Fornye trynet

Jeg har i dag gjort noe som ALLE damer burde ta seg tid/råd til oftere. Jeg har pleiet fleisen, gjort noe produktivt for huden min, og ikke minst ligget i ro på en benk MIDT på dagen i EN hel time! SNADDER!

Damene på Drammensklinikken tok godt vare på meg, bare se så fin jeg ble:

Looking my best!

Det ser ut som jeg har jordbærkrem i trynet, og jeg kan love deg at det luktet omtrent som det. Men det er en spesialmaske for denne hersens røde nesen min. Noen som vil kjøpe den? Går på billigsalg i dag kan jeg love deg, og blir den ikke solgt før klokken 22.00 ikveld legger jeg den ut på Finn.no. Da tenker jeg det blir fart på sakene!

Les mer om hud og hudpleie HER!

Men uansett nese eller ei, huden hadde ufattelig godt av dette. Sitter og føler meg som en nypudra barnerompe, og har allerede booket ny time om en drøy måned. HERLIG!  Og vet du hva jeg gjorde samtidig!? Booket en time til mannen, men ikke si det til noen. Han vet det ikke enda, og derav satser jeg på at han slentrer innom bloggen og kun ser på bilder som han pleier. Høhø! Han sier han ikke leser sidene mine, men jeg vet han ikke klarer å la være.

Men, jeg glemte ansiktet mitt på Drammensklinikken (besøk de HER) så jeg blir nok tryneløs en stund fremover.

Glemte igjen ansiktet mitt
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:05:02+00:00 6. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|Tags: , , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Chatrine 6. oktober 2010 at 17:34 - Reply

  Hei Trine!
  Kjempedeilig ser det ut til at du har hatt det i dag!!! Vil du ha varig resultat for sniffen din? Jeg har en svoger som nylig har fikset rosaceaen, på Bunesklinikken i Sandvika. Resultatet er superbra, ingen fler kviser, kan spise og drikke det han måtte ønske uten at nesa ser ut som en fluesopp etterpå;)
  Selvfølgelig bør man bruke hudpleierens anbefalte produkter i tillegg, det BØR ALLE som ønsker en fin hud;)
  Hilsen hudpleieren på 3skin i Oslo
  Chatrine Kullmer

 2. det er deilig å bli behandlet på salong 🙂 har noen raw oppskrifter på bloggen min du nok vil like :=))

 3. vargas12 7. oktober 2010 at 11:31 - Reply

  Hei

  Det ser ikke så deilig ut, men du blir sikkert knallfin Trine:)

  Jeg og madammen er på farten til Uddevalla- bare vi to- der skal vi på SPA! Kanskje jeg kan spørre om å få en slik ansiktsmaske he he:):)

  Jeg henviser til din blogg om hun ikke skjønner hva jeg merner he he:):)

  Klem

  Vargas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits