Mitt baderomsbilde

Ikke helt inne på baderommet, men nesten. Alt griseriet ble påsmurt på badet…..ps, legg merke til leppene! Ligner ganske mye på de som Marianne Aulie klarte å presse frem på sitt baderomsbilde. Ser ut som sugekopper…virkelig!

Hele denne uken har jo dette vært et tema «alle» har snakket om. Disse baderomsbildene og det faktum at noen damer har tatt bilder av seg selv, noe lettkledd, og lagt de ut på sin twitter profil. Jeg var på Photoshop-kurs i går og vurderte VELDIG lenge å lage et av meg som ikke lignet grisen, men jeg er ikke flink nok enda. Må øve meg å photoshoppe!

Jeg ville gjort det mest for å kødde med hele debatten, for den er et paradoks. Mange damer vil jo gjerne ha kroppen til Marianne Aulie, men de fleste ser ut som Helle fra NRK. Alle kan se ut som Marianne, hvis de bare gidder, men de fleste av oss orker ikke og bruke så mye energi på det, det er ikke viktig nok tenker jeg. Jeg gidder i hverfall ikke, selvom jeg ikke hadde noe i mot å låne kroppen for en dag for å passe kjolen som henger i skapet.

Jeg undrer ofte om «skjønnhetsidealet» noen gang vil endre seg i mediene? Hvorfor slipper ikke flere naturlige vanlige kvinner til?

Skjønnheten kommer innenfra hevder mange…hvorfor i alle dager kjenner ikke jeg en eneste kvinne som driter i kroppen sin , og  heller velger å leve på en evig diett av noe slag? Tror ikke jeg kjenner feil kvinner……hm, den setningen ga meg litt å tenke på!

VG
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:17:38+00:00 19. september, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Heidi P 19. september 2010 at 18:36 - Reply

  hehe kjempe bra!!!!! Tror dem som klarer å gi litt faen er dem som har det best med seg selv….<3

 2. Lisa Arntzen 19. september 2010 at 18:36 - Reply

  Er det ikke sånn at bildet skal være uredigert? Deg akkurat som du er:) da trenger du ikke fotoshop;)

 3. Tove A 19. september 2010 at 20:57 - Reply

  Hvorfor er alle så opptatt av andre sine kropper da? Så mye misunnelse her i Norge mitt Norge. Det viktigste er jo å være fornøyd med sin egen. Og er man ikke det, har man kun to valg: Gjør noe med det eller gjør noe med synet på sin egen kropp.
  Jeg er glad i min jeg. Den dagen jeg ikke er det lengre, gjør jeg noe med det.

 4. Æser 21. september 2010 at 15:33 - Reply

  Jeg som gammel mann er mest interessert i pupper og lår, ikke intimbilder av en hvit»maske». Nakne skuldre pirrer noe, men da må bildet vise øvre del av brystene, i det minste 🙂

  Jaja – det kommer kanskje når du skal selge bilder av klovner og rumper, som en viss Aulie.

 5. TK 22. september 2010 at 01:39 - Reply

  Hysterisk hvordan Helle omtales som en «typisk kvinnekropp på 40», når hun både i kropp og ansikt ser langt bedre ut enn den jevne 40 år gamle dame jeg ser. Dessuten prøvde hun hardt å se geipende, stygg og teit ut. Det blir altfor krampaktig.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits