Sandra Love gir seg IKKE

Sandra er tilbake og er igang på nytt datingsted. Sukker.no var helt klart ikke stedet for henne…..hun trenger en ny start og jeg følger henne videre. Gamle innlegg leser du HER.

Jiiiiihaaaaaa!

Jeg har fått meg ny profil på en annen datingsside! Takk til deg som tipset meg om denne, for sukker.no var jo ÅPENBART ikke min greie! Har aldri truffet så mange merkelige folk samlet på en plass samtidig. Eller, jo, nå lyger jeg, for det har jeg. Var på chartertur i 2001, men det var fordi jeg ikke visste at ”familievennlig, rolig sted” egentlig betyr at de andre gjestene var en haug med drita fulle, solbrente tyskere.

Uansett, med ny giv, futt og krutt, har jeg nå laget en profil på en ny lekeplass. Det står på siden at det er VELDIG viktig å gjøre seg flid med presentasjonen av seg selv, for da får man mange brev.

Her en min presentasjon:

”VIL DU HA MEG?!?

Nå har jeg blitt omplassert opp til flere ganger, og håper derfor at jeg endelig finner en som vil lage flokk med meg en god stund. Jeg leter etter en stabil mann som vil ta meg med på lek og eventyr, gi meg kos, trening og aktivisering.

Jeg går godt sammen med både barn og voksne. Jeg er positiv, koselig, sta, kreativ, kosete, morgentrøtt, lojal og kjapp. Jeg elsker å lære nye ting, og kan mange trix. (Jeg viser mine trix, -du gir meg godbit. Nice).

Jeg har fått alle vaksiner jeg skal ha, har stamtavle, pass og er registrert i Folkeregisteret. Mine foreldre har godt gemytt, min mor har faktisk blitt utstilt opp til flere ganger med meget gode resultater.

Jeg kommer til å bli din beste venn! Du trenger ikke å være hjemmeværende, for jeg bjeffer ikke når jeg er alene. Det går fint.

Når det gjelder partyblære, -den er intakt, ingen fare.

Let og du skal finne, skriv til meg og du vil får svar! Bare kødder..Neida. Joda. Du får kanskje svar hvis du er fin på bildet.

Du er selvsagt seriøs, selv om det kan virke som at jeg ikke er det.

PS: Det er ikke noe galt med meg.

OG SER MAN DET, DU!!! Det er overveldende mange som er interessert i meg, jeg har fått 48 brev i dag!!! Det ville vært ny rekord om vi snakket Bonderomantikk, bare så du vet det! Det er flere kilo med post, faktisk!

Den som utmerket seg spesielt, er en mann på 48 år som søker en kvinne mellom 18 og 50 (ja du leste riktig, litt over lovlig, men IKKE over 50. Herregud, 51 eller 52 er ALTFOR gammelt!!!). Han vil nok ha noe ca sånn:

Det han ikke vet er at han skriver til MEG:

”heisann – deilig høstregn!? ….eg er ikke så ofte innom her dessverre, – men du virker grei, og det er viktigst. (jeg er helt enig, men vil føye til godt humør og glad i å danse swing til allslags låter)

Eg veit jo at EG ikkje akkorat e kanskje akkurat det DU er ute etter PRIMÆRT kanskje, men kaaanskje kan eg ha en sekundær sjanse i din primære søken? (ojsann, her datt jeg ut…) Eg er en ganske så normal type, som jobber som ingeniør til daglig, og som har behov for å slappe av med positive aktiviteter på kveldstid inn i mellom, for eksempel med aromamassasje, meditasjon, yoga etc

Liker du aromamassasje ? Eg liker både å få og å gi… til deg (ja, herregud, var vi ikke enig om at å være grei var det viktigste?)

Er IKKE ute etter noen kjæreste eller sånn, men aromamassasje utvekslings venn (Aromamassasje-utvekslings-venn?? Hørt om Rosenterapi, Märtha og englene, men dette er fullstendig nytt for meg…spennende) for gjensidig avslappende aktiviteter og vennskap, om du har lyst å prøve .. i alle fall 1 gong! Nå e vel ferien over, kanskje nå i september når de mørke høstkveldene setter inn igjen? elle oktober.. (Why not? Mørkere da) Hadde vært artig og koselig å treffes for slikt.”

Jeg svarte: Jeg kan dessverre ingenting om massasje, gjør det noe?!

Fikk brev tilbake om at diskresjon og renslighet loves og gies, og at han gjerne vil treffe meg 1 gang i uken fram til november for aromamassasje.

Herregud, jeg er så glad! Endelig skal jeg -å date!!! Ikke minst: Skulle ikke kjemien være der slik at han dumper konen sin, så har jeg i alle fall fått min første aromamassasje-utvekslings-venn!!! Beat it! Jeg tar med meg alle Hello Kitty-dusjsåpene mine, satser på at det gjør susen, ass!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-09-22T21:56:45+00:00 22. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , , |19 Comments

19 Kommentarer

 1. Kristin 22. september 2010 at 22:08 - Reply

  Haha 😀 Hun prøver da… 🙂 Digger Sandra Love!!!

 2. Hege 22. september 2010 at 22:26 - Reply

  Hahahahahaha…..Lycka till tjejen =)

 3. Saifa 22. september 2010 at 22:32 - Reply

  Han virket jo helt fantastisk. Du bør satse på han! 😉

 4. trinegrung 22. september 2010 at 22:33 - Reply

  Alt for litt massage? Sikkert mange blogglesere som vil gi Sandra litt massage høhø

 5. anne sofie 22. september 2010 at 22:36 - Reply

  ha ha ha, ler meg skakk. Utrolig fornøyelig lesing 🙂

 6. Gabriela 22. september 2010 at 22:40 - Reply

  sandra, du tar knekken på meg:P
  *ler høyt og inderlig*
  lykke til med massasjekompisen din;) hold oss oppdatert!

 7. Frøken Jill Mari Erichsen 22. september 2010 at 22:47 - Reply

  Omg… Men dessverre viser dette den tendensen som jeg selv ser. Menn er dessverre mest opptatt av egen tilfredstillese, mens kvinner som oftest ønsker å få et forhold som fungerer.

  Jeg beunder Sandra Love, og hennes verdier. De er lastet ned via blogg for lenge siden, for man er ens egen lykkes smed. Det er mage der ute som trenger å vite det.

  Selvsagt skal man ikke ta til takke med det første og det beste.

  Go Sandra!! Du viser at kvinner er både vakre, kloke, og i stand til å ta de viktige valgene for framtidig lykke <3

 8. Jim R. 22. september 2010 at 22:57 - Reply

  Ja hehe.Denne nett datingen er tydeligvis mer avansert en eg trodde.Men kult at du har fått date då.Skal følge godt med på hvordan denne daten går altso.Du er jo så vannvittig sweet og superhumøret ditt har alltid vært sjarmerende altso,så eg skjønner ikke en dritt hvis ikke du finner deg en mann altso!!!

 9. Veldig ivrig! 22. september 2010 at 23:15 - Reply

  LOL! 😀

 10. anky 23. september 2010 at 00:09 - Reply

  hehe du er nå søt:))

 11. Vera 23. september 2010 at 00:13 - Reply

  Det viktigste er å være grei!!! Veldig bra! 😀

 12. Hans 23. september 2010 at 00:46 - Reply

  Så morsomt, ler og ler!!! Jeg liker Sandra Love!

 13. lisbeth 23. september 2010 at 01:11 - Reply

  hehehe..jeg ler meg rett ihjel:))) du e bare herlig Sandra;)

 14. Mr.Bean 23. september 2010 at 10:18 - Reply

  Hi hi bra lesning , underholdende du Sandra :-))

 15. Malene 23. september 2010 at 11:16 - Reply

  Hehehehe…. eg lurer på om han her har skrevet til meg ein gong og ( møteplassen?)

 16. Anja 23. september 2010 at 12:15 - Reply

  Jeg ler meg ihjel!

 17. Sandra Love 23. september 2010 at 16:45 - Reply

  Takk for kommentarer, bra dere er med meg:)

  Malene, du er inne på noe! 😉

 18. Olesen mener 25. september 2010 at 00:23 - Reply

  Dette var jo en artig bloggegreie, med månge artiga svar på dine annonser i datingverdenen. Håper du ikke Bare får søknader om aromatisk rumpemssasjer og trivelig kosing i mørket. Date nå heller MEG da vel.. så skal du få se på greier.. he he..
  Hilsen en beundrer.

  Olesen.

 19. Christine Lövendahl 3. november 2010 at 12:16 - Reply

  hahaha.. bloggen min er nede for telling pga virus. den er syk, men jeg har satt doktoren (webdesigneren) på saken så derfor har jeg pokker ikke annet å gjøre enn å lese om Sandra Love’s adventures!

  absolutely genialt!!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits