Skal vi dusje sammen?

Jeg er fæl til å skryte på meg meter i det våte element for tiden….jeg vet. Men for pokker, denne bloggen er jo for å booste min egen selvtillit en del hakk, få masse kommentarer som forteller meg hvor flink jeg er til enhver tid! Hallo liksom, har du ikke skjønt det?

Hvor lenge siden er det du la igjen en kommentar? De unge som surfer nettet er mye flinkere til det, men med så mange tusen lesere jeg har hver dag så viser det at vi voksne IGJEN henger etter. Kjerringer ass! Skjerp dere! Høhø

Men, tilbake til skrytingen. Jeg tilbringer nå altså seks timer i uken i Risenga Svømmehall i Asker, og det er jeg stolt av. Fire måneder som sofagris i sommer var ikke et liv for meg, og svømming kan jeg jo. Hallo, jeg har mange medaljer liksom, har til og med vært i NM. Jeg vant nesten.

Men formen er ikke det den engang var. I mine yngre dager svømte vi mellom 6-8000 meter pr treningsøkt….DET gjør jeg ikke i dag. Drømmer om å orke det, men inntil videre holder det med 2500 meter. Det er nå bedre enn ingenting! Har du trent i dag liksom?

Det er viktig å dusje før og etter svømming. Jeg spyler meg bare før, gidder ikke bruke såpe da. Men etter endt opptreden i bassenget vasker jeg meg. I en fellesdusj.

Men hva i alle dager er det med disse «trykk på knappen» dusjene? Jeg hater de, får ikke spylt meg skikkelig, blir skikkelig irritert av det! Alle svømmehaller har det. Trykk på knappen og du får låne vann i to minutter, så må du trykke igjen! I alle dager…jeg kom for å dusje, ikke for å trene trykke-muskelen! HALLO!

En av grunnene til at jeg valgte Risenga Svømmehall i Asker, ser du her:

Skikkelig digg! Dette hadde de ikke i Drammen, derfor ble Risenga i Asker min faste følgesvenn. Er den opptatt, så skal jeg love deg at jeg ber dama om å skynde seg. Eller på en god dag er jeg høflig og venter. Men jeg venter IKKE her:

Vet du hvor kaldt det er i denne kulpen? Helvete heller….der går grensen! Jada, det er SÅ bra for huden og helsen….jeg har for mye å tenke på helsemessig uansett. Ikke lest bloggen før i dag? Skjerp deg!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-09-30T21:15:38+00:00 30. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |11 Comments

11 Kommentarer

 1. grete von hippie 30. september 2010 at 21:42 - Reply

  Nettopp – derfor dusjer jeg aldri i et treningssenter eller en svømmehall..setter meg i bilen og drar hjem, Der kan deg spyle og kose meg, uten å måtte trykke. Enda verre er det der du må legge på 20 kr for 5 minutter. Vel kan jeg få gjort mye under dusjen på 5 min, men er jeg så «uheldig» å ikke bli ferdig, må en ut av dusjen, ut i «venterommet», putte på nye 20 kr…springe inn i dusjen igjen.
  Nei – dusje hjemme – det er best 🙂
  Ellers er du jo jævlig sprek da….står respekt av det der du 🙂

 2. Stein Roar Eriksen 30. september 2010 at 23:43 - Reply

  Tja det er vel for å spare penger og ikke minst miljøet at de har disse 2 minutter knappene 😛
  Uansett trodde jeg innlegget handlet om muligheten til å fellesdusje med deg så jeg er litt skuffet Trinemor….. 😛 terge terge

 3. Chatrine 30. september 2010 at 23:45 - Reply

  FLINKA;)

 4. Solveig Halseth Haavik 1. oktober 2010 at 00:45 - Reply

  2.500 m pr. gang står det respekt av. Jeg pleide å svømme 1.000 m og syntes det var bra. Kanskje jeg skal prøve meg igjen.
  Stå på, Trine. Du er flink.

 5. Solveig Halseth Haavik 1. oktober 2010 at 00:46 - Reply

  Du er jammenmeg sprek. 2.500 m er langt. Jeg pleide å svømme 1.000 m og syntes det var mye. Stå på, Trine.

 6. Anita 1. oktober 2010 at 09:19 - Reply

  Du er jo flink som svømmer 2500 meter da!! Synes ikke det er noe problem med fellesdusj i svømmehallen, men det har nok noe med hvor «bluferdig» du er.. Jeg synes imidlertid du er litt «pinglete» nå du ikke bruker den kalde kulpen… I Sandnes/Stavanger er vi en gjeng voksne damer, som bader på Ølbergstranden hele året 🙂 Den kalde vinteren vi hadde, og vi badet 1-2 ganger pr.uke. På det verste hadde vi 0 grader i sjøen og 16 minus på land. Det lå på 2 grader i flere måneder… Det er bare herlig, kan anbefales på det «varmeste». Vi tror at det gjør godt for kroppen på alle måter, og det er ihvertfall godt for sjelen og humøret. Vi sitter en stund etterpå og drøser og drikker varm kakao eller te, løser verdensproblemer og ler oss ihel. Sjekk ut siden vår på facebook, Damer i Fri Flyt, avd. Rogaland. Kom å bli med en gang du er «hjemme». Hver onsdag kl. 17.00. Hilsen Anita

 7. Susanne 1. oktober 2010 at 10:18 - Reply

  WOW! Det hjalp å riste litt i oss gamlingene ser jeg…. På alle kommentarene ; )

  Dessuten; nå vurderer jeg sterkt å lete etter en svømmehall selv. Rapportene dine fra Risenga frister litt (men dit er det for langt dessverre).

  Forøvrig; gyldig grunn til ikke å lese bloggen før idag ;D

 8. Janki Superstar 1. oktober 2010 at 11:52 - Reply

  Trykkemuskelen skal aldri trenes! hehehehehe

 9. Lene 1. oktober 2010 at 21:06 - Reply

  Kjenner at jeg nesten blir sliten bare av å lese dette…
  2500meter er lengre enn langt…
  Men nå skal det vel sies at jeg ikke er den som slåss verken med svømmehallen eller med vannskorpa..men for all del,Trine…svøm på!
  Heier på deg!

 10. trine 2. oktober 2010 at 00:49 - Reply

  Du er ikke riktig klok, lillle venn – finn deg ein jobb. Bruk kreftene dine på noe fornuftig, legg deg om kvelden – utslittt – og sov alle bekymringenene av deg. nattaaaaa

 11. Badevakten 3. oktober 2010 at 10:34 - Reply

  Sånn trykknapper i slike dusjer har et viktig formål. De aktiverer et kamera i dusjen og filmer hele kvinnestasen. Jeg har sett de deilige puppene til Fru Grung gjennom et slikt kamera.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits