Jeg fikk en invitasjon til en event på Facebook som gikk meg hus forbi. Ho Kirsti, som er en nabovenninne ( hu som alltid er plagsomt blid hihi, se videoene mine på Youtube hvis du ikke henger med, HER), skulle holde loppemarked i gata sammen med en annen nabokjerring. Jeg fikk det nå med meg likevel og tuslet opp søndag formiddag. Lite ante jeg hva som ventet!

Folk digger visst loppis!

En kunne jo få inntrykk av at både ho Kirsti og Lone skulle flytte, har de i det hele tatt noe igjen inne i husene sine? Hele plassen foran huset til ho Kirsti var full av klær, møbler, pynteting, border fulle av all slags greier….og ikke minst folk.

Room with a view.....stjal dette fra Kirsti sin Facebookprofil!

Mange fra Polen fikk jeg med meg i farta…..og jammen solgte de ikke unna en del bare på de minuttene jeg stod der!

Loppemarked-babes Lone og ho Kirsti

Innimellom alt fant jeg jammen kandidater til den røde løper som Jan Thomas kan kaste noen terningkast etter. Så har han litt å gjøre på en mandag hihi….jeg gir terningkast 6 til nummer to fra venstre. Han lignet litt på Aksel Hennie! Høhø

Finstasen på til Jan Thomas sine terningkast!

Hvem er din favoritt?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.