Loppemarked-babes

Jeg fikk en invitasjon til en event på Facebook som gikk meg hus forbi. Ho Kirsti, som er en nabovenninne ( hu som alltid er plagsomt blid hihi, se videoene mine på Youtube hvis du ikke henger med, HER), skulle holde loppemarked i gata sammen med en annen nabokjerring. Jeg fikk det nå med meg likevel og tuslet opp søndag formiddag. Lite ante jeg hva som ventet!

Folk digger visst loppis!

En kunne jo få inntrykk av at både ho Kirsti og Lone skulle flytte, har de i det hele tatt noe igjen inne i husene sine? Hele plassen foran huset til ho Kirsti var full av klær, møbler, pynteting, border fulle av all slags greier….og ikke minst folk.

Room with a view.....stjal dette fra Kirsti sin Facebookprofil!

Mange fra Polen fikk jeg med meg i farta…..og jammen solgte de ikke unna en del bare på de minuttene jeg stod der!

Loppemarked-babes Lone og ho Kirsti

Innimellom alt fant jeg jammen kandidater til den røde løper som Jan Thomas kan kaste noen terningkast etter. Så har han litt å gjøre på en mandag hihi….jeg gir terningkast 6 til nummer to fra venstre. Han lignet litt på Aksel Hennie! Høhø

Finstasen på til Jan Thomas sine terningkast!

Hvem er din favoritt?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:17:36+00:00 20. september, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , |5 Comments

5 Kommentarer

 1. Elin T. Henriksen 20. september 2010 at 10:19 - Reply

  Har en del fra samme famile jeg også Trine, kunne laget en enda større samling til den røde løperen . Men nå ligger de fint i kartongene sine oppå et skap , ingen som vil ha de lenger enda så flotte som de er 🙂 Men er enig med deg i at han nr 2 får en 6er i terningskast, han var fin :)) Ha en forsatt strålende dag. Du må gjerne kikke inn på min blogg. Du finner linken på profinen min på FB, jeg blogger om at jeg nå går på Easylife :)) Velkommen innom :)) Elin

 2. Heidi P 20. september 2010 at 10:33 - Reply

  he he gøy……

 3. s.l.m 20. september 2010 at 10:53 - Reply

  Jentungen har hatt samlemani på porselensdukker, men hun innså at skulle hun ha et kult tenåringsrom måtte de opp i kartonger på loftet og heller komme til glede når hun selv ble voksen.. og nå tror jeg hun er oppi noe og 30 dukker:) Får håpe de blir moderne veggpynt igjen da når hun skaffer sin egen kåk og takler at de er gedigne støvsamlere:o)

  Nr 1 får terningkast 6 av meg.. bedårene kjole og øyne i samme stil på en skummelt stirrende måte, litt sånn emo turning angel!!!

 4. Torill 20. september 2010 at 12:00 - Reply

  Mine dukker er ikke pakket vekk, de står pent til stas i min gamle flotte spisestue fra 1935, Der passer de helt perfekt.
  Har faktisk dama som passer til nr 2, samme farge på kjole og hatt, kunne blitt et staselig par 🙂

 5. lone 20. september 2010 at 21:04 - Reply

  Så gøy Trine 🙂 He he he vi har nok begge fremdelses mye skrot både her og der, men det er deilig å få rydda litt. . kult innlegg. klem <3<3<3

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits