Kyss en dame i dag

Smask m smell

Jeg sitter på kontoret og trodde jeg trengte en rolig dag hvor fokuset kun skulle være forefallende papirarbeid. Jeg hadde en haug som måtte bearbeides, og jeg gjør ikke annet enn å utsette det hele tiden! DET ER SÅ KJEDELIG! Jeg må ta meg selv i nakken, for det må jo gjøres. Liten tvil om det.

Men jeg vil heller blogge jeg…du kjenner jo meg. Finne på tøyseting, kommentere nyhetssaker av uviktig karakter….i det hele tatt, ha det gøy. Jeg eier ikke selvdisiplin til å sitte en hel dag med papirer. Jeg må skjerpe meg.

Tenk så gøy hvis jeg kun kunne sitte her å sladre om sex-terapeuter som skifter kjæreste like ofte som andre skifter truse…og nå i tillegg til nytt kjønn. Jeg lurer på hvorfor VG syntes det er en nyhet? Greit at hun skriver en spalte i avisen, sikkert bra den for de som trenger rådene, men i alle dager. Kristin Spitznogle virker som en oppegående dame, hvorfor er det nyhetssak hver gang dama skifter type, nå nytt beite? Hun har nå fått seg dame, ikke type, denne gangen, og sier:

Jeg tror seksualiteten og hvem man faller for i livet, er langt mer bøyelig enn hva vi mennesker tror. Selv vil jeg si at jeg faller i hovedsak for personer, uavhengig av kjønn, sier Kristin Spitznogle til Se og Hør.

Er det så enkelt? Er en mindre frigjort om en ikke er så åpne i sinnet som denne blonde dama fra nord? Falle for en dame….har du prøvd? Ikke jeg, jeg faller for menn. Det gjorde Kristin før.  Hvorfor må hun stille opp i Se&Hør med sin siste utkårede? Jeg skjønner tildels at bladet vil skrive om det, men hva vil Kristin med det oppslaget? Får hun flere klienter? Jeg blir nysgjerrig……og kjenner jeg har flere spørsmål til dama. Kanskje jeg skal intervjue henne til bloggen? Hvorfor er dette en nyhet?

Hvorfor tror du at hun stiller opp på en slik reportasje? Med enda en ny kjæreste…..er det ikke litt merkelig? Hvis det hadde en misjon, så greit, men dette oppslaget blir bare intetsigende og jeg her sitter tilbake og undrer. Kristin har kommentert på bloggen min før….etter bruddet med Mikkel Gaup. Kanskje gjør hun det igjen? Lurer på hva hun svarer…hva tror du? Lykke til Kristin…..jeg sjekket din utkårede på Facebook, søt dame!

Men dette er jo en helt uvesentlig nyhet…..men det er jo de som er morsomme å kommentere. Saken er mest lest på VG sin side….sier jo litt hva interessen til folk er! HJELP!

VG Foto: Krister Sørbø
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-09-28T14:26:31+00:00 28. september, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: |11 Comments

11 Kommentarer

 1. Hege 28. september 2010 at 14:48 - Reply

  Inte konstigt alls att det är mest läst på VG, folk ÄLSKAR kändisskvaller….;)

 2. Christine Lövendahl 28. september 2010 at 15:09 - Reply

  var innom medieutvikling siden din og må si den var oversiktelig og fin! 🙂 liker det nyeste designet ditt her også. keep on blogging!

 3. Magnhild H. 28. september 2010 at 19:06 - Reply

  Tja, ho har vore i media med kjærastene ho har hatt før, har ho ikkje? Og viss ho ikkje har vore i media med alle kjærastene sine før, så kan ein jo ha forståelse for at ho sjølv går ut i media og fortel om den nye kjærasten – at ho prøver å komme i forkjøpet – før media hiv seg over ryktene (dei fantes garantert allereie). Sjå berre for snikfotografering av ho og kjærasten med oppfinnsome bilettekstar..
  Når det er sagt; merksemd i media er heilt sikkert fint for levebrødet hennar.

  Og at ho no er saman med ei dame gjer ikkje ho nødvendigvis til lesbisk – men det ho sjølv seier: at ho forelsker seg i person – ikkje kjønn. At du kjønnet påverker kven du forelsker deg i, betyr ikkje at du er mindre frigjort – men at du ser på kjærleik på ein litt anna måte? Sjølv held eg med Kristin i det spørsmålet; kva har kjønn med forelskelse å gjera?

 4. Håvard 28. september 2010 at 19:57 - Reply

  Hva gjør du egentlig av ordentlig jobb på kontoret ditt?:-) Det virker som at du stort sett skriver blogginnlegg og twitrer:-)

 5. Trine Grung 28. september 2010 at 20:49 - Reply

  Jeg holder kurs og foredrag om sosiale medier….pluss seks andre prosjekter+jeg er lærer tre dager i uken på Akademiet i Drammen. NOK å gjøre for å si det sånn!

 6. Ingvild 28. september 2010 at 22:36 - Reply

  Rare utsagn frå den dama.. Ps likar deg!

 7. Gudrun 28. september 2010 at 23:37 - Reply

  Så godt du skriver Trine. Du har alltid så mange gode poenger og det er alltid en ren fryd å lese! Lurer på en ting – så du skrev om bananfluer her om dagen (enten var det her eller så var det på facebook). Har du noen tips om hvordan jeg kan bli kvitt dem. Trenger hjelp – er desperat!!!…

 8. Janki Superstar 29. september 2010 at 13:09 - Reply

  Er det bare meg eller har det blitt populært å være homofil? «Alle» skal liksom prøve det ut!
  Burde vi som er det være stolt av at mange VIL være som oss?
  Hadde jeg hatt et valg hadde jeg aldri valgt det selv, det hadde på mange måter vært så mye enklere å være hetro.
  Det eneste jeg KAN velge er å være stolt av den jeg er!
  SÅ HER ER JEG VERDEN, EN STOLT HOMO!!!

  T

 9. Janki Superstar 29. september 2010 at 13:10 - Reply

  PS. Trine, du er fantastisk! Elsker å lese bloggen din 😀

 10. Mockingbird 29. september 2010 at 13:19 - Reply

  Enig med du Trine, Ikke bare er hun «på kjøret» (for det er hun virkelig), dama er jo helgal og ekstremt oppmerksomhetssjuk.
  Jeg tenker at dette kommer jo veldig beleilig med den nye boken hennes som kom ut for to uker siden. Kanskje har salget gått litt tregt? Det er vel ikke helt tilfeldig at hun nevner boken sin i en aldri så liten setning i intervjuet…
  Nei, hele dama er helt tåpelig. Og hun skal gi råd til andre…..

 11. Sol 1. oktober 2010 at 13:05 - Reply

  Burde ikke Kristin Spitznogle få sitt eget samliv opp å gå før hun skal gi råd til andre. Jeg hadde ikke tatt et råd fra den dama der. PR-kåt er hun også. Liker henne virkelig ikke.

  Sverrre Goldheim…seriøst.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits