Jeg har fått vinger…..jeg flyr!

Jeg kjenner energien bre seg som en postitiv rød tråd i hele systemet. Den starter i tærne, og tråden iler rundt i hele kroppen. Den sprer glede, og det føles som om jeg skal sprenge. Av pur glede. Det skal ikke mye til for å glede meg, det er sikkert og visst. Med mye motgang og negative tanker surrende rundt som en plagsom veps det siste året , er det ekstra gøy når ting går min vei.

Med Flo Rida pumpende på ørene i skrivende stund, får jeg enda mer energi.  Jeg blir nesten farlig, husker heldigvis å ta noen skikkelige magedrag for at oksygen og skal bre seg sammen med denne røde deilige tråden. Det er nå det er viktig å ha fokus på denne følelsen, leve med den og lagre deler av den til dårlige dager. For de kommer, men ikke i dag.

Dagen startet på Risenga Svømmehall i Asker. Tre tusen meter gjorde at systemet allerede der fikk en kick-start. Etter endt økt i det våte element hadde jeg et kreativt møte med dama som drifter svømmehallen. Vi har idag lagt en spennende plan som vil involvere både bloggen og snart noen heldige blogglesere. Forteller mer om dette senere, men du ser av bildet over her at svømming er en bra treningsform? Looking smooth! Jeg skal ihvertfall slå et kraftig slag for svømming i tiden som kommer!

Susende avgårde i min søte lille IQ tok det ikke lang tid før neste møte var i gang. Det var med rektor på Akademiet Videregående Skole i Drammen. Medielinjen trenger assistanse de neste 8 ukene, og hvem skal være lærer? JEG!! Jeg er jo evig kreativ og hadde så mange ideer under møtet at alle tre i rommet vibrerte av iver. Det var så gøy, og ikke minst det faktum at jeg skal få lære bort noe av det jeg har lært i årenes løp. Helt perfekt for meg!! Jeg er så glad….gleder meg til å treffe ungdommene allerede imorgen!! Stor stas….skal spørre om jeg får blogge et bilde av de!

Her blir jeg vankende en del timer i ukene som kommer

Men dagen slutter ikke der…..du husker kanskje at jeg blogget om denne massagemaskinen jeg testet i Stavanger? Les mer HER. Disse leddene mine har jo kranglet lenge, og en klinikk i Drammen skal la meg teste maskinen i klinikken deres for å se om det hjelper!! Superdupert! Tenke seg det….kanskje frisk, nytt oppdrag , på en og samme dag. Jeg svever…..nå skal jeg dytte trynet i en sminkepung for å gå på foredrag med Caroline Myss. Så du henne på God Morgen Norge i dag? Hun var visst der….GLEDER MEG!!!

Min første lærerbok høhø
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:02:24+00:00 14. september, 2010|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|Tags: , |17 Comments

17 Kommentarer

 1. Vibbedille 14. september 2010 at 16:27 - Reply

  SÅ HERLIG Trine ;)) Rene Kinder egget i dag da!
  3 kjekke ting på en gang!! SÅÅÅ GØY!!!

  Kos deg og nyyyt alt i sammen!

  Klem Vibbedille 😉

 2. trinegrung 14. september 2010 at 16:31 - Reply

  TAKK! Så kjekt at noen kommenterer…det liker jeg! Hyggelig når en først er innom her da…jeg gjør alltid det hos andre! Viktig 🙂

 3. @nne-mor 14. september 2010 at 16:40 - Reply

  Så flott!!!!
  Dette fortjener du =)
  Da er det jo og håpe at ting løser seg for andre Vannmenn da ;))

  Gratulerer!!!

  Klæm

 4. Linda 14. september 2010 at 16:44 - Reply

  Kjenner jeg ble litt smittet av gleden og iveren din! 🙂
  Gratulerer og masse lykke til!!

 5. Anja 14. september 2010 at 16:51 - Reply

  For en herlig energi :)) ♥ Masse lykke til som lærer!

 6. irene 14. september 2010 at 16:56 - Reply

  Jeg lurer fælt på hvor du tar energien fra 😉

 7. trinegrung 14. september 2010 at 16:58 - Reply

  Jeg og 😉 Men dager som dette gir meg energi….og da liker jeg å dele den….blogging er da perfekt for meg 🙂 Smask med smell til ALLE mine lesere i dag faktisk!

 8. Anicka 14. september 2010 at 16:58 - Reply

  For en herlig dag! Fin blogg du har, din positive måte å se dagen på smitter 🙂

 9. Heidi P 14. september 2010 at 17:04 - Reply

  Hei Trine!
  Ta vare på denne dagen. Du fortjener en sånn en nå…
  Tror jeg er veldig lik deg bare at jeg er motsatt om dagen….må bare finne sin vei til energi og positiv tankegang….
  Har du finni din?
  Hva gjør du riktig da?

  Hehe kos deg kjempe masse i kveld…klemz

 10. trinegrung 14. september 2010 at 17:06 - Reply

  HEIDI!
  Jeg roet ned, tok Trine tid til hjelp og fulgte hjertet mitt….hva er det jeg vil videre? Det hjalp ufattelig masse!!

 11. Camilla 14. september 2010 at 17:51 - Reply

  Så herlig Trine 😀
  Glad for at det gikk i orden. Gleder meg til å se deg i gangene og ikke minst hvordan dette kan utvikle seg…. weeeee

 12. Torill 14. september 2010 at 19:46 - Reply

  Er jo bare helt topp for deg dette. Tenker det blir mye latter og morre på den skolen i noen uker framover.
  Du har vind i seilene for tiden, lykke til som lærer.

 13. Debbie 14. september 2010 at 20:03 - Reply

  så bra Trine<3

 14. Lillian 14. september 2010 at 22:45 - Reply

  😀 Herrrrrligt!

 15. Anne Karin 15. september 2010 at 08:53 - Reply

  Deilig å få energien, tanker og hverdagen på plass igjen! Høres ut som du er på riktig sted, og undervisning må være topp for deg. Ikke bare gir du av deg selv, men de unge vil gi i bøtter og spann tilbake, så KOS deg!:)

  Klemz

 16. beate 15. september 2010 at 09:38 - Reply

  Hærrlig Trine, så bra! Lykke til:)

 17. Anette 15. september 2010 at 22:37 - Reply

  Det hørtes jo fantastisk kjekt ut. Kos deg som lærer disse ukene. Kanskje det blir den nye karrieren din:)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits