Drømmejakke vinteren 2010

Jeg er ikke veldig opptatt av moter og trender. Jeg er mer opptatt av at jeg skal like plaggene, og ikke minst bør jeg føle meg vel i klærne jeg kjøper. Jeg syntes det er morsomt å beskue de som KAN mote, og de er det mange av. Ulrikke Lund er en ung blogger som får det til syntes jeg. Vakker ung jente med egen nettbutikk hvor jeg blant annet kjøpte en veske for ikke så lenge siden. ( Du vet at når teksten endrer farge som i forrige setning så er det link inn til en ny side? Bare lurte jeg )

Ulrikke Lund

Hun har mange lesere og har derav startet egen nettbutikk. Hun er en driftig dame som vi garantert kommer til å høre masse fra i årene som kommer. Mange vil kanskje si rosablogger, mens jeg ler meg i hel av de som sier det. Hun fenger og lager butikk ut av det hun kan…nemlig blogge. Ikke mange som klarer det, og jeg kan tenke meg at Ulli ler herfra til banken. Kanskje ikke i dag, men innen få år.

Grunnen til moteinnlegget er en jakke jeg fant på Beitostølen i helgen. Jeg falt pladask og skulle ønske den fant veien hjem i min postkasse. Den passet meg perfekt og var akkurat passe fin og passe bruksvennlig. Her er bildet:

Eller skulle jeg gått for en av disse?

Drømmejakken Vinter 2010

Det eneste minuset er at jakken ikke helt passer min lommebok…det er litt dritt! Må vel spare, denne måneden ble det ny MacBook Pro. Ikke verst den heller for å si det mildt!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2010-10-04T18:36:24+00:00 4. oktober, 2010|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , |19 Comments

19 Kommentarer

 1. Sandra Love 4. oktober 2010 at 19:16 - Reply

  Jeg tror du hadde kledd den i sølv veldig godt siden du er mørk:) Men alle 3 er jo kjempefine. Blogg om resultatet!

 2. trinegrung 4. oktober 2010 at 19:22 - Reply

  Will do…IKKE råd til enda…spare spare

 3. ranna 4. oktober 2010 at 19:31 - Reply

  hvilket merke og hvor får man kjøpt den sorte jakken som er øverst?
  det var drømmejakken ja 🙂

 4. trinegrung 4. oktober 2010 at 19:35 - Reply

  Jeg vet bare om at den finnes på Beitostølen enn så lenge…skal sjekke med butikken imorgen. Legger det ut her……hvis jeg finner det ut da!

 5. ranna 4. oktober 2010 at 19:40 - Reply

  supert – tusen takk !

 6. Heidi P 4. oktober 2010 at 19:46 - Reply

  he he Ja du Trine. Dette er også min drømmejakke 2010. Satt å sikla på nettet i helga for å finne ny jakke og den der falt jeg også helt pladask for, men lommeboka mi passer den heller ikke for….irriterende hehe…

 7. Vestfoldgirl 4. oktober 2010 at 19:58 - Reply

  Åh det var akkurat sånn jakke jeg kunne tenkt meg!! Hvilket merke var det? og mye kosta den? Må vel være mulig å få tak i den andre steder enn Beitostølen vel……!

 8. trinegrung 4. oktober 2010 at 20:00 - Reply

  Skal sjekke imorgen….han på Beitostølen mailer meg og da blir det link her!

 9. Anja 4. oktober 2010 at 20:41 - Reply

  Jeg syns din favoritt var den fineste 🙂 Go for it!

 10. Stephanie 4. oktober 2010 at 21:42 - Reply

  Jeg ville valgt den sølvgrå. Tror du hadde kledd den godt altså! 🙂

 11. Veronica 4. oktober 2010 at 21:46 - Reply

  Den øverste mørke tror eg eg såg på Kvadrat i helga, ka hete den butikken….hm… Når du kommer opp rulletrappa fra Mc Donald, og butikk nr 3 på venstre side. LItt eksklusiv butikk, vært der lenge . Ikke Capone men…? Er merket Parachut eller noe sånt?

 12. Louise 4. oktober 2010 at 21:58 - Reply

  Heihei! Ville bare si at du bør være glad du ikke kjøpte denne jakken! Kjøpte den selv (de har den forøvrig i et par butikker på Sandvika Storsenter for de som lurte på det) i fjor høst og betalte nærmere 7000kr for noe som skulle holde meg varm hele vinteren. Men denne jakken er så tynn og kald at det er helt forferdelig.. Kunne bruke den ut oktober, men ellers var den altforaltfor tynn.. Skikkelig synd i grunn 🙁 Kunne bruke den igjen før i mars, og da mister den jo hele vinterjakke-poenget sitt.. Men den er sykt kul, det skal være sagt 🙂 (Forresten, denne jakken er også mest populær blant de litt harry brunkremsossene med Ed Hardycaps som tidligere brukte svæære Fjellrävenjakker).

 13. Heidi P 4. oktober 2010 at 22:04 - Reply

  Para jumpers heter merket. Råfine hehe…

 14. Therese 4. oktober 2010 at 23:06 - Reply

  Det er Parajumpers, og kom for fullt i fjor eller året før. De koster 6000: for de med pels rundt hetta, og 8000: for de med pels både inni og rundt hetta.

  Jakkene er knallfine de, men jeg styrer bevisst unna alt som har med ekte pels å gjøre.

  Selv kunne jeg ha tenkt meg en Canada Goose, men også de kommer med pelskant…….

  Så da blir det vel et år til med Kejo og Fjäll Räven på meg 🙂

  Styr unna billige dunjakker!!!! Produsentene er med på dyremisshandling av verste sort! De napper dun fra fuglene opptil 5 ganger mens de lever. Hvis huden revner mans de napper, syr de fuglene sammen uten noe form for anestesi…….

  Litt «off the record» det her, men vel så viktig!

 15. Ane 5. oktober 2010 at 03:14 - Reply

  Har du sett den jakken som jeg har på meg over hele twitter profilen min? Blogget om den også når jeg ble den heldige eier av den.. skal vi se..

  her er innlegget:
  http://anehagen.wordpress.com/2010/09/14/glem-canada-goose-na-er-v-collection-norway-her/

  Det var Ilse Jacobsen butikken i Stavanger som har tatt de inn. V-collection Norway heter de og er laget av samme materiale og på samme fabrikk som parajumpers, men de koster bare 3999,-

  Samme stilige pelsen i hetten og jeg digger den knæsje fargen inni mens den er nøytral utenpå. Finnes i rød og sort og beige 🙂

  Har brukt min i høljende regn og regndråpene bare detter av. Varm og god er den også..

  Anbefales!!!

 16. Jeanette 6. oktober 2010 at 13:25 - Reply

  Å de er råfine 🙂 står høyt på ønskelista mi og!!!
  Venninnen min som driver Ivistoga i Åmot (Vinje i Telemark) selger også disse jakkene:-)
  Ha en fortsatt fin oktober dag!
  Her i Bergen høljer det ned i dag…

 17. Marius Hagerup Bergmo 6. oktober 2010 at 16:42 - Reply

  Veldig smart trekk av en såpass kjent moteblogger å utvide virksomheten med egen nettbutikk, istedenfor å ta til takke med å bli sponset av diverse bedrifter for å skrive om deres produkter.

  Jeg har også troen på at dette vil gi store resultater, da markedskanalen (bloggen) trolig bare lå og ventet på å få sende kjøpeglade brukere videre…

 18. Marianne 22. oktober 2010 at 22:37 - Reply

  De har også disse jakkene hos Me & My Cousin på Strømmen Storsenter. Jeg har også sett folk som har slike jakker med oransj glidelås bak. Disse synes jeg er fine, men har ikke funnet dem i noen butikk enda. Noen som vet hvor man kan få tak i disse? Er det en variant av Parajumpers, eller er det ern type kopi/replica?

 19. lindsey 2. november 2010 at 17:46 - Reply

  du kan kjøpe noen som er veldig like men et par tusen billigere kort modell 3 300 og lang 4000 , merket heter milestone. de er ganske lik parajumpers

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits