Alvorsprat fra Sandra Love

Bloggen min har noen få gjestebloggere. Sandra Love er en av disse, og vi følger hennes»jakt» på det motsatte kjønn. Hun er en festlig dame hvor ironien henger løst, men i dag har hun jammen funnet alvorspennen fram og sendt noen velvalgte ord. Flere innlegg av denne vakre damen kan du lese HER.

For meg er singellivet stort sett såre enkelt. Det har også veldig mange fordeler: Jeg slipper for eksempel å diskutere med andre enn meg selv hva jeg skal se på tv, at jeg vil ha taco nå igjen, hvor jeg skal reise på ferie, og ikke minst: jeg slipper å bli kritisert fordi jeg tømte kontoen med å kjøpe enda et skopar, selv om jeg har veldig mange fra før. Jeg klarer meg selv, så får mannen komme når han vil.

Jeg venter, jeg.

Å date virtuelt er like praktisk som å shoppe på internett, forresten. Man kan sitte hjemme i joggisen en dårlig hårdag og taste seg fram til en potensiell make. Med kvise på nesen og luft i magen kan man bånde med skjønningen i ro og mak. GENIALT!!!

De fleste jeg har kommet i kontakt med er harmløse hyggelige menn, noen er hysterisk morsomme, andre hadde så rare vaner at jeg aldri i verden kunne blitt komfi med det uansett hvor forelsket jeg ble. Og noen av dem har blitt kompiser for livet. Jeg elsker å treffe nye mennesker, og jeg lar meg fasinere av folk som har en historie å fortelle.

Men jeg liker ikke fake…

Jeg har shoppet på internett og opplevd at varen jeg fikk var fake selv om jeg betalte full pris for den. Selvsagt tipset jeg andre om det, slik at de ikke gikk i den samme fellen. Slik er det med nettdating også.

I den virtuelle høystakken kan det dukke opp en nål som er så spiss at den ville skadet deg om du ikke så den tidsnok. En med hemmeligheter, mørke som helvete. Hemmeligheter og intensjoner som gjør deg skjelven i flere dager, en som gjør at du priser deg lykkelig for at dere ikke bor i samme by.

Jeg snakker ikke om de som er gift og ønsker seg en elskerinne på si. Disse har som regel ikke bilde.

Jeg tenker ikke på han her heller

Jeg snakker om han som kontaktet meg med dårlige hensikter, han som ikke vil kvinner vel. Han som utgir seg for å være en annen enn den han er. Han som er så bitter p.g.a. sin egen skjebne at han vil trykke andre ned i samme slengen. Han som ønsker å være slem mot kvinner. Det er nemlig kun det som får han til å føle seg stor, sterkt og overlegen i forhold til andre. Og det er den eneste grunnen til at han hadde en datingprofil.

Han er fake, og SELVSAGT tipser jeg andre om det slik at de ikke går i den samme fellen.

By | 2010-09-13T21:47:46+00:00 13. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits