Sandra Love pynter på sannheten

Sandra Love er endelig tilbake, og jeg liker at hun nå velger å pynte litt på sin single tilværelse, for å få litt «riktig» oppmerksomhet…..:

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Livet som singel er bare ingenting å snakke om. Det er til tider så kjedelig at jeg har begynt å pynte på det litt. Ikke mye, bare litt.

Eksempel: i en setting, 1 gang i uken, sitter jeg med en gruppe hvor vi starter dagen med en positiv runde. Herregud, er hun medlem av Anonyme Alkoholikere tenker sikkert du, men nei, det er jeg ikke. Det er heller ikke i noen form for terapi denne forbannade positive runden finner sted. Det er på et slags møte.

Greien er at vi starter med at alle skal si noe positivt som har skjedd siden sist. Så der sitter de en etter en og legger ut om hvor UTROOOOLIG fint de har det i livene sine, hvor UTOOOOOLIG bra mann de har, alt de har gjort i den UTROOOOOOOLIG fine hagen sin. Hvor UTOOOOOOLIG blablablablabla!!!

Jeg har ikke fin hage, har ikke interesse for hagearbeid overhodet. Og jeg har ingen mann som gjør UTROOOOOLIGE ting! Jeg har liksom ingenting å si som passer inn. Derfor sørger jeg alltid på å sette meg slik at jeg får snakke sist, da får jeg tid til å pønske ut noe UTROOOOOLIG positivt å si som kan være interessant for de andre.

Problemet er at nå er alt er oppbrukt (hunden går på svømmekurs hver tirsdag, begynt med ryggsvømming nå. Jo da, i helgen koste jeg og hunden oss med ”Skal vi danse”, og søndagen gikk vi en UTROOOOOOLIG fin tur i ensomheten. Bare vi to).

En gang det var min tur til å si noe positvt sa jeg: Jeg har ikke noe positivt å si.

Hun ene bare: Det må da være noe?!?

Jeg: Niks. Ingenting. Facebook var nede 2,5 timer i går. Det var dritt.

Hun: Det var jo negativt, du skulle si noe positivt.

Jeg: Jeg vet.

Slikt blir ikke godt mottatt på «positiv runde», så jeg bestemte meg for å begynne å pynte på litt! Jeg har ikke noe valg! Sist lirte jeg av meg dette:

«Jeg har fått meg type!!!»

De andre bare: Hæææ, du??? Så kjekt for deg, da!!!

Jeg: Jepp!

Hva heter han da?

Jeg: Georg

De: Hva jobber han med da?

Jeg: Han er lege


De: Oj-oj-oj, kult da! Er du forelsket, eller?!

Jeg: Seff!!! Han får meg til å le hele tiden.

Også er han bare helt utrolig skjønn og kosete 🙂


Ok, da. Dette var kanskje å skryte på seg litt vel mye, men det funket, iallefall. De er fornøyde med at jeg også er positiv 🙂 Phu…

Neste uke skal jeg ut å kjøpe gaver til meg selv fra George, slik at jeg kan vise dem hvor UTROOOOOLIG snill han er mot meg. For å ikke ende opp i Luxusfellen planlegger jeg å gjøre det er slutt rundt juletider. Da må jeg jo bruke pengene mine på å kjøpe gaver til andre, liksom. Jeg er jo ikke slem, heller.

By | 2010-09-27T15:29:13+00:00 27. september, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits