Trine Grung er GAL!

FOR noen herlige dager jeg har hatt i Stavanger! Ikke bare har værgudene vist seg fra sin beste side og fremskaffet sandalvær, men jeg har fått gjort SÅ masse….gleder meg allerede til å komme tilbake om cirka en måneds tid. Grunnen er samarbeidet jeg har med Kvadrat.no som snart lanserer ny nettside, og jeg som Medieutvikler lærer de opp i bruken av sosiale medier. Elsker det!

Igår kveld holdt jeg foredrag for de ansatte på Kvadrat, for å vise de hvordan jeg bruker bloggen og andre medier på dette internettet. Jeg måtte jo psyke meg opp for å sta foran nesten 300 stk, og derfor valgte jeg nok en gang Stokkavannet som sjelevenn. ELSKER det vannet…..er det noe jeg savner østpå, så er det det!

Jeg la ut i et voldsomt tempo, og presterte faktisk å jogge halve vannet rundt! WOW…formen stiger (leddene er forsatt vonde, men en liten tabl om morgenen gjør susen enn så lenge). Det er jo nesten 9 km rundt lissom, hallo! …..her nærmer jeg meg slutten….jogget IKKE etter dette bildet for å si det sånn…

Trine Grung er gal

Elpumpa….finito finale….pustet som en hvalross på antilykke et eller annet! Pust og pes…..da skaper dette bildet en helt annen atmosfære:

Hall Toll ligger på kaien i Stavanger, kult sted!

SE PÅ DET VÆRET FOLKENS! Det er så fint i Stavanger…..kan ikke Viking ringe mannen min og gi han et tilbud han IKKE kan takke nei til! Mulig jeg klarer å overbevise han om å trø på seg fotballskoene igjen….ah, Stavanger i mitt hjerte!

Grunnen til mitt besøk på Hall Toll var fordraget….det er noe av det kjekkeste jeg vet å holde foredrag! Elsker å motivere, engansjere og inspirere folk! De virket som om de likte det de hørte…det var relativt stille i salen. Men jeg prater jo så mye, og så fort, at INGEN slipper til…..og prøver de, så får de fort høre fra meg høhø.

Oppstart foredrag sosiale medier

Nå bærer det hjem for sosialt samvær med de som jeg bor med. Gleder meg til en helg hvor fjelluft skal nytes!

HILSER TIL BARNEVAKTEN VÅR CELINE SOM HAR BURSDAG I DAG! GRATLA MED DAGEN VENNEN! (Høhø, hun kommer til å hate meg…det er datteren til ho Kirsti)
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:02:29+00:00 10. september, 2010|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|Tags: , , , , |8 Comments

8 Kommentarer

 1. Stine Elise 10. september 2010 at 11:10 - Reply

  Hei Trine!

  Jeg er nettopp begynt å bruke Hippokrates Power-pulver, og googlet det litt og fikk opp deg!

  Jeg er veldig interessert i å høre og eventuelt om du kan fortelle litt om hvilke forskjeller og endringer som skjedde i kroppen hos deg etter du begynte å bruke det, tenker f.eks på energi, hud, hår, kropp, vekt osv. Energi?

  Og anbefaler du at jeg bruker noe i tillegg til dette pulveret? Jeg har ikke så god råd, så hvis det skulle være én ting jeg bare MÅ ha med, hva ville det vært?

 2. Elisabeth 10. september 2010 at 12:15 - Reply

  Hehe, etter å ha lest innlegget og sett bildene måtte jeg bare kommentere for å si:

  Du e så stilige!!

 3. Janki Superstar 10. september 2010 at 15:30 - Reply

  Trine Grung er fantastisk. Hadde lest masse av det media skrev om deg for en stund side, ja du vet, alt det den «kulørte pressen» liker å skrive. Og når jeg da skulle følge meg på «celebert Selskap» hadde jeg nok labre forventinger til deg, Trine! Og vet du, etter å ha sett 4 program med deg så var dommen klar: DU ER HERLIG,ÆRLIG OG JEG BØYER MEG I STØVET FOR DEG! Keep up the good work!

  Ps. Stavanger er og blir en fantastisk by!

  Muah Muah Muah

 4. PG 10. september 2010 at 21:10 - Reply

  Var i stavanger selv for et par uker siden. Savnet var stort.. skjønner ikke hva jeg gjør i Trondheim :p

 5. Kristen Skogrand 10. september 2010 at 21:14 - Reply

  Stolt av deg, Trine 🙂

  Ikke bare har du (Sosial Media) kompetanse så det holder. Du er også spontan som kommunikator, og gir hverdagsinnblikk som skaper liv, røre og engasjement. At du har masse empati, varme og omsorgsgener også virket det en stakket stund (for leeeeenge siden nå) som noen her og der glemte. Jeg legger de kvalitetene sømløst inn i TOTALEN du representerer, og sier…

  ALT GODT TIL DEG & LYKKE TIL VIDERE 🙂

  Warmest,

  Kristen

 6. thile 10. september 2010 at 21:16 - Reply

  Du er, vet du hva, jo, unik!
  Du er så full av liv, humør og humor. Heia deg!

 7. SiwMarit 11. september 2010 at 02:54 - Reply

  Ja, du er jo virkleig gal. Dette er jo helt sprøtt. *gjesp*

 8. Håvard 11. september 2010 at 20:19 - Reply

  Du, forstår jeg deg rett når jeg sier at du ikke turte å kritisere NRK for at du ser på de som en mulig arbeidsplass…? Da tenker jeg selvfølgelig på saken om hun som sa opp på direkten i dag.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits