Nytt deilig design!

Jeg elsker det…..virkelig! Er så stolt over jobben som min gode hjelper Robert Grinde har gjort. Ideene er mine, men all programmering har han hjulpet med. Tusen takk!! De nye bildene er tatt av Fotograf Mona Nordøy og styling er gjort av Marthe Valeberg.

Nå fremover blir det enda mer blogging og masse spennende som skjer. På toppen av siden her kan du navigere deg via mine undersider…noen overraskelser kommer der om ikke lenge. Til høyre her har du alle emnene som jeg velger å bruke tid/krefter på, og ikke minst må du sjekke de små knappene oppe på toppen av menyen min. Der finner du de steder hvor jeg er på nettet!

Kjekt om du legger igjen en kommentar for jeg liker og blir glad for din tilbakemelding!!!

By | 2010-09-16T21:51:45+00:00 16. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|43 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits