Er Marianne Aulie gal?

Debatten raser på Twitter, og jeg kan ikke la være å engasjere meg. Er hun ufattelig PR-kåt eller veldig smart? Hvor mange andre kunstnere i Norge får like mye PR? Mister vi respekten for dama når hun holder på som hun nå gjør? Her er det siste bildet lagt ut på hennes Twitter profil for ikke lenge siden:

JEG ER KVINNE, JEG ER FRI sier Marianne

Hun er flott, det er udiskuterbart. Avisene elsker at hun gjør sine stunts, og jeg undrer meg om journalistene egentlig syntes det er greit. Sånn egentlig.. Det er rart med det….nakne damer ser vi i bladhyllene hver eneste dag, hvorfor får så Marianne PR? Hva tjener hun på det i kroner å øre? Hva vil hun oppnå? Hvorfor skriver avisene om det? De er så uendelig lettlurte….eller er det vi som lesere som er det?

Jeg blir fasinert av dette freakshowet, klarer ikke la være og like det på et snodig vis. Mest av alt fordi hun tørr, og går mot strømmen. Det er jo velkjent at jeg liker folk som går mot strømmen….og hun selger sikkert mer kunst, det er det vel liten tvil om. Kanskje er  all PR god PR. Mister vi respekten? Jeg klarer ikke å bestemme meg….jeg må treffe Marianne en gang kjenner jeg, drikker garantert champagne på SPA med henne snart! Mer kommer…….

Min baderoms-stunt kan du lese HER. Hm…naken?

VG

By | 2010-09-21T21:42:27+00:00 21. september, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , |38 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits