Katten ut av sekken!

Jeg har lenge, veldig lenge, drømt om å lage mine egne TV-serier. Gjøre ting på min måte. Jeg vet jeg er flink i samtaler med mennesker, etter 16 år som programleder i radio/TV har det alltid vært min styrke. Dette skal jeg nå få rendyrke i min egne tv-serier. KJEMPESTAS!

Behing the scenes

De som ikke så God Morgen Norge imorges aner ikke hva i alle dager det er jeg prater om, men jeg med min store kjeft klarte jo ikke å holde den lukket. Jeg skravler jo på inn og ut pust, derav lirte jeg ut av meg denne hemmeligheten min.

JEG STARTER EGET WEB-TV HER PÅ BLOGGEN! Løsningen blir levert av en av mine nye samarbeidspartnere  Q-Brick, og dette blir berre lekkert!

Hvorfor tenker du kanskje? Hvorfor ikke tenker jeg!? Jeg vil gjerne inspirere, motivere og engasjere, og målet mitt er talkshow innen noen år. HER, på denne bloggen. Jeg håper istedenfor at folk kanskje tenker at jeg er sprø, heller velger å finne inspirasjon i at jeg tørr og faktisk får det til! Det er ikke lite bare det skal jeg si deg, for ingen andre enkeltstående nettsider som min har dette idag. Jeg gjør igjen noe som aldri er blitt gjort før og er kjempestolt!

Sitter på cafe i Drammen og venter på manager. Stas, jeg har manager lizm! Anders heter han, flink kar. Han har hjulpet meg til å gjennomføre dette rent økonomisk og alt braker løs innen noen måneder. Det blir fast sendetid, men seriene mine blir liggende her til evig tid. Gratis! Det er viktig, for ellers er hensikten borte.

Jeg skal blant annet reise til Romania og lage en serie derfra, men som med alt annet jeg gjør ,så blir det litt «learning by doing». Jeg kommer sikkert til å tråkke i salaten noen ganger, men jeg kommer ikke til å gi meg! Takk til deg som heier….dette er gøy og kanskje blir det DEG jeg intervjuer engang….jeg kommer til å lytte masse til hva leserne mine vil ha.

HVA VIL DU HA SLAGS SERIE? Hva savner du på skjerm i dag? Kommenter gjerne……varm klem til deg!!

Gjester hos God Morgen Norge i dag….SMOKIE! Kjekt!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:15:48+00:00 22. oktober, 2010|Categories: PERSONLIG|19 Comments

19 Kommentarer

 1. Heidi P 22. oktober 2010 at 12:33 - Reply

  Kjempe kult Trine. Du er jo så flink med det meste og den kan jo handle om litt private ting så du får folk engasjerte. Kanskje siden du er veldig opptatt av helse selv mennesker som har funnet tilbake til sin optimale helse som lenge har vært syke …og hudpleie og spennende mennnesker som har gjort spennende ting hehe…
  Synes du er råflink jeg. Selv om du strir med helsa om dagen så får du jaggu til alt også da….:-)

 2. trinegrung 22. oktober 2010 at 12:41 - Reply

  Takk Heidi….jeg er veldig stolt akkurat nå! Syntes dette er veldig stas selvom jeg ikke skulle sagt noe FØR serien lanseres. Men men…..jeg blir jo så ivrig, en av mine svake sider. Helsen går det litt bedre med….sakte men sikkert.

 3. Siv Hege 22. oktober 2010 at 12:52 - Reply

  Eg likar både deg og bloggen din. Vil tru at dette blir suksess:) liker sånne litt frittalande menneske. Stå på:)

 4. thile 22. oktober 2010 at 12:54 - Reply

  Du er bare så topp på TV!!! Varm og go, jeg prater på inn og utpust jeg også, haha, når jeg blir ivrig.. 😉
  (ellers er jeg stille og rolig )
  Veldig kjekt med Smokie!

  Jeg håper du kan ha noe med mat, hudpleie er alltid populært (liker det du har her på bloggen). Enig med Heidi, spennende mennesker..
  Klem og ha en fortreffelig helg!

 5. Janki Superstar 22. oktober 2010 at 13:03 - Reply

  «Woohooo! » var det første som falt meg inn da jeg leste om dette på Tv2.no. Jeg gleder meg til å se ditt blide (og vakre ansikt) på skjermen så ofte jeg kan!
  Er og blir en «fan» av deg (det er jo takket være deg jeg ikke skuer hunden på hårene lenger…du klarte å motbevise det jeg trodde om deg!), Trine!
  Prøver du å ta over stafettpinnen etter Oprah?

  Kleeeeeeeem

 6. Fotograf Tanja Myrbråten 22. oktober 2010 at 13:11 - Reply

  Spennende saker du har på gang:) lykke til

 7. Cecilie 22. oktober 2010 at 13:22 - Reply

  Hei Trine,
  Så spennende! Veldig lykke til – får alltid mer energi av å lese bloggen din!
  God helg 🙂

 8. Trine K 22. oktober 2010 at 13:34 - Reply

  Blir spennende å få følge deg med det nye konseptet ditt !
  Sitat Pippi Langstrømpe : » det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare…! » – passende god beskrivelse av deg også, uten sammenlikning forøvrig. 🙂

  Du er jo generelt sett dyktig til å ta opp tema som brenner akkurat der og da…synes du burde fortsette med det – være seg hva som helst av tema. Virker å engasjere dine tilhengere – inkl meg. Du finner helt sikkert fort ut hvilken «gruppe» mennesker som følger deg, og hva de brenner for – hverdagslige ting virker treffe – uavhengig av alder. Utfordringen blir vel bl.a. å vekke intr til flest mulig…så da må man kanskje ha et variert program. Du har et stort hav å velge av !!

  Selv nærmer jeg meg «midt i livet» – og for meg er det dette som engasjerer :

  *nyheter
  *kosthold som fungerer for MIN kropp – helse og hud generelt sett
  * barn og barneoppdragelse
  *selvbiografier fra mennesker som har sterke historier
  *samliv og familiestruktur
  * interiør
  * Norge, og innbyggerne rundt om i landet
  *jobb
  (….listen kan bli uendelig….)

  Som sagt, alle typer tema tror jeg engasjerer de fleste til en viss grad – det handler vel mer om hvordan man skal klare engasjere, og hvilken innfallsvinkel man skal «ta det fra»…skal man provosere – sjokkere – glede – overraske – bevege – oppmuntre …etc. Å vekke folk emosjonelle register, pleier som regel å engasjere. ( uten å være støtende eller respektløs )
  Dette er du jo allerede dyktig på – så jeg tror du klarer å finne en måte som vil fange folks oppmerksomhet med det du publiserer – det er jeg sikker på !

  Du har møtt VOE – og kjenner til hennes blogg. Hun er et godt å levende eksempel på at det går an å engasjere masse mennesker ( via bloggen ) med hverdagslige ting. Hun treffer selvfølgelig sin egen aldergruppe, som er opptatt av samme tema som henne… og som er en stor gruppe brukere av internett og pc generelt…..men poenget er at det går an å få det til – være seg blogging, tv etc.

  Ønsker deg masse lykke til !

  Trine

 9. Cecilie R 22. oktober 2010 at 13:44 - Reply

  Yeah, you go girl:)……Vet du vil gjøre suksess!! Henger meg på Trine K og hennes forslag til tema, la d bli alà Oprah:D…Masse lykke til.

 10. Gry 22. oktober 2010 at 15:18 - Reply

  Gratulerer så mye Trine. Gleder meg vanvittig til å følge deg!
  Hva med å intervjue damer som gjør en forskjell?
  Se for eksempel Laurette, jurist fra Oslo, som tar 5 uker av ferien sin for å hjelpe andre.
  Se henne gjerne på bloggen min i dag:
  Grysinding.com

  Hun er som deg, Trine, engasjererende, vakker, eventyrer, sprudlende og initiativrik.
  Sånn jenter som vi vil ha flere av!
  Ha en fantastiske helg!
  Gry

 11. trinegrung 22. oktober 2010 at 16:41 - Reply

  Gud så gøy å komme hjem etter masse møter å lese alle disse kommentarer! Jeg blir så glad!! I tillegg fikk jeg flere telefoner i ettermiddag fra kolleger som bare WOW! TØFT! Dette er så bra Trine!

  Jeg bukker, neier og takker…..dette SKAL bli bra og jeg skal lage mye morro….for MINE lesere…jeg MÅ ikke nå alle, jeg skal underholde dere!

  Enkelt og greit! Kjempegøy…vi skal ha mye morro sammen…gjett om! GOD HELG!

 12. trinegrung 22. oktober 2010 at 16:51 - Reply

  Fra Facebook:

  Gudrun – Dette gleder jeg meg til :-))

  Marit -Så bra!!! Jeg heier på deg – dette klarer du superbra, det er jeg helt sikker på. Lykke til!

  Bente – Gratulerer all grunn til å være stolt 🙂

  Liss – Spennende:=)))

  Øystein-
  Ka blir progammet då?
  «Trine gjør ting hun ikke kan»
  «Camp Trine»
  «skal vi chatte»
  «Trine hjelpe deg»
  «Jakten på ærligheten»
  «Trines trim,idag musehånd med fokus på dobbeltklikk»
  «Statusoppdatering kver hele time»
  krimserie:
  «Kem tagga nerden?»
  «NM i tasting»

  bere noken forslag altså! 😉

  Anne – Så bra forslag, humoristiske…

  Linda – Gleder meg 😉

  Kristen – Dette blir bra, Trine :-))) Spennende konsept, og (i min tanke) en svært organisk og opplagt forlengelse av din nåværende aktivitet! — (Har interaktivt Web-TV og radiokonsept klart i annen nisje enn din, og deler mer senere ‘i privat sfære’ om det ;-))) – Go get’ em, Girl!

  Sandra – Endelig:)))

  Synnøve – Gratulerer Trine! Dette var veldig gøy og vel fortjent!! STÅ PÅ!

  Bente – Gratulerer all grunn til å være stolt 🙂

  Liss – Spennende:=)))

  Vigdis – Så bra!!!!

  Rita – FLOTT!!! :-))

  Tone – Veldig bra Trine 😀

  Linda Bøe Kjempeflott! 🙂

  Charlotte- det er noe jeg virkelig har savnet…et program hvor temaet er mennesker imellom….spennende,,jeg kommer til å bli trofast kikker

  Tone -Og jeg har alltid villet være på TV…*megahint!* ;D

  Nina C Myhrvold Så bra:)
  4 timer · Liker

 13. Niklas 22. oktober 2010 at 17:10 - Reply

  Det må jeg si. Midt i blinken 🙂 Lykke til! Jeg skal virkelig følge med ,)

 14. kristin 22. oktober 2010 at 22:18 - Reply

  GRATULERER! Så morro 🙂

 15. Caroline 23. oktober 2010 at 10:48 - Reply

  Herremin, så flink du er Trine! Dette blir spennende å følge med på 🙂

  God helg til deg!

  – Caroline

 16. trinegrung 23. oktober 2010 at 11:10 - Reply

  Takk Caroline…setter pris på det! Du som blogger selv vet hvor vanskelig det er å få til ting……men ikke hvis en aldri gir seg!

 17. Grethe 23. oktober 2010 at 21:01 - Reply

  Jeg har lenge tenkt at du hadde passet i en norsk utgave av ELLEN 🙂 Gleder meg.

 18. christine lövendahl 23. oktober 2010 at 21:50 - Reply

  weeeeheeee! jeg gleder meg. kan ikke tenke meg hvem som hadde passet bedre! synes du burde få ditt eget tv-show og jeg når du først er i gang :p

 19. Bøtta Pedersen 18. desember 2010 at 22:00 - Reply

  Så spennende Trine. Dette gleder jeg meg til 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits