Stavangertur med noe attåt

Jeg er på jobbtur til Stavanger, men la inn noen ekstra timer/dager her når jeg allikevel skulle hjemover. Det er digg å campe hos mutter, slappe av uten noe mas og kjas….og i tillegg mobilt kontor. Hvordan skulle jeg overlevd hvis jeg ble spikret fast ved en kontorpult? Jeg må farte litt jeg, og derfor er jobben min som Medieutvikler (les mer HER) perfekt !

Siden jeg hadde noen dager til rådighet bestemte jeg meg for å lage en såkalt Tweetup i Stavanger. I Oslo arrangerer dette ofte, og er et nettverkversktreff for de en kjenner innen sosiale medier. Smalltalk rett og slett. Venner via Twitter og Facebook treffes for skravling, og dette tenkte jeg og andre på Twitter ville vært en bra greie. #Tweetupstavanger kalles det, og jammen er det ikke 60 påmeldte! Kjempegøy, og jeg gleder meg som en unge til arrangementet på Folken i kveld kl 20.00!

Avisene plukket det opp, sikkert via mitt nettverk, og jammen ble det ikke en helside. Stas!

Rogalands Avis 07.09.2010

Helside i avisen medfører ofte litt radioprat. Derfor var jeg imorges tidlig oppe og snakket om sosiale medier både på Jærradioen og NRK Rogaland. Hos sistnevnte var jeg en hel time i morgensendingen….veldig kjekt! I mine øyne er dette viktig å gjøre, og er i tråd med markedsføringen av meg selv og mitt virke. Enkelt og greit. Jeg ville vært dum hvis jeg ikke utnyttet meg av det, rett og slett! Enig?

NRK Rogaland

Etter endt intervjurunde hadde jeg avtalt med en blogg/Twitter-venninne å gå tempotur rundt Stokkavannet. Dette er Laila, eller @Lailand på Twitter (HER) og bloggen hennes leser du HER.

Trine og bloggvenninne Lailand

Dette er en inspirerende dame. Hun har jobbet seg nedover i vekt med lavkarbo dietten som hjelpemiddel, og lenge fulgte hun  mine treningsvideoer på min Youtube kanal som du kan se HER. Hun begynte, etter å ha sett mine videoer, og lage sine egne. Gjett om jeg ble glad når hun sa det…..tenk jeg har inspirert en dame til å gjøre det!? Hun kommer ikveld på Tweetupen og selvfølgelig skal vi to filme! Noe annet ville jo vært tøvete….dette kan vi jo!

Blogges senere i dag…..nå skal jeg lese bok og slappe av før jeg skal på behandling hos en annen Twittervenninne…det får du høre mer om da. Jeg har litt å velge i om dagen….det er fullt på nattbordet mitt!

Jeg har med Harlan Coben og Christel Nani

Jeg har med Harlan Coben og Christel Nani

By | 2017-03-16T07:17:00+00:00 8. september, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , , , , , |8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits