Kyss en dame i dag

Smask m smell

Jeg sitter på kontoret og trodde jeg trengte en rolig dag hvor fokuset kun skulle være forefallende papirarbeid. Jeg hadde en haug som måtte bearbeides, og jeg gjør ikke annet enn å utsette det hele tiden! DET ER SÅ KJEDELIG! Jeg må ta meg selv i nakken, for det må jo gjøres. Liten tvil om det.

Men jeg vil heller blogge jeg…du kjenner jo meg. Finne på tøyseting, kommentere nyhetssaker av uviktig karakter….i det hele tatt, ha det gøy. Jeg eier ikke selvdisiplin til å sitte en hel dag med papirer. Jeg må skjerpe meg.

Tenk så gøy hvis jeg kun kunne sitte her å sladre om sex-terapeuter som skifter kjæreste like ofte som andre skifter truse…og nå i tillegg til nytt kjønn. Jeg lurer på hvorfor VG syntes det er en nyhet? Greit at hun skriver en spalte i avisen, sikkert bra den for de som trenger rådene, men i alle dager. Kristin Spitznogle virker som en oppegående dame, hvorfor er det nyhetssak hver gang dama skifter type, nå nytt beite? Hun har nå fått seg dame, ikke type, denne gangen, og sier:

Jeg tror seksualiteten og hvem man faller for i livet, er langt mer bøyelig enn hva vi mennesker tror. Selv vil jeg si at jeg faller i hovedsak for personer, uavhengig av kjønn, sier Kristin Spitznogle til Se og Hør.

Er det så enkelt? Er en mindre frigjort om en ikke er så åpne i sinnet som denne blonde dama fra nord? Falle for en dame….har du prøvd? Ikke jeg, jeg faller for menn. Det gjorde Kristin før.  Hvorfor må hun stille opp i Se&Hør med sin siste utkårede? Jeg skjønner tildels at bladet vil skrive om det, men hva vil Kristin med det oppslaget? Får hun flere klienter? Jeg blir nysgjerrig……og kjenner jeg har flere spørsmål til dama. Kanskje jeg skal intervjue henne til bloggen? Hvorfor er dette en nyhet?

Hvorfor tror du at hun stiller opp på en slik reportasje? Med enda en ny kjæreste…..er det ikke litt merkelig? Hvis det hadde en misjon, så greit, men dette oppslaget blir bare intetsigende og jeg her sitter tilbake og undrer. Kristin har kommentert på bloggen min før….etter bruddet med Mikkel Gaup. Kanskje gjør hun det igjen? Lurer på hva hun svarer…hva tror du? Lykke til Kristin…..jeg sjekket din utkårede på Facebook, søt dame!

Men dette er jo en helt uvesentlig nyhet…..men det er jo de som er morsomme å kommentere. Saken er mest lest på VG sin side….sier jo litt hva interessen til folk er! HJELP!

VG Foto: Krister Sørbø

By | 2010-09-28T14:26:31+00:00 28. september, 2010|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|Tags: |11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits