Photoshop deg selv!

Jeg har tidligere nevnt at jeg har stor interesse for å lære meg nye ting. Jeg er spesielt lærevillig hvis datamaskinen er involvert… jeg elsker jo å lære alle mulighetene som finnes i dette tekniske univers!

I helgen var jeg på Photoshop-kurs i regi av en Twitter-venn ved navn @10Magi, eller hans nystarta firma heter det, karen bak heter Rune Stensen (@rstensen). Han er ufattlig kunnskapsrik når det kommer til Photoshop. Derav har han nå startet for seg selv og driver kursvirksomhet. Det var mye å ta inn på en dag, men en sitter igjen med mer kunnskap som jeg sakte men sikkert må ta i bruk. Jeg har eb laaaaang vei å gå, men vi øvde oss på dette bildet:

FØR Photoshop:

ETTER Photoshop:

Vi byttet himmelen og gjort litt småting med bilde. Jeg kan si såpass, at bilder av meg selv i fremtiden kommer til å se ufattelig smooth ut! Ikke en flekk i tryne skal vises…true story! Men hva lærer en så på et Photoshop-kurs?

  • Grunnleggende ferdigheter og forståelse av bla. lag
  • Sette sammen flere bilder i montasje
  • Retusjere bilder (æ, gjett om det skal brukes av meg da!!! )
  • Rette på kontraster og dårlige farger i bildet
  • Sette sammen flere bilder til et panoramabilde
  • Masse tips og triks
  • Kurset er rettet for dem som ønsker å lære seg Photoshop, men trenger litt dra hjelp for å komme i gang.
  • Et slikt kurs vil spare deg mange timer med frustrasjon
Jeg lærte i hvertfall masse, og ønsker du eller din bedrift noe lignende så drar 10Magi i gang nye kurs  16.10.2010 og mer kan du lese på siden hans HER!
Her er gjengen som vant Photoshop kurs av meg på Twitter…..sendte ut en Tweet og vips så var kurset fullt! Kjempegøy og IKKE umulig vi gjør det samme igjen!!

Gjengen på PhotoshopKurs

By | 2017-03-16T07:16:36+00:00 20. september, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits