Endelig fant jeg et gavetips som løser problemet som kommer opp når du ikke aner hva du skal gi i gave! I dag så har folk alt og hva kjøper man til en person som har alt? En opplevelsesgave! Enten du vil skjemme dem bort på spa, gi dem billetter til et teaterstykke eller sende dem avgårde på en helikoptertur så er det alltid en opplevelse som passer, og det beste er at man selv kan velge hva man vil gjøre!

Wishbox er et nytt opplevelsesgave-konsept, Wishboxen inneholder en katalog og et betalingskort. Katalogen viser alle opplevelsene man kan velge fra, etter at du har valgt ut det du vil gjøre er det bare å betale med kortet som følger med boksen, genialt!

Nå har også Wishbox en konkurranse på facebooksiden sin der du kan vinne en Wishbox, jeg er med! Er du?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.