Dette er en test. Jeg vil begynne å blogge mer fra mobilen, ihvertfall nå som Iphone4 er i mine hender som faktisk tar veldig bra bilder.


Bilder på blogg er viktig, ihvertfall etter mitt syn. Både noe som gjenspeiler bloggeren og teksten en forfatter. Jeg elsker å ta bilder…snart skal jeg på Photoshop kurs og da snakker vi klasse over bildene. Gleder meg som en unge!
Jeg har blogget en del om Christel Nani og jeg leser forsatt boken hennes «Medisink Intuitiv». Det er veldig spennende lesing, og spesielt m tanke på leddene mine som verker. For noen dager siden fikk jeg en mail om at Christel kommer til Norge!!!! Dit MÅ jeg jo dra…stor fan som jeg er! Kanskje hun kan gi meg noen svar? Verdt å prøve uansett….
Ligger på sofaen på hytten etter fjelltur idag. Puh, leddene liker ikke denne aktive delen av Trine, men DET hever jeg meg over. Godtar ikke at stillesitting skal bli mitt nye jeg! Never!! Smask til deg…funket det fra IPhone?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.