En travel uke = mindre blogging

Jeg har travle dager, heldigvis! Når en driver egen «butikk» må en skape det meste selv, og denne uken har jeg heldigvis klart å skape mye. Men det tar tid, og krever mye, å oppdatere alle mine steder innen denne sosiale verdenen. Jeg har (som skrevet HER) jobbet mye med designet på jobb-siden min, og derav blogget masse på medieutvikler-bloggen min. Den siden trengte et friskt pust, og jeg begynne å blogge mer om den kunnskapen jeg faktisk har om sosiale medier.

Jeg har brukt alle verktøy som finnes innen dagens sosiale mediehverdag, men har nok ikke vært flink nok til å vise kunnskapen jeg faktisk sitter inne med. Jeg ser heldigvis det, og derfor må jeg blogge mer på Medieutvikler siden min for å vise hva jeg kan bidra med. Det holder visst ikke bare å vise til denne bloggen for å vise at jeg faktisk har skjønt en hel del. Den er norges mest leste voksenblogg PÅ MITT EGET DOMENE, ergo får ikke «hjelp» fra et bloggsamfunn eller andre…..så ikke uten grunn. Noe har jeg skjønt og fler og fler anbefaler siden min. Takk!

Jeg elsker å jobbe med sosiale medier og skal ærlig innrømme at jeg ofte kunne tenke meg å jobbe fast for noen for å bygge deres merkevare innen dette sosiale univers. Jeg har en egen teft for hva som funker og hvordan en skal lage «sirkus» for at følgere skal finne det underholdende å følge en. Det snakkes masse om å lage bedrifts-strategi, hvordan en seriøst skal fronte en bedrift på sosiale medier, og det er her min kunnskap kan brukes. Det er noen enkle grep som må tas, men det trenger ikke å være så avansert. Det er enkelt når en har skjønt det.

Jeg har i løpet av mine bloggeår jobbet mot en konkret målgruppe – ALLE. Jeg har jobbet bevisst får å få denne bloggen til å bli en av norges mest leste voksenblogger, og mange betviler mine lesertall. Det er ingenting å betvile. Jeg når mange fordi nettverket mitt innen sosiale medier vokser hver eneste dag. Og hvorfor gjør det det? Jo, fordi jeg deltar, engasjerer meg, deler og ytrer meg.

Her er noen blogginnlegg som kanskje kan gi din bedrift litt inspirasjon:

Jeg liker å være personlig her på bloggen, men er aldri privat. Mange undrer hvor denne grensen går, men for meg er det et klart skille. Jeg liker å by på meg selv, og mange mener at det kanskje noen ganger blir litt mye. Men heldigvis er det helt ufarlig å gjøre det…..jeg biter ingen. Ikke nå mer…hihi!

Sitter å hører på «Put your swag on» , the Kelly Hilson version, og jobber med to foredrag jeg skal holde denne uken. I treningstøy på kontoret….finnes det et bedre liv? Les mer om foredragene her:
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:02:23+00:00 18. oktober, 2010|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|Tags: , |3 Comments

3 Kommentarer

 1. Gro-Beate 18. oktober 2010 at 14:34 - Reply

  Synes du klarer å dra skillet mellom personlig og privat!! Digger bloggen din, leses med stor iver!! Stå på!
  Klem Gro-Beate

 2. trinegrung 18. oktober 2010 at 14:38 - Reply

  Tusen takk Gr-Beate….setter stor pris på det! Smask med smell til deg!

 3. Lene 19. oktober 2010 at 19:22 - Reply

  Jeg får blogge litt for deg da vet du lille Trine…. Ikke tenk på det!!
  Men hvor gammel må man være for å lage «voksenblogg»?
  Jeg er 36…føler meg superung…kan vente litt jeg da eller…hehehe

  Jeg heier på deg. Du skriver mye vettugt… Liker det jeg leser.
  Heia Trine….

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits