Fikse figuren?

Jeg dumper borti mye forskjellig og jeg liker å teste det meste. Igår fikk jeg tilbud av Karen Marie (@karmaamdal på Twitter) å stikke innom klinikken hennes for litt massage. Trodde jeg. Lite ante jeg at jeg skulle itre meg denne kondomstrømpebuksen, se ut som cat-woman og føle meg sjeldent tiltrekkende. Jeg har nå opptil flere ganger nevnt at jeg HATER strømpebukser…og her skulle jeg ha på meg en over hele kroppen!! HJELP!

Jeg la meg godt til rette på benken og støvsugeren satte igang. Det føltes slik….at kroppen ble støvsugd. Her er den proffe forklaringen:

Fjerning av avfallsstoffer. Behandlingshodet griper fatt i og løfter huden,
og stimulerer dermed sirkulasjonen. Kombinasjonen av rullene og de rytmiske bevegelsene frigjør væske og gjør huden smidiger.

Jeg fikk en letthetsfølelse i kroppen etterpå, og fikk mer energi. Det hadde vært spennende å prøvd dette over tid, må sjekke om det finnes noen klinikker i mitt nærområde. Kan ikke dra til Karen Marie hver uke, selvom det hadde vært yberkoselig.

Ellers igår kveld gikk Tweetup-Stavanger av stabelen, og heldigvis kom det folk på Folken. Grisekoste oss med skravling, Twitterprat og mer. Herlig gjeng og dette skal jeg gjøre oftere. Prøve å få det til i hver by jeg besøker…..hadde vært kjekt!

Fikk ikke nick, og @lailand

Her er @1birgit ikketwitrer @VirtueMe @shamuish fikk ikke nick

@karmaamdal , @Hansetove , @berekvam , @KGramstad

@berekvam , @inemg , @sigridpigrid
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2013-08-20T20:27:17+00:00 9. september, 2010|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON, MIN BLOGG|Tags: , , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Heidi P 9. september 2010 at 09:43 - Reply

  DU ser heldig som har mulig å prøve så mye ja…sett masse pris på det…
  Ser ut som du koser deg om dagen!!!!
  Klem

 2. IngriUtenD/Aaaawesome 9. september 2010 at 14:33 - Reply

  Der var det kjentfolk gitt! Til og med Hollywood! ;D

 3. karmaamdal 9. september 2010 at 19:00 - Reply

  Hollywood er på plass der det skjer vet du, IngriUtenD:)

 4. IngriUtenD/Aaaawesome 9. september 2010 at 21:31 - Reply

  Da burde Hollywood være på plass i Bergen snart. Woo! 😀

 5. Hege Synnøve 9. september 2010 at 21:33 - Reply

  Hei Trine !

  Takk for igår -kjekt å møte deg og flott initativ 🙂

  Hilsen fra Hege Synnøve
  @FemaleIncubator

 6. Lena 9. september 2010 at 22:26 - Reply

  Hahahahha Trine…kjente jeg fikk pusteproblemer faktisk. Vinkveld snart? Det er sunt det :)))

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits