Kjære Jan Thomas

Jeg syntes du er en fantastisk stylist, virkelig! Endelig kan du dele litt av din kunnskap via ditt nystarta program Happy Days (veldig merksnodig navn på en norsk TV-serie…..skjønner ikke at TV 2 våget det!?)

Jeg er ivrig seer, det må sies, selvom jeg innimellom grøsser litt når du liksom skal intervjue. Der har du, enn så lenge, litt å gå på….men du tar det på sjarmen 😉

Igår hadde du herlige Finn Schøll i stolen, og det var nå ikke den vanskeligste å style da! Han er jo så flink fra før! Hvorfor valgte du han? Gi nå noen hjelp som virkelig trenger det….det er nok av kjendiser i Norge som IKKE kan gå på den røde løperen, meg selv inkludert. Det er vel noe av det verste jeg vet…tenkt å bli målt på den måten kun på grunnlag av sitt ytre. Jo penere kjole, jo riktigere følge=mer PR. Enkelt å greit. Intetsigende, men har likevel blitt en viktig arena for kjendisene å vise seg og sitt. Glad jeg ikke er der…virkelig!

Jeg kunne ramset opp flere navn som har bygget karrieren sin i TV-bransjen ene og alene på grunnlag av en del skritt på den røde løper….men nå var det ikke namedropping jeg skulle drive med. Jeg skulle snakke om Jan Thomas, eller rettere sagt HERLIG Solveig Kloppen som var innom programmet hans i dag. Hva i alle dager er dette?

Her ligner du IKKE på deg selv Solveig, og ei heller syntes jeg du var fin. Det er kanskje halve vitsen, at du skal styles til det ugjennkjennelige, men her ligner du bare på Synnøve Skarbø. Ikke at det er en ulempe, hun er jo nydelig, men det er ikke deg. Hvis det er sånn vi skal se folkelige Solveig fremover tror jeg du mister litt av sjarmen din. Du skal ha litt krøller og en litt «snill-pike» look….dette var altfor rampete…alle kjendiser i Norge kommer til å se kliss like ut snart! Kjolen var kul, men igjen, ikke deg. Uenig med Jan her dessverre, hva syntes du kjære leser? Driter vi i disse terningkastene til Jan, eller bare MÅ vi se på de? Kjendisene snakker MYE om de, bare så du vet det!

By | 2010-09-29T20:16:58+00:00 29. september, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: , , , |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits