Pakker i posten

Det er alltid like spennende. Vi blir jo som unger rundt jul når postmannen har lagt en lapp i postkassen som tilsier at en må på posten et ærend. Spesielt når jeg ikke aner hva som befinner seg av spennende godsaker i esken som er for stor til postkassen. Igår fant jeg en lapp og håpet på en haug med klær, ny vinterjakke og ikke minst en bunke penger, men SE hva jeg fikk!

Beauty Pasifique

Jeg kommer til å bli så fin nå at du snart ikke kjenner meg igjen. Elsker produktene fra Beauty Pasifique…de kan du kjøpe HER. Jeg har jo som kjent Rosacea, og det positive for meg er at huden IKKE reagerer. Det er det viktigste!

Jeg vet ikke om folka hos Makestyle (nettbutikken hvor produktene kommer fra) har sett bilder av meg…men mulig de synes jeg bør nappe bryna mine? Denne var jo en morsom variant for kjerringer….med innebygget lys!!! Jippi!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:16:22+00:00 2. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |2 Comments

2 Kommentarer

  1. Lone 2. oktober 2010 at 20:16 - Reply

    Hei Trine

    Dette ser spennende ut. Fik selv en svær pakke i posten i går fra Herbalife, masse go saker for helsa.
    God helg.

  2. Elin T. Henriksen 2. oktober 2010 at 22:21 - Reply

    Den pinsetten er bare helt super , du kommer ikke til å ville ha noen annen heretter . Har hatt en slik noen år nå .;)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits