Alvorsprat fra Sandra Love

Bloggen min har noen få gjestebloggere. Sandra Love er en av disse, og vi følger hennes»jakt» på det motsatte kjønn. Hun er en festlig dame hvor ironien henger løst, men i dag har hun jammen funnet alvorspennen fram og sendt noen velvalgte ord. Flere innlegg av denne vakre damen kan du lese HER.

For meg er singellivet stort sett såre enkelt. Det har også veldig mange fordeler: Jeg slipper for eksempel å diskutere med andre enn meg selv hva jeg skal se på tv, at jeg vil ha taco nå igjen, hvor jeg skal reise på ferie, og ikke minst: jeg slipper å bli kritisert fordi jeg tømte kontoen med å kjøpe enda et skopar, selv om jeg har veldig mange fra før. Jeg klarer meg selv, så får mannen komme når han vil.

Jeg venter, jeg.

Å date virtuelt er like praktisk som å shoppe på internett, forresten. Man kan sitte hjemme i joggisen en dårlig hårdag og taste seg fram til en potensiell make. Med kvise på nesen og luft i magen kan man bånde med skjønningen i ro og mak. GENIALT!!!

De fleste jeg har kommet i kontakt med er harmløse hyggelige menn, noen er hysterisk morsomme, andre hadde så rare vaner at jeg aldri i verden kunne blitt komfi med det uansett hvor forelsket jeg ble. Og noen av dem har blitt kompiser for livet. Jeg elsker å treffe nye mennesker, og jeg lar meg fasinere av folk som har en historie å fortelle.

Men jeg liker ikke fake…

Jeg har shoppet på internett og opplevd at varen jeg fikk var fake selv om jeg betalte full pris for den. Selvsagt tipset jeg andre om det, slik at de ikke gikk i den samme fellen. Slik er det med nettdating også.

I den virtuelle høystakken kan det dukke opp en nål som er så spiss at den ville skadet deg om du ikke så den tidsnok. En med hemmeligheter, mørke som helvete. Hemmeligheter og intensjoner som gjør deg skjelven i flere dager, en som gjør at du priser deg lykkelig for at dere ikke bor i samme by.

Jeg snakker ikke om de som er gift og ønsker seg en elskerinne på si. Disse har som regel ikke bilde.

Jeg tenker ikke på han her heller

Jeg snakker om han som kontaktet meg med dårlige hensikter, han som ikke vil kvinner vel. Han som utgir seg for å være en annen enn den han er. Han som er så bitter p.g.a. sin egen skjebne at han vil trykke andre ned i samme slengen. Han som ønsker å være slem mot kvinner. Det er nemlig kun det som får han til å føle seg stor, sterkt og overlegen i forhold til andre. Og det er den eneste grunnen til at han hadde en datingprofil.

Han er fake, og SELVSAGT tipser jeg andre om det slik at de ikke går i den samme fellen.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-09-13T21:47:46+00:00 13. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|15 Comments

15 Kommentarer

 1. Kristin 13. september 2010 at 22:04 - Reply

  Godt sagt! Aldri tenkt på nettdating og shopping som samme ting, men når du sier det så er det veldig likt! Lykke til på jakten!

 2. Tom Hagen 13. september 2010 at 22:10 - Reply

  I et ord; kjipa 🙁

  Men bra du skriver om det – det er nok av av raringer der ute. Av begge kjønn. Og da mener jeg ikke rar i betydningen sjarmerende småmerkelig som jeg er, men heller i retning av psykotisk etc.

  Selv er jeg redd for hele dette såkalte internettet, så jeg holder meg stort sett unna. Jeg gjør noen unntak, dog.

 3. Aud Venke G Østerhus 13. september 2010 at 22:19 - Reply

  Morsomt. Og med nokre alvorlege poeng. Men må innrømme at eg blei mest fasinert av bilete 🙂

 4. kristin 13. september 2010 at 22:36 - Reply

  Liker innlegget ditt sandra, som alltid:) Det er bra vi kan tipse hverandre mot slike fake og ganske så syke menn. Lykke til videre:)

 5. Jim R. 13. september 2010 at 22:53 - Reply

  Sandra….Er vel kanskje ikke noe løve på å finne den rette eg heller.Men når man har vært en del alene blir man jo kanskje litt sær og.Man henger seg opp i små og ubetydelige ting,og forventer vel kanskje at personen skal tilpasse seg livet man allerede lever.Siden jeg er singel forteller det vel alt om at eg ikke er noen expert selv,men det er vel som alt annet som handler om å gi og ta.Hvis den fordelingen blir for ugjevn går det gale uansett.Når folk er gris eller har andre hensikter,merker jo man det som regel fort.Når alt kommer til alt tror jeg du fikser dette bedre enn de fleste.Går alltid bra for snille jenter vettu.Uansett stå på og eg håper du får alt du ønsker deg!!!!

 6. Silje 13. september 2010 at 23:10 - Reply

  Sandra, Sandra…
  Er det en ting som er helt sikkert, så er det nettopp det du har omtalt her… Man har en helt annen terskel for kontakt med mennesker på nett enn «in person».. Som du selv sier, man sitter hjemme i sin trygge hule, så veien er kort til å pynte litt på personligheten også. Man tar vekk viktige referansepunkt som kroppsspråk, tonefall og øyenkontakt. De viktigste hjelpemidler for å forstå om en person er genuin eller ikke. Vakre ord er fin innpakning til skumle hensikter…
  Takk GUD for internett – men når det kommer til flørting med hensikt å finne en potensiell partner så kommer ihvert fall ikke jeg unna god gammeldags dating «face-to-face»…

  Peace out! …lol

 7. Duo 13. september 2010 at 23:53 - Reply

  Bra skrevet, Sandra Love!!! Ikke minst et veldig tema. Man skal være kritiske til hvem man treffer på internett!

 8. Ane 14. september 2010 at 08:18 - Reply

  Jeg kjenner meg GODT igjen med beskrivelsen og erfaringene. Men har du kjent på avhengigheten? Hvordan man blir sugd inn på nye shoppingrunder så fort man finner noen feil ved den varen man har fått? Ingen varer er feilfrie, ikke slike varer i allefall. Det har i allefall jeg begynnt å innse. -Ja, jeg sier begynnt. For det er veldig vannskelig å innse at det i et mylder av varer ikke ligger en vare der som bare er heeeelt perfekt for akuratt meg.

 9. Randi 14. september 2010 at 10:44 - Reply

  Ja, Sandra er vittig…
  Forleden dag skrev hun: «De sier at Jesus bor inni oss. I dag håper jeg han ble glad, for i dag fikk han Pizza til middag » – DA LO JEG…. og jeg har ledd mange ganger siden av dette… forleden dag spiste jeg lettsaltet torsk. Og tenkte da på – Sandra og Jesus. Slik kan det gå.

 10. Riksklysa 14. september 2010 at 22:55 - Reply

  Kjære Sandra Love. Du gjør det igjen og igjen, med en glitrende, kort og megetsigende tekst!

 11. Saifa 14. september 2010 at 23:32 - Reply

  Veldig godt skrevet, som vanlig! Lykke til Sandra Love! 🙂

 12. Kim 14. september 2010 at 23:32 - Reply

  Hehe, veldig bra:)

 13. kikki 14. september 2010 at 23:38 - Reply

  Ja shopping og dating kan kansje være ganske likt.Men litt viktig å vite at det er ikke alltid den dyreste varen som er best.Og man vet sjelden om det er ekte vare før man har prøvd den ut,-varer den en kort stund,-er det ikke ekte,-er den evigvarende,-er den ekte.Men så finnes det unntak da….Det kan være ekte fordi om det varer bare litt,-for alt kan jo ødelegges hvis man ikke tar godt vare på det..Så dagens ord til etter tanke:…Dyrt eller billig,hvis man er villig,-til og ofre noe for å få det»goe» 🙂 Lykketil

 14. Åse 15. september 2010 at 14:52 - Reply

  Velskrive om ei av skuggesidene ved internettet. Viktig bodskap og åtvaring mot naivitet m.o.t flørting med framande på nettet. Det blir litt som å ta på seg burka. Ein kan ikkje vite kven som skjuler seg bakom, så ein bør vere ytterst forsiktig. Dette får ein nesten til å vurdere ungkarsfestivalen i Suldal, eller ein eller annan køntrifestival, altså. Der er det, etter det eg har høyrt, burkafritt, og nettfritt mens det står på…..

 15. Malene 16. september 2010 at 12:33 - Reply

  Her kjenner eg meg igjen, Sandra! 🙂 Veldig gøy å lesa!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits