Damer med ben i nesen

Jeg digger den gode samtalen. Det har jeg blogget om mange ganger. Samtaler som er utviklende, kreative, skapende, hvor begge parter er engasjerte og byr på seg selv. En slik samtale hadde jeg i dag med en utrolig flink, skapende og sterk kvinne. Julie Brodtkorb Voldberg heter hun. En dame vi garantert kommer til å høre mye fra i årene som kommer!

Meg & Julie

Hun er leder for Høyres Kvinneforum og sitter i Høyres arbeidsutvalg. Hun har tre småbarn og brenner for mangt. Travel dame med andre ord, men likevel møttes våre veier på Theatercafeen i Oslo i dag. Tiden vil vise hva det er vi skal gjøre sammen, men noe blir det. Vi sørget for at taletøyet fikk seg en skikkelig treningsøkt de to timene vi utvekslet ideer og erfaringer. Jeg gleder meg allerede til neste korsvei…den blir det ikke lenge til Julie!

Her er Julie i en litt annen setting. Hun var stabsjef for partileder Erna Solberg. Nå skal hun opp og frem på egne ben, og noe sier meg at denne damen klarer det hun vil. Sterke kvinner som vil noe…det heier jeg ALLTID på!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:17:29+00:00 23. september, 2010|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , |3 Comments

3 Kommentarer

  1. Sandra Love 23. september 2010 at 19:39 - Reply

    Synes hun sa utrolig mye bra om farspermsjon i debatten på 17.30 nyhetene i dag. Jeg stemmer ikke H, men jeg er helt enig i det hun sa. Dessuten smilte hun hele tiden, og det liker vi:)

  2. Lillian 23. september 2010 at 20:18 - Reply

    Hun gir et utrolig bra inntrykk! Vi trenger sterke damer! Og jeg stemmer H, så dette liker vi 🙂

  3. Kristin 24. september 2010 at 22:26 - Reply

    Så henne på God Morgen Norge for litt siden. Utrolig tøff dame!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits