Gode relasjoner=god energi

Idag gjorde jeg noe som det er VELDIG lenge siden jeg har gjort. Jeg hadde en hel formiddag for meg selv. Eller det vil si, jeg delte den med noen gode samtalepartnere. Kreative mennesker med god energi….det ga meg så mye! Alle mennesker trenger inspirasjon i livet, folk som har et positivt fokus og gir av seg selv. Det hadde jeg rundt meg i dag ,og jeg kjenner hvor godt det gjorde.

Mest av alt blir jeg inspirert når noen har en visjon/en drøm og bare går for den. Tørr å gjøre det som i utgangspunktet virket umulig. Jeg er jo sånn selv, hvorfor har denne delen av meg selv visnet litt på veien? Hva er det som holder meg igjen og gjør at jeg ikke hiver meg utfra 10m uten å tenke hvordan jeg lander? Jeg gjorde det før….jeg må leve mer. Det føles sånn.

Disse herlige menneskene jeg omga meg med i dag, eller det vil si hun som bodde i dette fantastiske huset vi satt, tørr der andre muligens vegrer seg. Hun og mannen kom over en gammel fabrikk langs elven i Drammen og kjøpte den nesten på dagen. Solgte huset de bodde i og startet jobben med å pusse opp. FOR et sted!! Jeg blir målløs når jeg ser sånn. Det var så vakkert der at jeg vurderer å flytte inn i sakkosekkene som stod over alt. Bildene ble ikke perfekte….men fikk lov å legge de ut.

Gamle skap i bakgrunn ble som nye her

Tidligere fabrikk, nå enebolig

Hele stuen full av fantastiske bilder

Dødskult kjøkken

Jeg ble så glad og slappet sånn av når jeg var der. Grisekoste meg, dette skal jeg gjøre oftere.

HEY- glemte i farten at jeg trosset leddene og dro meg i svømmebassenget i morges. Klarte å dra både meg og leddene 2800 m, og jammen gjorde det godt. Flere burde svømme, det er bare digg!

Beauty Pasifique er med meg!

Jeg tester produktene fra Makestyle.no forsatt, og jeg har aldri hatt finere hud. De hjelper ihvertfall meg!

Nesten ikke rød nese heller!

By | 2015-05-31T10:05:04+00:00 2. september, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , |6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits