Kjære Jan Thomas

Jeg syntes du er en fantastisk stylist, virkelig! Endelig kan du dele litt av din kunnskap via ditt nystarta program Happy Days (veldig merksnodig navn på en norsk TV-serie…..skjønner ikke at TV 2 våget det!?)

Jeg er ivrig seer, det må sies, selvom jeg innimellom grøsser litt når du liksom skal intervjue. Der har du, enn så lenge, litt å gå på….men du tar det på sjarmen 😉

Igår hadde du herlige Finn Schøll i stolen, og det var nå ikke den vanskeligste å style da! Han er jo så flink fra før! Hvorfor valgte du han? Gi nå noen hjelp som virkelig trenger det….det er nok av kjendiser i Norge som IKKE kan gå på den røde løperen, meg selv inkludert. Det er vel noe av det verste jeg vet…tenkt å bli målt på den måten kun på grunnlag av sitt ytre. Jo penere kjole, jo riktigere følge=mer PR. Enkelt å greit. Intetsigende, men har likevel blitt en viktig arena for kjendisene å vise seg og sitt. Glad jeg ikke er der…virkelig!

Jeg kunne ramset opp flere navn som har bygget karrieren sin i TV-bransjen ene og alene på grunnlag av en del skritt på den røde løper….men nå var det ikke namedropping jeg skulle drive med. Jeg skulle snakke om Jan Thomas, eller rettere sagt HERLIG Solveig Kloppen som var innom programmet hans i dag. Hva i alle dager er dette?

Her ligner du IKKE på deg selv Solveig, og ei heller syntes jeg du var fin. Det er kanskje halve vitsen, at du skal styles til det ugjennkjennelige, men her ligner du bare på Synnøve Skarbø. Ikke at det er en ulempe, hun er jo nydelig, men det er ikke deg. Hvis det er sånn vi skal se folkelige Solveig fremover tror jeg du mister litt av sjarmen din. Du skal ha litt krøller og en litt «snill-pike» look….dette var altfor rampete…alle kjendiser i Norge kommer til å se kliss like ut snart! Kjolen var kul, men igjen, ikke deg. Uenig med Jan her dessverre, hva syntes du kjære leser? Driter vi i disse terningkastene til Jan, eller bare MÅ vi se på de? Kjendisene snakker MYE om de, bare så du vet det!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-09-29T20:16:58+00:00 29. september, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |10 Comments

10 Kommentarer

 1. rita j.h. 29. september 2010 at 20:25 - Reply

  Må si meg helt enig med deg her altså Trine 🙂

 2. Morten 29. september 2010 at 20:26 - Reply

  Jeg kan med hånden på hjertet si jeg driter i stjernene Trine… Har mine favoritter, og de er IKKE basert på bekledning, hvite tenner eller armpynten!

  Helt enig at Jan Thomas bomma her… Akk…

  ;o)

 3. Morten 29. september 2010 at 20:27 - Reply

  Hva skal det bli av verden om dette fortsetter?
  Sjerpings Jan, sjerpings!

  Dobbel akk…

 4. Frøken Fryd 29. september 2010 at 20:31 - Reply

  Jeg så på programmet og ble fasinert over måten Jan Thomas snakket om sminking. Jeg tenkte at det hørtes for smart ut, at man trenger Høyskoleutdanning for å få til. Det virker så avansert. Så kimset jeg litt av han, herregud det er jo bare sminke, liksom! MEN VET DU! De resultatene han får med sine modeller i programmet er bare HELT FANTASTISK!!! Og ja, det er lett å se at han har myyyye mer enn en bachelorgrad i emnet. Han er genuin, jeg har ingen grunn til å le, men smiler i respekt!
  Ja, Solveig Kloppen minnet plutselig om Synnøve Skarbø, men det er sikkert tilfeldig. Jeg har ikke sett sistnevnte uten sminke.
  Hva jeg liker eller ikke liker TØR jeg faktisk ikke mene noe om. Det blir som å blande seg inn når en arkitekt bygger hus, tenker jeg.

 5. Lilly Craft 29. september 2010 at 20:32 - Reply

  Sku mer enn gjerne hatt en liten oppsjaining med Jan-Thomas ja. Men da får han host opp nå ainna enn en stroppe-sekk 😀

 6. EgoIST 29. september 2010 at 20:39 - Reply

  Liker innlegget ditt Trine,

  Ja dyktig er han — tar kanskje litt lite hensyn til personen — det virker som han er mer interessert i å «selge» fashion.

  Nå skal det jo ikke så mye til når man får «offeret» til å stille i avdankede klær, uten sminke og litt rufsete på håret og til slutt ber henne stå med lutende skuldre slik at hun skal se ut som en bondetuppe — enig i at det ikke ligner på Solveig Kloppen og jeg kan ikke se personen bak kjolen som er rålekker!

  Ikke alltid han lykkes like godt — det er vel fordi jeg synes han har en litt harry smak 😉

  Ingebjørg J;_)))

 7. Anja 30. september 2010 at 13:34 - Reply

  Opplever Solveig som en ekte, sprudlende, vakker og sjarmerende dame i utgangspunktet, og det har Jan Thomas rota helt bort på veien her.

  Men jeg så ikke programmet, og jeg vet ikke om hans oppgave innebar å beholde personligheten hennes i det «ferdige produktet» eller ei? Mest sannsynlig ikke, for i tilfelle har han bomma BIG TIME.

  Uansett, jeg syns hun ble veldig stilig, stram og fjong, kanskje litt kjedelig gråfarge til henne… Men jeg hadde aldri kjent henne igjen hvis ikke du påpekte det var henne!

  Mvh Anja

 8. På sunt vis 30. september 2010 at 16:56 - Reply

  Hmm, er litt enig i det du sier.

 9. Astri Strand Pedersen 30. september 2010 at 23:51 - Reply

  Hei, Trine.

  Jeg følger også Jan Thomas´ nye program og synes at han er en meget dyktig stylist ! Og med tanke på Solveig Kloppen påpekte han nettopp dette at han ville gjøre henne litt mer «rampete» ved bruk av bl.a. «sotete øyne» …. :o)
  Med andre ord, et helt bevisst valg for å gå litt bort fra
  Snill-Pike-Syndromet.

  Det er da gøy å bruke styling på denne måten også da.
  Synes hun ble flott, jeg ! Til festbruk, selvsagt….

  Hilsen @stri : )

 10. Ane 5. oktober 2010 at 03:05 - Reply

  Fra en type potetsekk kjole til en annen.. Hva med å få frem de flotte formene? Nei, jeg tror Jan Thomas har litt å lære han og, og selv om jeg håper at dette var et enkelt tilfelle med bom så synes jeg det var litt kuult at han bomma og..

  Terningkast 1

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits