Skal vi dusje sammen?

Jeg er fæl til å skryte på meg meter i det våte element for tiden….jeg vet. Men for pokker, denne bloggen er jo for å booste min egen selvtillit en del hakk, få masse kommentarer som forteller meg hvor flink jeg er til enhver tid! Hallo liksom, har du ikke skjønt det?

Hvor lenge siden er det du la igjen en kommentar? De unge som surfer nettet er mye flinkere til det, men med så mange tusen lesere jeg har hver dag så viser det at vi voksne IGJEN henger etter. Kjerringer ass! Skjerp dere! Høhø

Men, tilbake til skrytingen. Jeg tilbringer nå altså seks timer i uken i Risenga Svømmehall i Asker, og det er jeg stolt av. Fire måneder som sofagris i sommer var ikke et liv for meg, og svømming kan jeg jo. Hallo, jeg har mange medaljer liksom, har til og med vært i NM. Jeg vant nesten.

Men formen er ikke det den engang var. I mine yngre dager svømte vi mellom 6-8000 meter pr treningsøkt….DET gjør jeg ikke i dag. Drømmer om å orke det, men inntil videre holder det med 2500 meter. Det er nå bedre enn ingenting! Har du trent i dag liksom?

Det er viktig å dusje før og etter svømming. Jeg spyler meg bare før, gidder ikke bruke såpe da. Men etter endt opptreden i bassenget vasker jeg meg. I en fellesdusj.

Men hva i alle dager er det med disse «trykk på knappen» dusjene? Jeg hater de, får ikke spylt meg skikkelig, blir skikkelig irritert av det! Alle svømmehaller har det. Trykk på knappen og du får låne vann i to minutter, så må du trykke igjen! I alle dager…jeg kom for å dusje, ikke for å trene trykke-muskelen! HALLO!

En av grunnene til at jeg valgte Risenga Svømmehall i Asker, ser du her:

Skikkelig digg! Dette hadde de ikke i Drammen, derfor ble Risenga i Asker min faste følgesvenn. Er den opptatt, så skal jeg love deg at jeg ber dama om å skynde seg. Eller på en god dag er jeg høflig og venter. Men jeg venter IKKE her:

Vet du hvor kaldt det er i denne kulpen? Helvete heller….der går grensen! Jada, det er SÅ bra for huden og helsen….jeg har for mye å tenke på helsemessig uansett. Ikke lest bloggen før i dag? Skjerp deg!

By | 2010-09-30T21:15:38+00:00 30. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits