosiale medier både på Jærradioen og NRK Rogaland. Hos sistnevnte var jeg en hel time i morgensendingen….veldig kjekt! I mine øyne er dette viktig å gjøre, og er i tråd med markedsføringen av meg selv og mitt virke. Enkelt og greit. Jeg ville vært dum hvis jeg ikke utnyttet meg av det, rett og slett! Enig?

NRK Rogaland

Etter endt intervjurunde hadde jeg avtalt med en blogg/Twitter-venninne å gå tempotur rundt Stokkavannet. Dette er Laila, eller @Lailand på Twitter (HER) og bloggen hennes leser du HER.

Trine og bloggvenninne Lailand

Dette er en inspirerende dame. Hun har jobbet seg nedover i vekt med lavkarbo dietten som hjelpemiddel, og lenge fulgte hun  mine treningsvideoer på min Youtube kanal som du kan se HER. Hun begynte, etter å ha sett mine videoer, og lage sine egne. Gjett om jeg ble glad når hun sa det…..tenk jeg har inspirert en dame til å gjøre det!? Hun kommer ikveld på Tweetupen og selvfølgelig skal vi to filme! Noe annet ville jo vært tøvete….dette kan vi jo!

Blogges senere i dag…..nå skal jeg lese bok og slappe av før jeg skal på behandling hos en annen Twittervenninne…det får du høre mer om da. Jeg har litt å velge i om dagen….det er fullt på nattbordet mitt!

Jeg har med Harlan Coben og Christel Nani

Jeg har med Harlan Coben og Christel Nani
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:17:00+00:00 8. september, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. kristin 8. september 2010 at 12:27 - Reply

  Velkommen til Stavanger 🙂 !

 2. trinegrung 8. september 2010 at 12:29 - Reply

  Takk…elsker å være her! Ingenting er som havluft, vind og Stokkavannet!

 3. Vibbedille 8. september 2010 at 12:37 - Reply

  Ja og vind er det NOK av,iallefall her på Snøde i dag ;)) derfor KOSER eg meg inne!!! Det står i boka mi i dag at eg skal på FOLKEN?? hehe og eg har aldri noen egentlige planer, men selvfølgelig måtte noe smadre denne planen!! Mulig eg får sjans å stikke av, har jo både sett deg,snakket med, TATT på deg flere ganger, men DET var FØR du ble Kjendis hehe

  Men ANYWAY, KOOOS deg ikveld og kos deg i LYSET (RAMPElyset) hehe

  Klem Vibbdille ;))

 4. trinegrung 8. september 2010 at 12:40 - Reply

  Jeg er meg jeg…ser ikke på meg selv som noe annet. Stikk innom…blir kjempekos!

 5. Kristen Skogrand 9. september 2010 at 08:03 - Reply

  Heia Trine,

  Kjempeartig innlegg, og supert at du og Laila fikk ta pep-talk mosjonen sammen 🙂 Leste innlegget hun skrev om det også, og det er enda en påminnelse om at din påvirkning og inspirasjon når ut både vidt og bredt! KUDOS, Mon Amis 🙂

  Hadde jeg vært på rett side av Atlanteren (og ikke i ellers deilige Scottsdale, Arizona), hadde jeg vært sterkt fristet til å kombinere deltakelse på evenementet ditt i kveld med et par andre Rogalandsmøter. Ber om tilgodelapp, og ønsker deg og alle deltakerne en MEGA-AFTEN!

  Go get ’em, Trine! YOU CAN DO IT, AS ALWAYS :-)))

  Warmest,
  Kristen L. Skogrand

 6. Aud Venke G Østerhus 9. september 2010 at 08:25 - Reply

  Så kjekt å lese. Eg er i finne ut fasen på twitter og må seie at eg blei fasinert over tweetup-tanken. Det må prøvast ein gong 🙂

  Kjekk blogg. Skal nok følge litt med på den.

 7. Nina Gulbrandsen 11. september 2010 at 18:58 - Reply

  Hvordan gikk det med denne ‘tweetupen’?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits